Použitý dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.12.25 10:36

Použitý dárek

Ahoj, mohl by jste mi prosím někdo napsat názor, přítel(pracující) mi k narozeninám dal nošené boty, ušpiněné, potrhané..v roztrhlé originál krabici. Docela me to vzalo :( pořád mluvil jaký pro mě má super dárek, jakou budu mít radost..no já nevím..vzalo mě to. Dárek mi předal v pomačkané papírové tašce se slovy TADY MÁŠ DÁREK..nikdy se tak nezachoval, vždy mel krásné květiny nebo nějakou maličkost k potěšení..ale tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35446
17.12.25 10:45

A co jsi mu na to řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5343
17.12.25 10:47

Můj názor je, že jestli bylo mezi vámi doteď všechno v pořádku a rozuměli jste si, tak se zbláznil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.25 10:53

@JancaS84 já upřímně byla tak v šoku, že jsem se ho až později zeptala, proč jsou roztahané, ušpiněné a celkově jak kdyby je někdo nosil a ne zrovna chvíli..pouze mi odpověděl, že ho mrzí, že nemám radost, že je kupoval na inzerát a měli být nenošené. Že teda mi pak koupí boty nové..což me dorazilo ještě víc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.12.25 10:54

Já bych se asi pídila po tom, kde je vůbec vzal.
Nějaký bazar? Nebo je prostě lapnul někomu před dveřmi?
Tohle je fakt ujetý, pokud je to pravda pak i velmi smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4814
17.12.25 10:54

No já bych mu na to asi řekla, že jestli to myslel jako vtip, tak to byl hodně blbý vtip a jestli to bylo jako vážně, tak že je m*gor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.12.25 10:55

@NeverMore265 jako fakt věříš tomu, že hledá chlap po inzerátech dámské boty?

Přála sis vůbec boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.25 10:57

@Makikki Ne nepřála, já mám nové svoje..prostě celé to nechápu, jen sem chtěla vědět názor jiných holek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.12.25 10:57

Protože kdybych já po chlapovi chtěla boty. Za prvé by mi je nikdy nevybral sám a už vůbec by neztrácel čas hledním na bot na bazaru v mé velikosti.
Za druhé by mi dal buď peníze, nebo poukaz a třetí varianta je, že by mě do obchodu doprovodil a zaplatil.

Ale chlap by NIKDY nesháněl dámské boty po bazaru. Ukradl je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.12.25 11:00

Nebo mu je dala máma, že je měla dvakrát na nohách, že jsou jako nové a ať ti je dá. On je ani nezkoukl a možná to rovnou zabalil a hotovo. To by bylo pro mě asi nejpřijatelnější, kdybych v téhle situaci byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.25 11:01

@Makikki No oni byli v originál krabici, potrhané trošku přímo té značky, štítek vše sedí, jen teda koupil nošené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
17.12.25 11:10

Došli prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8296
17.12.25 11:26

Tak to je teda úlet :roll: fakt nemá nějaké finanční problémy? Nebo bych o idylickém vztahu nemluvila, takhle totiž nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.12.25 11:28
@NeverMore265 píše: Více

Hele, nošené jsou jedna věc. Ale ze je ani neumyl nebo nezabalil… totálně se na to vykašlal. Mne by to teda urazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15033
17.12.25 11:39
@NeverMore265 píše: Více

A jinak je přítel normální? Takovy dar bych brala jako blbý vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný