Poradíte prosím nějaký tip, co pořídit manželce k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
15.12.25 17:43
@Janča6 píše: Více

Neumim si predstavit, ze by mi nekdo dal kabelku-mam totiz na ni dost spesl pozadavky a ani tak uplne nejsem zrovna kabelkova, kabelkova zavislacka.

Me to celkem prudi od nejbl. rodiny otazka co chci a tak si ted rikam o predplatne na One play nebo Netflix, kouka se vetsinou jen muj muz, ale darujici je hlavne uspokojen vyresenim sveho problemu, co mi koupit. A o to go! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.12.25 17:46

Napada me relaxacni kreslo s el. pohonem, to je panecku uplne jine posezenicko, nez na hloupe sedacce. A nestoji to majlant, da se koupit uz od 5tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.25 18:08

Jsem jedna z těch, která nemá ráda vymýšlení dárků.
Poukázka někam je fajn, ale to už by mohly být rovnou peníze v obálce a to je takový neosobní. :lol: Radši nějaké společné aktivity: wellness, večeře bez dětí, udělat si někde výlet přes noc, lístky na koncert nebi festival, zážitky jako absolvovat ferratu, nějaký adrenalinový zážitek.

U mě by například šperky nepochodily. Mám jedny oblíbené, které nosím stále dokola a stačí mi.
Letos jsem si například přála od Ježíška (kvůli dětem) povlečení. Rozšiřuju sbírku S. Kinga, takže je jasnou volbou další kniha a cokoli k jídlu. :lol:

My opravdu nevíme, jak typ je tvá žena, jaké má koníčky, co by jí udělalo radost.

• Citovat
  • Upravit
13821
15.12.25 20:26

Já jsem si třeba loni přála baterii do koupelny… A dělá mi radost denně. Taky nejsem na šperky, kabelky ani kosmetiku. Potěšila by mě poukázka do Ikey, oblíbeného obchodu s oblečením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.25 20:31

A co do bytu napovídala o něčem co chce?

• Citovat
  • Upravit
1350
15.12.25 20:33
@Janli píše: Více

Tak to určitě. Ale zakladatel o manželce vůbec nic neřekl. Tak takto je to dárek cizimu, kterého máš v úctě. Nějaké vyjádření hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.25 22:20

Parfém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.12.25 22:51
  • šperk: naušnice, prstýnek, řetízek, diamantem enurazíš :lol:
  • letenky na společnou dovolenou s ubytkem
  • voucher na nějaký kurz: dostala jsme minulý rok kurz šití (bylo to super), kurz líčení - makeup institute, kurz návrhu zahrady - vše super
  • voucher na balíček masáží - abych chodila pravidelně a častěji si udělala relax
  • vybavení k sportu co dělám - oblečení, gadgets atd
  • elektronika - nový airpods, nebo jiná sluchátka blokující hluk, nový mobil
  • kousky oblečení, co mě udržují v teple - kvalitní rukavice, merino, outdoor vybavení vyšší kvality, hezká šála a čepice
  • zvíře - štěně nebo kotě, nebo něco jinýho roztomilýho?
  • kosmetika - dermokosmetika, dražší věci z dekorativky (tam se ale asi ztratíš ve výběru)
  • kosmetika nebo manikura / pedikura
  • lístky na oblíbenou kapelu nebo zpěváka, zkoukni jeji spotify a YT

mohla bych pokračovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
15.12.25 23:02
@klkakla píše: Více

Protože ten šev pak tlačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
15.12.25 23:56

Já třeba nepotřebuju šperky, kosmetiku, kabelky, poukazy na masáže atd.

Co bych naopak dostala ráda, tak třeba ten poukaz na netflix, one play apod., nebo nějaký prodloužený víkend s manželem bez dětí.

Letos jsem si k Vánocům řekla o příspěvek na vyhlídkový let, který bych chtěla podniknout na příští dovolené u Baltu, tak jsem zvědavá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
16.12.25 05:21
@Andrea MP píše: Více

Z toho bych užila jedině to teplé oblečení. Ale třeba čepici bych musela předem zkusit.

Napadla mě ještě škola smyku.

A jinak jsem dřív ráda dostávala vybavení do domácnosti - do kuchyně, ale třeba i žehlicí prkno nebo kvalitní mop. Jenže teď už roky nežehlím a mop je stále dobrý a veškeré jine vybavení už taky máme.

Pro někoho je vážně těžké cokoliv vymyslet.

Tak co, zakladateli, už jsi něco vybral/vymyslel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
16.12.25 07:01
@TaLucie píše: Více

Já bych to odložila do šuplíku a přemýšlela, jestli mě chlap tak málo zná, že mi dá věc, o kterou vůbec nestojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
549
16.12.25 08:56

@Andrea MP jen ne zvíře :zed: to je přesně ten důvod, proč jsou pak plné útulky (v lepším případě). Takhle jsme našli na vánoce krásné štěňátko, vyhozené v opuštěné zahradě mezi rodinnými domy. Výjimečně bylo i dost sněhu a fakt zima. Už nám pejsek zůstal.
Zvíře je velký závazek, ne dárek, natož ještě jako překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6032
16.12.25 12:13

No a přesně toto je podle mě chyba - co potřebuje, to si sama koupí…
A co tak koupit jí něco, co opravdu nepotřebuje, ale potěší ji to. Dárky nemusí být k potřebě, dárky mohou být naprosto k ničemu, přesto udělat radost.

Jestli jsi fakt tak mimo, že nevíš, co by jí udělalo radost, tak jí udělej třeba dárkový koš na míru… Ty osobně. A nemusí to být doslova koš. Jakákoliv nádoba. A v ní různá sms toho, co má ráda. To snad už budeš vědět… Hlavně by to ale mělo být něco “onačejšího”, než si běžně kupuje, prostě o level výš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21340
16.12.25 12:39
@vendulaaa píše: Více

To je ten správnej přístup. :palec: Já letos investoval do luxusních pyžam z pravýho hedvábí pro manželku a naše dvě dospělé dcery. Dárek kterej potěší ale člověk si to sám nekoupí.

A dostal jsem k narozeninám nůžky na vinici, vyráběné v japonsku z oceli na samurajské meče. Jako moje starý nůžky fungujou bezvadně a umím je i nabrousit, takže to nebylo potřebný, ale radost jsem měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný