Dárek pro 7letou holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
10.1.16 21:00

Poradíte mi prosím nějaký malý dárek pro 7 letou holčičku v druhé dřídě? Jdeme ke kamarádce na návštěvu, takže opravdu jen taková pozornost. Sama mám dva kulky, takže s holkama opravdu nevím. Napadlo mě nějaké tvoření náramky, korálky. Nevím jestli omalovánky by ji třeba bavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
10.1.16 21:44

@Mata132
u nás v tomhle věku frčelo cokoliv do vlasů, bižuterie (korálky, náramky, prstýnky) ale i to tvoření. Pak hodně takové ty sešity s úkoly, hádankami, kvízy. Omalovánky už moc ne. Jo a ještě různé zdobené krabičky na drobnosti ala šperkovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.1.16 21:49
@Mata132 píše:
Poradíte mi prosím nějaký malý dárek pro 7 letou holčičku v druhé dřídě? Jdeme ke kamarádce na návštěvu, takže opravdu jen taková pozornost. Sama mám dva kulky, takže s holkama opravdu nevím. Napadlo mě nějaké tvoření náramky, korálky. Nevím jestli omalovánky by ji třeba bavily.

Cokoli s Frozen :D Polstarek, kvarteto, celenka, zezlo, ponozky, tricko, penal, kabelka… Uspech zarucen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.8.17 19:32

Nemáte nápady na dárky pro holku, panenky ji moc neba, Lego máme. Sportovní vybavení taky. Jsem letos totálně bez nápadů. Koupím ji hodinky, ale co dál?

• Citovat
  • Upravit
407
12.8.17 20:30

Mě v tom věku brali ještě pořád panenky :D nebo byli takové ty hlavy, na kterých se daly zkoušet účesy apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
12.8.17 21:57

Naše dostane k 6. narozeninám koloběžku, knížky, sadu na výrobu mýdel a sponky, čelenku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.8.17 22:29

@Saatine zajímavé, ale na to je ještě malá. ;)

@anička65 ji to nebralo nikdy.

@Jahru ona taky dostala k 6. Kolobezku, letos mi úplně došly nápady. A to jí sportovní věci berou. Lyže, brusle, kolo má. Vubec nevím co dál.

• Citovat
  • Upravit
9750
12.8.17 22:34

@Any11 ještě mě napadlo předplatné nějakého časopisu (to dostal starší) nebo společenskou hru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
13.8.17 10:30

Chtělo by upřesnit, co má ráda, kromě toho sportu. Pokud chceš investovat ještě do něčeho většího (nevím, v jaké cenové relaci pořizuješ hodinky), tak třeba válecí pytel nebo hamak do pokojíčku? Pokud ráda tvoří, tak nějaký kreativní sady? Nejlépe něco, co si sama může vyrobit a pak používat - barvy na sklo/keramiku/tričko. Doplňky do pokojíčku s motivem oblíbených postaviček (nástěnné hodiny, povlečení, polštářky, přehoz přes postel). Určitě nějaké věci do vlasů na parádu i aby držely vlásky při sportu (hairagami sponu třeba). Pokud se parádí, tak možná i nějakou tu dětskou toaletní vodu? Stolní hru, deskovku nebo karetní (super jsou Černé historky, mají i dětskou verzi). Fakt záleží na tom, jaká je, no. Stejně stará neteř dostala od prarodičů globus s podsvícením a byla nadšená :D Hodně si „vyhraje“ i s bílou magnetickou tabulí na zeď, kreslí si na ni fixkama, sbírá magnetky, už začíná vystavovat fotky s kamarádkami nebo oblíbených zpěvaček…

No, a znám i holčičku, která si úplně ze všeho nejvíc přála lístky na Romea a Julii na ledě. Už to dávno není šestiletá holčička a o tom představení žvaní doteď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.8.17 18:51

@SlečnaDahlia ano, jde mi o něco většího. Rovnou vymyslím i Vánoce. Dcera tancuje (tam skoro nic nepotřebuje ;)), rada tvoří. Takže jsem vymyslela stav na korálkove náramky. Jinak je spíš taková klucici, třeba ledové království u ní je už dlouho out a stejně měla nejradši Olafa. Je trochu jiná než holčičky v jejím věku. Mne přijde, že prostě všechno má :( do pokojíčku se jim s bráchou už bohužel nic nevejde :-)

• Citovat
  • Upravit
9066
13.8.17 20:02

Mám skoro 7,5 letou dceru a k 7 mých narozeninám a Vánocům dostala: spacák, čelovku, velké Lego, panenku Jessiku od Gotz a oblecky na ní, stavebnici s roboty, luk a šípy, kolečkové brusle, kouzelné čtení s atlasem světa a českou historií. Plus nějaké knížky, hry - baví ji i různé smartgames, puzzle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.8.17 23:07

@Aliik Jakou stavebnici s roboty? :)

• Citovat
  • Upravit
9066
15.8.17 21:14

Od firmy Bloco, jmenuje se to invaze robotu, ale uz to nikde nemuzu najit (a to jsem to kupovala asi v listopadu) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí