Použitý dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TRG
5408
18.12.25 12:21
@izabe píše: Více

Možná kartáček a vosk na boty? Náhradní tkaničky? Kalhoty s flekem od drahé rtěnky? :mrgreen: Pardon. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
18.12.25 12:43
@Silverine247 píše: Více

Asi pravděpodobně ano. Ale mě osobně by na tom nejvíc vadily ty řeči okolo, jak se to skvělý úžasný dárek.

Jako někteří ti chlapi jsou fakt tak (jak to říct) momentálně zaostalí, že dokážou o takové (dalo by se říci) nepotřebné věci mluvit jako o skvělém dárku, ze kterého bude partnerka určitě paf?? A pak se cítí ještě dotčeně, když není??? :nevim:
A to mám doma ne zrovna velkého myslitele na vymýšlení dárků, ale tohle by ho snad ani ve snu nenapadlo :think: A já si každý rok stěžuju, že vůbec není kreativní.
Asi si začnu vážit i těch „nudných“ peněz v obálce, aby nezačal být náhodou až moc kreativní…

Příspěvek upraven 18.12.25 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
18.12.25 12:44

Divny.to bych radsi nedala nic nez tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15897
18.12.25 14:55
@Petra0009 píše: Více
:mrgreen:
No to teda jo… :palec:
Mně to přijde jako neskutečné a že zakladatelka si tady z nás, spíš tak trochu vystřelila. :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
18.12.25 15:17

Moc se omlouvám, ale přijde mi to natolik absurdní, že mě to rozesmálo.
Nošené boty nejsou hygienické. Já jsem teď ráda, že se vejdu s otoky alespoň do jedněch bot, ale kdyby mi dal podobný dárek manžel, myslela bych si, že se zbláznil.
Boty ano, ale jedině tak, že dám přímo odkaz, anebo pokud je to typ bot, které kupuji opakovaně. Jinak ne.
Ukaž fotku obuvi, jinak si budu myslet, že jde o podklad pro článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
18.12.25 16:18
@krecik.dzungarsky píše: Více

Ja bych si taky poprosila o foto, zakladatelka to vykreslila jak kdyby to nasel nekde u popelaku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3693
24.12.25 13:45

Buď je to úplně vygumovanej ichtyl, nebo manipulátor, který zkouší, kam až může zajít a co jsi ještě ochotná tolerovat. Vygoogli si techniku DARVO.
Takovej panáček by u mě měl sbaleno raz dva, protože jakýkoliv důvod takového excesu by pro mě byl nepodstatný - tenhle typ „partnera“ patří do koše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný