Poradíte prosím nějaký tip, co pořídit manželce k Vánocům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
15.12.25 13:29

Jaky mas rozpočet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
15.12.25 13:31
@Dn0712 píše: Více

Jojo, právě píšu, že manžel to tak aplikovat může - že odpozoruje, čím se myje/maže a to jí daruje. Ale když mi někdo daruje nějaký náhodný šampon nebo krém s tím, že na tom přeci není co zkazit, úplně mě tím nepotěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148287
15.12.25 13:41
@Janča6 píše: Více

Taky ne. Vůbec nenosím šperky ani bižuterii. Nemám na sobě ani prsten nebo náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14671
15.12.25 13:47
@Anna766 píše: Více

Přesně. Ja si náušnice (zásnubní :mrgreen:) beru jen na kulturu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
15.12.25 13:59
@Anonymní píše: Více

Zamysli se nad koníčky. Jestli dělá nějaké ruční práce, tak materiál, knížku návodů. Jestli čte, knížku, lampičku, deku atd. Jestli ráda vaří nějaké vychytávky do kuchyně atd. Jestli má ráda kosmetiku, nějaký poukaz do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15777
15.12.25 14:00
@TaLucie píše: Více

Urazíš, není v módě a v budoucnu asi ani už nebude, protože technologie výroby umělých diamantů šla hodně dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.25 14:11

Taky nejsem na věci, alergie na parfémy a kolikrát i sperky, moc kabelek, moc věcí… 😅 a tak mě potěši když manžel přijde s nápadem na společne strávený čas. Třeba wellness nebo romantická večeře nebo výlet. Spolu to pak naplánujeme kdy a realizujeme. Je to asi to nejvíc co si vždycky přeju :smiling_face_with3_hearts: a vůbec mi nevadí že dárek reálně dostanu třeba a za půl roku :D

• Citovat
  • Upravit
822
15.12.25 14:35
@Cizinka 999 píše: Více

Ponožky zašívám. Chudí nejsme, ale proč je nezašít, když je tam třeba jen malá dírka. Samozřejmě když jsou celé síťované, tak to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
15.12.25 14:37

Pokud všechno má, tak nelepší bude společně strávený čas. Domluv hlídání dětí, jestli máte, a vyražte něco zajímavého zažít - na únikovou, projížďku na koních, do divadla. Pokud by to měl být dražší dárek, můžeš jí dát výlet někam do zahraničí, vstupenky do zábavního parku, průvodce na horu… Záleží, co rádi děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
545
15.12.25 14:59

@klkakla s timto souhlasím. Rozhodně nemám všechno a je toho naopak hodně co bych potřebovala v novější, funkčnější verzi. Ale dostat od chlapa k Vánocům vysavač, nebo ruční mixér, budu z toho minimálně rozladěná. Na šperky nejsem, vůni ne vždy trefí (ať už on, nebo kdokoliv jiný) a jako jedna z mála žen, nesnáším nakupování :roll: poukaz, který mne nutí jít do krámu mne moc nepotěší.
Ale pokud zařídí hlídání a nějaký společný program na večer, budu skákat radostí. Stačí jít na večeři, ani nevím kdy naposledy jsme někde byli jen sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
15.12.25 15:17
@TaLucie píše: Více

Ale taky občas nenadchneš…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
15.12.25 15:18

My si taky koupíme co chceme a potřebujeme kdykoli, k Vánocům si dáváme spíš vtipné dárky - trička s vtipným potiskem,( já mu koupila - nikdy nenaser bagristu, ví o místech kde tě nikdo nenajde a on mě koupil - mám zlaté srdce, jen ta huba :nevim: ) letos jsem objednala manželovi obraz nás - tečkování, musí si ho sám vytečkovat a vestu se zahříváním do práce..on mě nevím, ale většinou chodí a naznačuje co by se mi hodilo nového ( od fénu, nádobí, boty,..) a já nenápadně naznacuju co jo a co ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
15.12.25 15:57

Tak se jí zeptej. Jinak když nenapíšeš, co má ráda a rozpočet, tak těžko radit. Já jsem praktická žena, ráda čtu u tvořím a letos si přeju lego orchidej, horkovzdušnou fritézu, taky mě vždycky jako turistku potěší triko z Moiry, nebo merino fusekle, knížka od oblíbeného autora. Naopak šperky, sladkosti (jsem tlustá), prádlo, to nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33374
15.12.25 16:10
@Anonymní píše: Více

Když nevíme co má ráda, co jí baví, tak se radí těžko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.12.25 17:37
@Cizinka 999 píše: Více

Presne, taky jsem se podivila! A jak to asi vypada, kdy jsi nekde v zasitych ponozkach 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný