Poradíte prosím nějaký tip, co pořídit manželce k Vánocům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
814
16.12.25 13:45
@Zumpa píše: Více

Tak diamantem rozhodně neurazíš. Je to jedna z investičních stálic.
Pokud ale myslíš briliant, pak samozřejmě záleží na jeho čtyřech C, ale pochybuji, že by urazil.
Drahých kamenů není nikdy dost. Samozřejmě kamenů, ne prachu, kterým obvykle osazují šperky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
17.12.25 17:17

To je strasna kravina co pises, nezlob se. To je jako bys v dobe, kdy se zacala prodavat bizuterie, napsal, ze se prestane prodavat zlato. Diamant je totiz taky investice, ne jen neco, co se bude blyskat v uchu, na prste nebo kdekoliv jinde. Ze to neni pro kazdeho, to samozrejme respektuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
17.12.25 17:19
@Andrea MP píše: Více

Zvire???!!! 8o To nemyslis vazne doufam. :zed:

• Citovat
  • Upravit
15709
17.12.25 17:59
@Silverine247 píše: Více

Až se bude dát zlato vyrobit synteticky a výrazně levněji a s předpokladem, že cena výroby bude dále klesat, tak to klidně napíšu. Zatím to tak není. A diamant jako investice? Pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
18.12.25 10:36

Bav se jak chces. To, ze pravy diamant si svoji hodnotu drzi, zatimco u syntetickeho prudce klesa v momente, kdy s nim odejdes z obchodu, je lehce dohledatelny fakt. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.26 11:33

Mně by potěšila poukázka do knihkupectví, na kosmetiku nebo masáž. Ale není mi nikdy přáno. O Vánocích si tedy s manželem nedáváme hodnotné dary, protože si kupujeme, co potřebujeme, v průběhu roku. Obvykle koupím něco, co souvisí s jeho koníčkem, ale to manžela v souvislosti se mnou nenapadne. Takže jsem letos dostala gumičky do vlasů (ozdobné, látkové, které nenosím a nikdy jsem je nenosila a ani nosit nebudu) a takovou tu mikinovou deku…ale já se potřebuju chumlat u telky do deky, takže tohle tu deku prostě nenahradí. Už byl uražený, že to nechci nosit, ale mně to kvůli dlouhé délce prostě limituje v pohybu. Prosím anonym, jsou tu příbuzné. Nicméně jsem dary tedy negativně nekomentovala, slušně poděkovala, jen jsou pro mne nevyužitelné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný