Použitý dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59373
17.12.25 11:39

@NeverMore265 tak boty si ani nechtěla tak proč? Proč použité? To to ani nezkouknul co mu přišlo? Uvidíš co dostaneš na Vánoce :jazyk: Boty kupujeme zásadně nové, tohle dostat tak mu to vrátím a jestli se nezbláznil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21746
17.12.25 11:41

Někdo mu je dal, on se na to ani nepodíval a řekl si, fajn, mám dárek z krku. Možná to sebral někde u popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.12.25 11:50

Jako me by trrba nevadily noseny pohorky, protoze mi sedi jen jedna znacka a jsou tak dtahy ze za ne vyhodit x tisicovek je pro me nesmysl.
Ale dostat to v pomackany tasce, rozbity krabici a jeste spinavy tak si asi taky klepu na celo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
17.12.25 12:11

Je to velmi trapné a neslušné :zed: ale já třeba věci na vinted beru i prodávám pořád a pokud by měly cedulku a fakt nebyly nošené, tak za mne OK - prostě se někdo netrefil a posílá za zlomek ceny nové dál, já myslím hodně ekonomicky a nerada za hadry zrovna dávám tisíce, když to mohou být jen stovky či jen desítky korun…

Zde - možná nalítl, někdo zaklikne v inzerátu „nové“ a je to nošené, ale to měl řešit, vrátit a koupit ti něco jiného, jako darovat někomu k narozkám nošené boty je k poblití :poblion: já bych se ho rovnou zeptala, jestli je to vtip a ať si to laskavě odnese do kontejneru a na pár hodin se mi klidí z očí, než ten humus vydýchám 8) a taky bych se ho zeptala, jak by se cítil v cizích botech a co mu říká hygiena a plísně třeba… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8915
17.12.25 12:31

To mi připomíná film Nevěsta na útěku. Nechtěl kopírovat filmovou scénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
17.12.25 13:14

Tohle by mě tedy řádně rozhodilo a mrzelo. Myslím, že pokud nema finanční potíže, tak je buď lakomec nebo tě prostě odbyl. Ty boty jsou nějaké speciální, značkové?
Zazněl tu názor, že ho někdo touhle koupi osidil - ale snad si věc prohlédnu, než ji daruji a krabice byla taky potrhaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12566
17.12.25 13:29

@NeverMore265 Budto se mu rozjela nejaka psycho diagnoza nebo nema tezce prachy a nekdo mu je nabidl. Ale fakt je, ze kdyby mne to dal pritel tak budu mit srach ze mu preskocilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
17.12.25 13:42
@Makikki píše: Více

Tohle zkoušela jeden čas tchyně, poslala mi po manželovi boty po sobě- kozačky, lodičky, dokonce občas i šaty, triko atd., s tím, že to skoro nenosila nebo koupila špatnou velikost… Většinou to byla dost hrůza a ty boty některé zjevně nošené byly. ALE vím jistě, že to myslela dobře (neplýtvá věcmi, chce pro všechno najít využití) a také by mi to manžel nikdy ani ve snu nedal jako dárek. Vždycky mi jen podal tašku: „Mamka ti to posílá, ať si to zkusíš“ a víc to neřešil, šlo to mimo něj. Reakce tvého chlapa je opravdu blbá. Nechce se náhodou rozejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
17.12.25 14:35
@Andul.weber píše: Více

Mně by teda nošené boty vadily. Už nikdy si je nevyšlápneš na svoji nohu. S oblečením z druhé ruky problém nemám, ale boty fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.12.25 14:37

To snad musi byt trol, nebo se takove veci opravdu deji? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
17.12.25 14:39

Nejsou to nějaké ty super drahé Nike?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2029
17.12.25 14:41
@Kelsey1 píše: Více

No jo, a potom byla svatba… ;) Nechtěl tím něco naznačit? :mrgreen:

Teď vážně, ne použité boty bych fakt nechtěla a nevím, jestli bych mu je rovnou neomlátila o hlavu.

A to, že: „pořád mluvil jaký pro mě má super dárek, jakou budu mít radost..“ v kontextu s tím dárkem, by mě neskutečně vytočilo.

A to nepotřebuju dostávat žádné drahé dary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.25 14:57

@Repgirl Jak vidíte, mě se to stalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5118
17.12.25 16:34
@Kníže Ignor píše: Více

Chce se rozejit, tak ji dal kopacky? :D

Je to hodne divny darek. Pouzite kupujeme jako darky maximalne tak knihy z druhe ruky. Obleceni ne, a boty uz vubec ne. A jeste k tomu spinave, viditelne obnosene? Ja bych asi cely den cekala, ze vybafne ze to byl vtip, a prinese neco normalniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22844
17.12.25 16:35

To bych mu taky řekla, zda si že mě dělá..dobrý den :nevim:
Kdybych ty boty chtěla a staly xx tisíc, tak kdyby byly umyté, hezký zabalené, možná i vyprané, zkousnu to.
Ale není to ta situace, nechápu, nerozumím, co mu takhle hráblo. Ptala jsi se ho na víc věcí?? Proč ho to napadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný