Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zumpa píše: Více
Tak diamantem rozhodně neurazíš. Je to jedna z investičních stálic.
Pokud ale myslíš briliant, pak samozřejmě záleží na jeho čtyřech C, ale pochybuji, že by urazil.
Drahých kamenů není nikdy dost. Samozřejmě kamenů, ne prachu, kterým obvykle osazují šperky.
To je strasna kravina co pises, nezlob se. To je jako bys v dobe, kdy se zacala prodavat bizuterie, napsal, ze se prestane prodavat zlato. Diamant je totiz taky investice, ne jen neco, co se bude blyskat v uchu, na prste nebo kdekoliv jinde. Ze to neni pro kazdeho, to samozrejme respektuji. ![]()
@Silverine247 píše: Více
Až se bude dát zlato vyrobit synteticky a výrazně levněji a s předpokladem, že cena výroby bude dále klesat, tak to klidně napíšu. Zatím to tak není. A diamant jako investice? Pobavilo.
Bav se jak chces. To, ze pravy diamant si svoji hodnotu drzi, zatimco u syntetickeho prudce klesa v momente, kdy s nim odejdes z obchodu, je lehce dohledatelny fakt. ![]()
Mně by potěšila poukázka do knihkupectví, na kosmetiku nebo masáž. Ale není mi nikdy přáno. O Vánocích si tedy s manželem nedáváme hodnotné dary, protože si kupujeme, co potřebujeme, v průběhu roku. Obvykle koupím něco, co souvisí s jeho koníčkem, ale to manžela v souvislosti se mnou nenapadne. Takže jsem letos dostala gumičky do vlasů (ozdobné, látkové, které nenosím a nikdy jsem je nenosila a ani nosit nebudu) a takovou tu mikinovou deku…ale já se potřebuju chumlat u telky do deky, takže tohle tu deku prostě nenahradí. Už byl uražený, že to nechci nosit, ale mně to kvůli dlouhé délce prostě limituje v pohybu. Prosím anonym, jsou tu příbuzné. Nicméně jsem dary tedy negativně nekomentovala, slušně poděkovala, jen jsou pro mne nevyužitelné.