Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mohl by jste mi prosím někdo napsat názor, přítel(pracující) mi k narozeninám dal nošené boty, ušpiněné, potrhané..v roztrhlé originál krabici. Docela me to vzalo
pořád mluvil jaký pro mě má super dárek, jakou budu mít radost..no já nevím..vzalo mě to. Dárek mi předal v pomačkané papírové tašce se slovy TADY MÁŠ DÁREK..nikdy se tak nezachoval, vždy mel krásné květiny nebo nějakou maličkost k potěšení..ale tohle ![]()
Můj názor je, že jestli bylo mezi vámi doteď všechno v pořádku a rozuměli jste si, tak se zbláznil.
@JancaS84 já upřímně byla tak v šoku, že jsem se ho až později zeptala, proč jsou roztahané, ušpiněné a celkově jak kdyby je někdo nosil a ne zrovna chvíli..pouze mi odpověděl, že ho mrzí, že nemám radost, že je kupoval na inzerát a měli být nenošené. Že teda mi pak koupí boty nové..což me dorazilo ještě víc ![]()
Já bych se asi pídila po tom, kde je vůbec vzal.
Nějaký bazar? Nebo je prostě lapnul někomu před dveřmi?
Tohle je fakt ujetý, pokud je to pravda pak i velmi smutný.
No já bych mu na to asi řekla, že jestli to myslel jako vtip, tak to byl hodně blbý vtip a jestli to bylo jako vážně, tak že je m*gor ![]()
@NeverMore265 jako fakt věříš tomu, že hledá chlap po inzerátech dámské boty?
Přála sis vůbec boty?
@Makikki Ne nepřála, já mám nové svoje..prostě celé to nechápu, jen sem chtěla vědět názor jiných holek..
Protože kdybych já po chlapovi chtěla boty. Za prvé by mi je nikdy nevybral sám a už vůbec by neztrácel čas hledním na bot na bazaru v mé velikosti.
Za druhé by mi dal buď peníze, nebo poukaz a třetí varianta je, že by mě do obchodu doprovodil a zaplatil.
Ale chlap by NIKDY nesháněl dámské boty po bazaru. Ukradl je.
Nebo mu je dala máma, že je měla dvakrát na nohách, že jsou jako nové a ať ti je dá. On je ani nezkoukl a možná to rovnou zabalil a hotovo. To by bylo pro mě asi nejpřijatelnější, kdybych v téhle situaci byla.
@Makikki No oni byli v originál krabici, potrhané trošku přímo té značky, štítek vše sedí, jen teda koupil nošené.
Tak to je teda úlet
fakt nemá nějaké finanční problémy? Nebo bych o idylickém vztahu nemluvila, takhle totiž nevypadá.
@NeverMore265 píše: Více
Hele, nošené jsou jedna věc. Ale ze je ani neumyl nebo nezabalil… totálně se na to vykašlal. Mne by to teda urazilo
@NeverMore265 píše: Více
A jinak je přítel normální? Takovy dar bych brala jako blbý vtip.