Dárek pro 3letou dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
23.7.11 22:27

Já mám v plánu vzít dceru do hračkářství a nechat jí vybrat si tu " velkou mrkací nánu co chce" pak půjdem na první sváčo - večeři do restaurace s pohárem a vším tím okolo. Narozky máme v listopadu takže min. týden dostala před dárek kolo, aby si ho užila. Já taky nevím co pořád nakupovat :nevim: upřímně má skoro vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
23.7.11 23:39

my kupovali neteři nějakou společenskou hru,krteček jako člověče nezlob se (místo čísel jsou obrázky),nebo nějaké korálky na navlékání, hodně se dá koupit věcí na malování(jestli jí to baví)hezké věci mají třeba www.kreativni-hracky.cz/ ,nějaké puzzle,kuželky(ty už jsme koupili i naší malé a jak si všichni vyhrajem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.7.11 08:22

Maminkny, tak ten domeček jak píšeš 11adelka mě asi navnadil nejvíc, tam je toho spousta k dokoupení, takže když bych fakt zapojila celou rodinu a každý koupí kousek tak o Vánocích může mít domeček zaplněný.

Blanka S každý týden vyhodím manžela a dceru na pár hodin z domu, abych si mohla uklidit barák. Ze začátku je nenapadlo nic jiného než se chodit dívat po hračkářstvích, tam by si Meli i vybrala, ale chtěla by vše co uvidí a pak si jdou vždycky někam sednout taťka na kafe a malá na pohár nebo jen zmrzku a čekají na tel. že už můžou domů. Slíbili jsme jí ten Dinopark tady kousek od nás ve Vyškově, malá miluje dinosaury a povídání o nich, lidi si to tam chválí. Ale to budu po porodu v září, takže bych to letos asi neuchodila, když by jsme tam šli teď, tak na to zapomene a bude mít pocit, že jsme ji ochudili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.7.11 11:38

Dárek do budoucna je piano ;) Jak já bych ocenila piano, když mi bylo třeba právě tolik. Ale je to dost subjektivní rada:) Mám ráda hudbu a hudební nástroje a něco umět od dětství je velká výhra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
30.7.11 21:29

Ahoj, my to máme stížený datem narození (24.12.), ale i tak ke 3. narozeninám dostala puzzle, člověče nezlob se, helmu na kolo a knížky. Zatím je na narozeninách trochu šizná, alelketos už to asi neošidíme, už si moc dobře uvědomuje. :roll:

Jinak můžu se zeptat jak jste přišli na Melisku? Švagrovic jí mají taky a tak je prý jen napadla. A my zas máme Patricii, takže dobrá volba :palec:

• Citovat
  • Upravit
74217
31.7.11 07:39
jjelena píše:
Ahoj, my to máme stížený datem narození (24.12.), ale i tak ke 3. narozeninám dostala puzzle, člověče nezlob se, helmu na kolo a knížky. Zatím je na narozeninách trochu šizná, alelketos už to asi neošidíme, už si moc dobře uvědomuje. :roll:Jinak můžu se zeptat jak jste přišli na Melisku? Švagrovic jí mají taky a tak je prý jen napadla. A my zas máme Patricii, takže dobrá volba :palec:

Ahoj děkuji za nápady, to máte opravdu stížené, když má narozeniny 24.12., máme rodinnou známou, ta je taky 24.12. ale ji měli rodiče až po 30ce a ta je teda fest rozmazlovaná, takže jí to rodiče vše vynahradí značkovým přes rok a na narozky, slečna už bude mít 16 to jsem zvědavá co dostane letos 24.12. na narozky . My stále ještě nevíme co jí dát, pořád to řešíme, v září dostane sestřičku Patricii na tu se moc těší. My ji narozky ani Vánoce nešidíme, loni musela mít i dva dorty (tcháni a mí rodiče se nemají v lásce) tak byly dvě oslavy, na svátek 10.3. pak dostane jen nějakou drobnost nové gumičky a sponky do vlasů a doma jí udělám zmrlinový malý pohár, jinak noc. No ale narozky to je těžké.
Na Melisku jsme přišli náhodou , já pocházím ze Zlína, manžel z Hodonína . Seznámili jsme se tak, že jsem byla jako Aupair u jeho sestry v Anglii, která je tam vdaná. On dojel na její svatbu a já jela ráno domů na dovolenou, takže jsme se viděli asi nějakých 12h. pak on letěl dom po svatbě a já se vracela do Anglie a znovu jsme se viděli až o Vánocích, no a to už jsme neměla ani sílu se vrátit. Když jsem tam byla, tak v jejich blízké rodině se narodila Melissa Dove a nám se to zdálo, jako takové hezké dát dceři jméno Melisa, že si vždycky vzpomeneme, jak jsme se vlastně seznámili. Že jsme oba museli jet do Anglie se potkat, protože v Česku by jsme se nikdy nepotkali, dyť já dřív ani netušila, kde je Hodonín , tak proto máme Melisku a taky se nám to jméno líbí tím kolik má zdrobnělin a jak je neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
31.7.11 12:56

No tak to je krásný :palec: a příběh úžasnej.

Já mám známý z Košic, kteří bydleli asi 3 stanice tramvají od sebe a poznali se až v Praze v práci. Takže přesně tak, říkají, že museli jet do Čech, aby se potkali.

Tak drřžím palce, at co nejlíp vyberete.

• Citovat
  • Upravit
74217
31.7.11 13:09
jjelena píše:
No tak to je krásný :palec: a příběh úžasnej.

Já mám známý z Košic, kteří bydleli asi 3 stanice tramvají od sebe a poznali se až v Praze v práci. Takže přesně tak, říkají, že museli jet do Čech, aby se potkali.

Tak drřžím palce, at co nejlíp vyberete.

Děkujeme uvidíme co vybereme, nejvíc radost jí stejně udělá malá Patricie, už od ledna ji připravujeme, že bude sourozenec, je hrozně natěšená, takže myslím, že letos stejně půjde každý dárek co dostane bokem, že bude mít jiné zájmy. Všechno to prožívá od začátku s náma, každé vyšetření, ultrazvuk, přípravy. No ono je to někdy trošku zamotané, že člověk musí překonat spoustu překážek. Ale tak my máme alespoň doma na seznámení hezkou vzpomínku, myslím, že Meli nám to bude připomínat pořád :wink: :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.11 22:01

Ahoj,

jak tak ctu, nekdy muze byt vyber darku opravdu problem, ze?

No, ja jsem nedavno resila problem s darkem pro synovce a ciste nahodne se mi dostaly k rukam hry na jednom detskem festivalu a musim rici, ze jsem s tim sklidila docela uspech.

Preji hodne uspechu a dcerce krasne narozeniny!!! :kytka:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.8.11 18:11

Ivko - my klukovi koupily ke 3narozkám toto a ted si s tím hraje i 2letá..a mělo to úspěch..

http://www.sweetbaby.cz/detail.php?… kluka máme tuto:
http://www.sweetbaby.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
16.10.11 12:36

prosím má něčí dítko tohle doma? co si o tom myslíte? přemýšlím, že to koupím mladší k vánocům…http://rozinka.inshop.cz/inshop/hracky/puzzle/baby-genius/%5Bid-0147EP01309%5D-baby-genius-elektro-kviz-super-ep-line.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.11.11 18:05

ahoj mamky, tak jsme nakonec nechali Melisku, aby si sama vybrala dárek, měla možnost šmoulíky nějakou tu sadu nebo domeček pro panenky a vybrala si tenhle domeček, je s ním moc spokojená http://www.dracik.cz/…-detail.aspx?…
Moc děkuji za nápady, jste hodné :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815