Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@JancaS84 píše: Více
jenom, řekla´
? Po tom, co bych zjistila, vo co go, by mu ta krabice i s, dárkem´letěla do úsměvu a z přítele by byl expřítel - dal zakladatelce najevo jak moc ji, MYLUJE´a jak moc mu na ni záleží.
Zakladatelko a co to bylo za boty, nejake znackove, treba Martensky nebo janevimco? Ne, ze by to teda situaci pomohlo, snazim se dobrat k jeho myslenkovym pochodum. Treba to nekde zmercil bud on nebo nekdo jiny na Vintedu nebo necem podobnem, byly inzerovane jako nenosene, on si rekl dobra cena a nenapadlo ho to zkontrolovat, pripadne jako chlap na to nema az takove oko… ![]()
Nechápu to vůbec. Když teda pominu, že je blbost komukoliv kupovat boty bez zkoušení, tak dát něco potrhaného špinavého je fakt úlet. Asi bych se dost ptala, odkud to pochází, a z jakého důvodu to považoval za skvělý dárek.
A stává se běžně, že ti něco vychválí, jak je to super, a pak vidíš, že je to úplná blbost? Nebo že vychválí sebe, popř. dělá jak je vtipný atd.? Jen, že mi to připomnělo jednoho bývalého, který to dělal, a byl to děs
. Takovýho chlapa do života nechceš.
A co jinak, zve tě někam, nakupuje, nebo spís hodně šetří?
@NeverMore265 Doufám, že v sobě máš trochu smyslu pro černý humor… Co mu plánuješ teď nově dát pod stromeček? Napadají mě hrozné blbosti. Hrozné. Tak kdybys potřebovala poradit… ![]()
@Silverine247 Nike z marketplace..mě nepřijde tenhle typ nějak přehnaně drahý, aby museli být nošené..No já všem holky děkuji za reakce ![]()
@NeverMore265 Ty jo to by mě dost mrzelo a možná i urazilo. Asi bych to těžko rozdychavala. Chápu tě, že ti to taky vadí. Dát jako dárek obnošenou věc považuji za zcela nevhodné. Pokud si to dárce výslovně nepřeje.
@NeverMore265 Nemáš zač. Založila jsi vzácnou harmonickou diskusi, kde se všichni shodli. ![]()
@Bubla Bůčková píše: Více
Jo, presne tak, to nejdulezitejsi tady chybi!
Jak dlouho spolu jste? Já bych na to koukala jak tele na nové vrata a rovnou bych se zeptala co to je a proč jsi mi to dal
Pro mě je to stejné scifi jako kdyby mi dal nakousnutý chleba se salámem…. prostě nedovedu si představit, že bych to vzala a nevyřešila údiv hned na místě ![]()
@NeverMore265 píše: Více
Tak to se mu skutecne nepovedlo. Doufam, ze mu to dojde a da ti neco poradneho, s nejakym bonusem za ten trapas. ![]()
Tý jo, tož to je tedy hodně velký přešlap od něj. A nejsmutnější na tom není ten samotný dárek (i když už ten sám o sobě zamrzí, naštve, urazí a já nevím co ještě dohromady), ale ty kecy okolo jak to bude skvělý úžasný báječný dárek (a ono hov…). A ještě se cítí být dotčený, že sis dovolila něco vytknout
.
Já jsem choler a vím, že já bych vyletěla jak čertík z krabičky rovnou na místě. A po jeho dotčené výčitce by ty boty před ním letěly rovnou do popelnice. Ale to jsem já, horká hlava.
Zakladatelko, já být na tvém místě, tak mu to na Vánoce oplatím. Taky koupím nějakou viditelně používanou věc (nejlépe vyhraboším někde u popelnic, či se něčeho ujmu na bezplatné skupině) a dám mu to tak ledabyle zabalené/nezabalené pod stromek. Ano, ono to je dětinské, a spoustu lidí namítne, že jsem jak dítě ve školce. Možná. Ale některým lidem docvakne, co udělali za hloupost, až ve chvíli, kdy tu hloupost udělá někdo jim. Dřív ne.
@Silverine247 píše: Více
Myslíš??
Já nevím, na mě to moc nepůsobí tak, že by mu mělo něco dojít, když se ještě cítí dotčeně, že má zakladatelka k dárku výhrady.. ![]()
Já bych se naopak už teď obávala, co k těm Vánocům od něj čekat.
@werajsik píše: Více
Vidis, prehlidla jsem jeho reakci, mas pravdu. Jako stejne nechapu, ze by chlap hledal na Marketplace damske boty, to neni mozne, to mu musel nekdo „s dobrym umyslem“ podstrcit. Asi se citi jako blbec tedka, proto obrana/utok. Snad mu to docvakne a omluvi se.
@werajsik píše: Více
Souhlas, teď bych se opravdu obávala co za darek dostane na Vánoce ![]()
Jako já chápu, že chlapi dokážou být mimo, ale tohle mi přijde úplně na hlavu