Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@NeverMore265 tak boty si ani nechtěla tak proč? Proč použité? To to ani nezkouknul co mu přišlo? Uvidíš co dostaneš na Vánoce
Boty kupujeme zásadně nové, tohle dostat tak mu to vrátím a jestli se nezbláznil ![]()
Někdo mu je dal, on se na to ani nepodíval a řekl si, fajn, mám dárek z krku. Možná to sebral někde u popelnice.
Jako me by trrba nevadily noseny pohorky, protoze mi sedi jen jedna znacka a jsou tak dtahy ze za ne vyhodit x tisicovek je pro me nesmysl.
Ale dostat to v pomackany tasce, rozbity krabici a jeste spinavy tak si asi taky klepu na celo.
Je to velmi trapné a neslušné
ale já třeba věci na vinted beru i prodávám pořád a pokud by měly cedulku a fakt nebyly nošené, tak za mne OK - prostě se někdo netrefil a posílá za zlomek ceny nové dál, já myslím hodně ekonomicky a nerada za hadry zrovna dávám tisíce, když to mohou být jen stovky či jen desítky korun…
Zde - možná nalítl, někdo zaklikne v inzerátu „nové“ a je to nošené, ale to měl řešit, vrátit a koupit ti něco jiného, jako darovat někomu k narozkám nošené boty je k poblití
já bych se ho rovnou zeptala, jestli je to vtip a ať si to laskavě odnese do kontejneru a na pár hodin se mi klidí z očí, než ten humus vydýchám
a taky bych se ho zeptala, jak by se cítil v cizích botech a co mu říká hygiena a plísně třeba… ![]()
To mi připomíná film Nevěsta na útěku. Nechtěl kopírovat filmovou scénu?
Tohle by mě tedy řádně rozhodilo a mrzelo. Myslím, že pokud nema finanční potíže, tak je buď lakomec nebo tě prostě odbyl. Ty boty jsou nějaké speciální, značkové?
Zazněl tu názor, že ho někdo touhle koupi osidil - ale snad si věc prohlédnu, než ji daruji a krabice byla taky potrhaná.
@NeverMore265 Budto se mu rozjela nejaka psycho diagnoza nebo nema tezce prachy a nekdo mu je nabidl. Ale fakt je, ze kdyby mne to dal pritel tak budu mit srach ze mu preskocilo
@Makikki píše: Více
Tohle zkoušela jeden čas tchyně, poslala mi po manželovi boty po sobě- kozačky, lodičky, dokonce občas i šaty, triko atd., s tím, že to skoro nenosila nebo koupila špatnou velikost… Většinou to byla dost hrůza a ty boty některé zjevně nošené byly. ALE vím jistě, že to myslela dobře (neplýtvá věcmi, chce pro všechno najít využití) a také by mi to manžel nikdy ani ve snu nedal jako dárek. Vždycky mi jen podal tašku: „Mamka ti to posílá, ať si to zkusíš“ a víc to neřešil, šlo to mimo něj. Reakce tvého chlapa je opravdu blbá. Nechce se náhodou rozejít?
@Andul.weber píše: Více
Mně by teda nošené boty vadily. Už nikdy si je nevyšlápneš na svoji nohu. S oblečením z druhé ruky problém nemám, ale boty fakt ne.
@Kelsey1 píše: Více
No jo, a potom byla svatba…
Nechtěl tím něco naznačit? ![]()
Teď vážně, ne použité boty bych fakt nechtěla a nevím, jestli bych mu je rovnou neomlátila o hlavu.
A to, že: „pořád mluvil jaký pro mě má super dárek, jakou budu mít radost..“ v kontextu s tím dárkem, by mě neskutečně vytočilo.
A to nepotřebuju dostávat žádné drahé dary.
@Kníže Ignor píše: Více
Chce se rozejit, tak ji dal kopacky? ![]()
Je to hodne divny darek. Pouzite kupujeme jako darky maximalne tak knihy z druhe ruky. Obleceni ne, a boty uz vubec ne. A jeste k tomu spinave, viditelne obnosene? Ja bych asi cely den cekala, ze vybafne ze to byl vtip, a prinese neco normalniho.
To bych mu taky řekla, zda si že mě dělá..dobrý den ![]()
Kdybych ty boty chtěla a staly xx tisíc, tak kdyby byly umyté, hezký zabalené, možná i vyprané, zkousnu to.
Ale není to ta situace, nechápu, nerozumím, co mu takhle hráblo. Ptala jsi se ho na víc věcí?? Proč ho to napadlo?