Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To je dobré téma, taky bych potřebovala nějaký nápad na dárek k vánocům…
…a malá už si nepíše Ježíškovi? Tak snad ona má nějaké přání?.....
Ja ted kupovala pro stejne stareho synovce usinaci magickou zelvu. Syn je teda dostane taky
Jinak by mohla zaujmout magneticka stavebnice ala Geomag a nebo kulickova draha. Typicky holcici hracky jdou mimo me, ja spis chlapecky..
Jo a synovec ve stejnem veku zere straaasne Gormiti, ale nevim, jak je to s holkama ![]()
A co dceru bavi, nerikej, ze vsechno ma
Co nejake takove to zrcatko s polickou a suplikem na vselijaky koralky, nausnice, malovatka? Knizka, Ctyrlistky (ja si pamatuju, ze jsem to jako mala hltala a ted to sjizdi syn), taky si urcite neco preje, napiste spolu dopis jeziskovi. Stavebnice, neco do skoly, treba pekny pero… neco peknyho na obleceni (nevim jak moc to dcera proziva, ale ta nase trileta by v hadrech stravila hodiny).
Resim taky problem co k vanocum, ale pro tu nejmladsi, pac tak nejak vse mame pro takovyho prcka.
Ano jejím největším přáním je štěňátko. Nebo koťátko.
A stále tvrdě říká, že nic jiného od ježíška nechce.
Tak zatím máme, kuličkovou modelínu, nějaké oblečení, malovátka, korálky, barvy na obličej, nějakou panenku, takové ty koníčky filly,
Ale spíš scháním nápad na nějaký originální dražší dárek… To prostě nevím co..
A kotetko dostat nemuze? Ono se to zda, ale prace s tim moc neni, pokud poridis vychovany domaci. Ale jasny, chapu, ze porad je to zivy zvire a neni to na par let.
Anonymní píše:
Ano jejím největším přáním je štěňátko. Nebo koťátko.A stále tvrdě říká, že nic jiného od ježíška nechce.
Tak co interaktivního pejska, těch je na trhu dost, já vím, je to jen náhražka, ale možná kompromis mezi jejím přáním a vaším „chtěním“ koupit zvířátko. Ono u živého ani tak nejde o práci kolem, ale že člověk nemůže na dovolenou a taky může zvířátko onemocnět, pro někoho je to příliš omezující třeba vzhledem k zaměstnání.
Mmch, moje dcera jde po petshopákách a barbínách (kočár, doplňky, kůň…), ale je jí šest.
naše - teda manželova 8 letá krom zvířectva chce PC, a dobře se zabaví Petshopky. Dostane je od mojí mámy.
Jinak pokud poslouchá muziku, MP3 přehrávač nebo vlastní kazeťák…
Spousta holek by ráda taneční desku… ![]()
a co treba neco sportovniho? my budeme holce nadelovat mj.in-liny
Poradíte mi prosím nějaký malý dárek pro 7 letou holčičku v druhé dřídě? Jdeme ke kamarádce na návštěvu, takže opravdu jen taková pozornost. Sama mám dva kulky, takže s holkama opravdu nevím. Napadlo mě nějaké tvoření náramky, korálky. Nevím jestli omalovánky by ji třeba bavily.
Ahoj, všechny maminky, Vánoce jsou krásný, ale pro mě strašně stresující, nevím co koupit pod stromeček naší 7 leté dceři. Co dostanou vaše děti ??? A co teď letí mezi dětma??