Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, asi to sem úplně nepatří, ale ja si vůbec nevím rady. Manžel je na vojenským výcviku a v únoru má přísahu. Chci mu dát něco od srdce (fotografie, dopis, náhrdelník, náramek ne-e). Jsme spolu už velmi dlouho a chci mu dokázat, že jsem na něj pyšná. Jedeme víkend po přísaze na pobyt, tam mu to chci dát. Poradíte mi prosím?
![]()
Aha, teď dočítám, že ty vyjmenované věci ne. Tričko/mikinu s vlastnoručním motivem? Speciálně broušenou sadu sklenek třeba s vyleptaným portrétem vás dvou? Termín obnovení manželského slibu i se svatební cestou/pobytem???
@Kju879 píše: Více
Taky jsem poprvé pochopila že mu máš dát…prostě sex
![]()
Tak to je, když si milé dámy projektujete své fantazie a podvědomé touhy do mé nevinné neutrální odpovědi ![]()
Napadá mě třeba nějaký kvalitní skládací nůž. Nebo pokud bude více v kanceláři, tak pero. Zkrátka něco, co může mít u sebe a bude rád, že to má od tebe. ![]()
Dej mu velkou uprimnou stipanou, neni treba preci za kazdou cenu shromazdovat bebechy ![]()
@Kju879 píše: Více
tak já nevím, hlavně aby se tam manžel s přítelem nepotkali, a každému raději jiný dárek
@cecetka Přesně něco takového jsem si představovala 😊 😊 Děkuji!
Taky se priklanim k nejakemu nozi, psacimu peru…neco chlapskeho, vojenskeho…
@stinga píše: Více
Tu diskuzi asi přejmenovali admini. A místo manžel napsali přítel… předtím tam bylo to, co je v nadpisu.