Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím a prosím o radu co dat mamce k 60.narozeninam diky
Moji mamku by nejvíc potěšilo fotoalbum naší rodiny.
Pak třeba něco k zájmům a koníčkům, ale to musíš vědět ty, co ji baví. Wellness, složit se na nějakou lepší večeři, kino, koncert, divadlo, výlet, poukázka,…
Záleží na tom, co má ráda, jestli má nějaké koníčky, jestli sama má nějaké přání, jestli je to společný dar s někým dalším, případně kolik peněz chceš na to vydat..
Děkuji moc no má ráda kočky ale už 2má doma ale welnes není špatný
Co třeba hezký jemný šperk s kočičím přívěskem a gravírováním iniciál kočky?
Sice mi ještě 4 roky chybí do tohoto cíle, ale pokud se ho dožiju, ocenila bych divadlo, wellness na víkend, nebo i kino plus večeři se všemi mými dětmi. Lepší než nějaká kabelka a kytky si myslím. ![]()
My jsme tchýni kn60 dávali profi kuchyňského robota za asi 20tis…ale ona hodně peče i na objednávku…teď k 70 jsme se jí složili na pobyt v lázních asi na týden…
@boball píše: Více
Není mi ani 30 a máme na to a moji mamkou stejný názor.
Ale chápu, že někdo může ocenit spíš tu kabelku. Je těžké jen tak na blind radit dárek. ![]()
Ocenila bych ve stejném věku setkání s celou rodinou a třeba i nějaký společný pobyt s dětmi a jejich rodinami.
Záleží kolik chces investovat…wellnes je super napad, kdych pobyt dala mamce ja určitě by ocenila, kdyby to byl pobyt pro ni, me a ségru nez ze by jela s naším taťkou. A na kulatiny bych dala zlato, babicka ted slavila 80 a s mamkou a segrou jsme se ji složily na zlate nausnice
Mamka měla letos 70. narozeniny, přála si vířivku, takže jsme se jí jako rodina skládali na vířivku, ale ode mě ještě dostala zlatý náramek, protože je nosí a jeden se jí zpřetrhal. Ale i když si ho nechá opravit, tak dva nosit může. Na krk má řetízků dost. Já jsem tedy šperková, takže náušnice, prstýnky, náramky ke kulatinám a byla bych naprosto spokojená ![]()
@J.prochazkova384 píše: Více
Já mamce koupila pobyt na 4 dny někde v horách na jaře, má ráda procházky. Byl pro dva, nakonec jela se ségrou, táta nechtěl. Pak jsem jim koupila zájezd na týden do Černé hory a to jeli oba.
Já sice budu mít 50, ale synovi jsem říkala, že může koupit pobyt třeba v Polských Beskydech nebo i u nás.