Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já třeba kurz kreslení. Baví mě to. Nebo kvalitní olejové pastely. Pokud by to mělo být od manžela nebo partnera, pozvání na nějaký kulturní zážitek neodmitnu. ![]()
Tak záleží k jakým kulatinám. Neco jiného je asi ve dvaceti, to bych si dary přála
ale me bude za par let padesát a chci hlavne klid, pohodu a aby mé deti byly stastné a zdravé.
Nějaký zážitek, např. let balonem. Nebo letecky na prodloužený víkend jen s partnerem.
Ja dovolenou na novy Zéland treba
pripadne nejaky jiny zážitek, pokud by tohle bylo mimo finanční možnosti. Ale třeba nejake krámy bych nepotřebovala.
@Anonymní píše: Více
Znovu se podívat do Mexika a zaplavat si v cenotach i s dítětem. A nebo turistickou dovolenou na Reunionu.
@Anonymní píše: Více
dobré a spolehlivé auto, nejlépe nějaké větší volvo, když je cena neomezená
Ať děcka vystudují, co si přejí. Aby jim to vyšlo a daří se jim. Pak budu nejvíc spokojená.
Vyloženě hmatatelné pro sebe. New York před Vánoci vidět. To je můj sen. Celkově smět stravit nějaký čas v USA. Dneska to tady zmiňoval kdosi. Úplně závidím.
Můj muž tam má strýce a dva bratrance. Ale tady přes 30 let nebyli, nic je sem netáhne a nekomunikují vůbec tahle část rodiny.
Pokud by nezalezelo na cene tak nejakou poznavaci dovolenou nebo nejakou exotiku, kam normalne nejezdime.
Nebo auto vlastně taky. Nějaké elektro auto. Protože stejně se pořízení jednou nevyhneme.
Prodloužený víkend v nějakém evropském městě nebo rozmazlovací v českých lázních. Včetně masáže.
Případně lístky na nějaký koncert nebo do divadla (Broadway ideálně) s hotelem a letenkama. ![]()
Kdyby jste meli vyznamne kulatiny a mohli si prat cokoli, co se da koupit, co byste si prali?