Dárek pro 8 letou, která má vše

Anonymní
10.12.10 13:44

Dárek pro 8 letou, která má vše

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale nerada bych se dostala s někým do konfliktu, přeci jen tyto stránky navštěvuje mnoho známých.
Potřebuju dárek k vánocům pro 8 holčičku, která má vše nač si vzpomene. Chtěla bych něco do 1000Kč. Vím, že dostane spoustu věcí od Litle pet shop, knížky, deskové hry, deníček, oblečení, nový telefon, panenky a nevím co ještě. Je jedináček a třeba stavebnice jí nebaví. Máte někdo nějakej nápad? Napadlo mě koupit nějakou kreativní sadu na výrobu medvídka nebo pletení. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
10.12.10 13:46

Mám dvě osmileté neteře a obě teď hodně berou ruční práce - já je učím vyšívat, mamka paličkovat. Obě jsou šikovné, jedné to jde ale úplně samo. Tak co takhle nějakou dětskou sadu?? Jinak ty naše mají taky úplně všechno, těžko jim hledat nějaký dárek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5044
10.12.10 13:48

Kamarádky dcera (která teda nemá vše :-)) dostala teď k 9. narozeninám takový sešit s papírovými panenkami, kde jsou šablony na oblečení, takže je může dokreslovat a ty panenky oblékat. Byla z toho nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.12.10 13:51

Anonymni,mam presne takovou neter,jen o rok starsi.Darky kreativni jsem si driv taky myslela,ze budou dobre,ale ne..Takze jsem ji prikoupila do sbirky ty ohavne zviratka ve velke velikosti,daji se i dozdobit dle vlastniho uvazeni-takze vlastne taky kreativita :lol: (pet schop?),pak knihu Ctyrlistek..to ji docela bere i kdyz moc necte.Premyslela jsem jeste nad Osadniky,ale zas nevim,ktere ty hry uz ma..je to tezsi nez pro vlastni deti :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.12.10 13:58

Pet shop :pankac: segru 8letou to bere.
Akorat ja nepochopila jak si princip toho ale havne ze jich ma uz 24 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
10.12.10 14:05

Adoptovala bych jejim jmenem nejakou holcicku v africe , co nema nic. Vychova, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
10.12.10 14:05

když má vše tak at něco dá ona Ježíškovi :mrgreen: :lol: (VTIP!!!!)

co jí koupit malého Džungarského křečka :wink: (včetně vybavení litr jen to hvízdne :roll: )ideální věk jedináčka mít za někoho odpovědnost :wink:

lístek do kina, divadla?

Dárkový poukaz do mekáče :mrgreen:

děckou barvu na vlasy pokud něco takového existuje…

pletačku copánků

karnevalový kostým

lak na nehty

hodinky

zrcadlo do pokojíku nejlépe i se šperkovnící

jééé 1000 je fakt už dost peněz asi bych je utratila velice snadno :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.12.10 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.12.10 14:09

Anonymní, ty kreativní sady by mohly být dobré… :palec:
Když jsem četl tvůj příspěvek, tak mě napadlo, že by možná bylo dobré dát jí nějaký zážitek… Což teda tvoření tak trochu je.
A jinak myslím, že lacenka a jizvíková mají taky dobré nápady… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.12.10 14:10

Taky jsem chtěla poradit něco kreativního.
Vyšívání v tomhle věku určitě už zvládne.
Můžeš nakoupit i tvrdnouci hmotu, nějaká dlátíčka k tomu, barvičky, třpytky apod. a může z toho vyrábět spoutu zajímavých věcí.
Kdyby neměla vlastní fantazii, určitě se k tomu dá sehnat nějaký sešitek nebo knížka, kde budou tipy, co z čeho vyrábět a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.12.10 14:12

Dceři jsem koupila šáteček(hedvábnej) štětec a nějaké barvy, I já maluju, tak je určo spotřebujem a dcera byla happy, že si mohla vyrobit šátek na léto:-) Taky má hraček jak na sr… a díky příbuzným se hromada stále zvětšuje ale tyhle tvořivosti vím, že ji baví a kupuju je jen já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.12.10 14:13

jo, ještě prodávaj hedvábné povlaky na polštářky :-) Do 1000Kč se s takovým dárkem určo vejdeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.10 14:18

No právě, že už má Pet shop dů, auto, digi mazlíčka, malý, velký, … :-P .
Pak jí berou ty praštěný jezdící křečci ZHU ZHU Pets, ale vážne nejsem ochotná jí kupovat oblečky za 170 Kč. Jo kdyby to byla nějaká sada, tak ani nemrknu,ale za kus 8-ohttp://www.hrackyvpohybu.cz/zhu-zhu-pets/

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
10.12.10 14:20

a co zkusit koupit něco pro ní a někoho ((-: třeba oběd v restauraci

http://www.vykupto.cz/…n=waldstein2

nemyslím zrovna toto, ale prostě něco, kde by se mohla cítit jako dospělá ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.12.10 14:23

jee tak ta restaurace je moc dobry typ :palec: ,byla by moc rada,ale zase u rodicu by to neproslo-ty ji hlidaji linii..

Taktez zviratko(ani mini krecka)bych nekupovala bez dohody s rodici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.12.10 14:24

Taky mě napadl zaplatit jí nějaký kroužek :-) Já k 15tinám dostala taneční:-D Ale je třeba zjistit předem kdy kroužek je-nemá -li něco jiného a není-li to příliš daleko a může třeba dojít sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný