Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak co třeba nějaký voucher - na masáž, do restaurace, do divadla, do knihkupectví. Co má ráda? Nějaký šperk, kabelka?
@Anonymní píše: Více
To musíš ty vědět co by ji potěšilo. Čte, zahradničí, peče ráda, plete, chodi ráda do divadla, má ráda kosmetiku, špetky, kabelky?
Jsem jako tvoje žena a radost by mi udělala snad jen čokoláda. Jinak veškeré šperky a kabelky považuji za zbytečné. Na kulturu nemám čas, výjimečně jdu s manželem, knihy mě neberou. Ale k Vánocům nechci vůbec nic.
@Janča6 píše: Více
Přesně to jsem chtěla napsat.
Čokoláda potěší. Klidně můžou být i nějaké ponožky, nebaví mě je zašívat.
Oblečení, boty a podobné věci si vyberu sama a nakupuju z druhé ruky. Šperky a kabelky nenosím. Kosmetikou se dotyčný na 99 % netrefí. Vouchery na cokoliv mi přijdou úplně nesmyslné ve chvíli, kdy hospodaříme společně. Na knížky nemám poslední dobou čas, leda poslouchám audioknihy k práci. A to moc „hmotný“ dárek pod stromeček není. Kromě toho nemám ráda nesmyslné nákupy a hromadění zbytečností. Takže je to se mnou taky těžké. ![]()
Jestli to má podobně, tak bych jí pořídila něco o čem máš jistotu, že stejně jí/pije/myje se tím/maže se tím, třeba v nějakém hezkém balení…
@klamonožka tak kosmetika se da jednoduše zjistit odpozorovanim kosmetického stolecku ![]()
@TaLucie píše: Více
Nedostanu, manžel ví, že bych ho nechtěla. Kdybych ho někdy náhodou dostala, smutná bych ho uložila do šuplíku. Nerada se zbavuju dárků, které mi někdo dal od srdce. No a proto žádné raději nechci, protože tam pak nehrozí smutné uložení do šuplíku.
Jinak beru, že je to věc, která aspoň neztrácí hodnotu jako třeba ta kabelka. Takže v tom má aspoň nějaký smysl.
Jinak jak píše @klamonožka, čokoláda, ponožky, sprcháč, který používám (Palmolive, Radox), to je fajn, ale pro někoho trapné.
Příspěvek upraven 15.12.25 v 20:30
@Anonymní píše: VíceŠperky, kabelku, parfém, poukaz do knihkupectví, na masáž, exotickou dovolenou, iPhone, nové auto.. Těžko radit když tvoji zenu neznáme.
@Cizinka 999 píše: Více
Třeba moje mamka. ![]()
Ale když jsou to nějaké oblíbené a je tam jen malá dírka, tak se někdy hecnu. Ale když je to taková ta klasicky prořídlá pata/špička, tak na to kašlu a ponožka jde na čištění krbu.
Ahoj, můžete mi poradit co dat manželce k Vanocum? Jsem bezradný, nemám žádnou inspiraci. Vše co potřebuje si koupí, je skromná, to je sice fajn, ale chci jí udělat něčím radost.