Dárek pro babičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.2.22 17:08

Dárek pro babičku

Ahojky holky. Chci se zeptat. Je mi 19 let a mám přítele 22 let. Chodím ještě do školy přítel pracuje. Ale i tak spolu bydlíme a skoro to utáhnem. Ale babička nám strašně moc pomáhá.. Jak finančně tak s jídlem.. vše nám dá. Tak bych ji chtěla něčím nádherným překvapit. Je ji 60 let. Žádnou zálibu nemá. Chtěla bych poradit co bych ji mohla koupit s přítelem. Děkuji moc všem ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
23.2.22 17:12

Poslala bych ji na vikend nekam do lazni, treba s nejakou jeji kamaradkou. Pokud to neni ve vasich financnich moznostni, tak treba masazni vanu na nohy, elektricky masazni strojek na zada, zahrivaci decku, predcitac knih nebo ctecku. Poukaz do salonu krasy/ masaz. Vzit ji na nejake degustacni menu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.2.22 17:22
@Tynkaa123665 píše:
Ahojky holky. Chci se zeptat. Je mi 19 let a mám přítele 22 let. Chodím ještě do školy přítel pracuje. Ale i tak spolu bydlíme a skoro to utáhnem. Ale babička nám strašně moc pomáhá.. Jak finančně tak s jídlem.. vše nám dá. Tak bych ji chtěla něčím nádherným překvapit. Je ji 60 let. Žádnou zálibu nemá. Chtěla bych poradit co bych ji mohla koupit s přítelem. Děkuji moc všem ❤️️❤️️

Pozvala bych ji na večeři a dala třrba poukaz na masáž. Pokud chodí. Nebo volňásky do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.2.22 17:24

Fotokalendář, fotoknihu, video z jejich fotek od miminka do teď s hudbou..to u nás mělo úspěch…nějaký výlet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
23.2.22 17:32

V jaké cenové relaci??
musíš vědět, co ji těší, baví, co třeba ráda dělá,
pokud má nějakou fakt echt kámošku, se kterou tráví hodně času, tak bych je někam poblíž do pěkného wellnesska na pobyt aspoň na jednu noc poslala, s all-in servisem a zajištěním dovoz-odvoz
to by mohla ocenit (má plavky?) :-)

moje babičky třeba plavky neměly :lol: ale jsem památeční a ony by dnes už měly ke stovce… já jen aby nebyla tohohle starodávného typu.. takovou by potěšil třeba nějaký fajn praktický domácí spotřebič (mixer, toustovač?) něco, co by fakt prakticky využila..
Moje babi třeba měla ráda moje „dárkové koše“, kam jsem jí nacpala vše co jí chutnalo + spoustu silonek, které furt trhala + kalendář + dobrou kávu a čaje, prostě vše, co jsem věděla, že ocení… :srdce:
jednou táta koupil své mámě a tchýni (už měly kolem 70) zimní bundy (delší prošívané, kabátový styl, dobrý nápad, samy by si to nekoupily), akorát jsme se pak hrozně pod stromkem smáli, protože se vůbec naši netrefili do barev a babičky si ty bundy vyměnily (jedna červená, druhá tyrkysová)… naštěstí měly stejnou velikost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.2.22 17:38

@Lucy75
Psala, že jí je 60. To snad ještě plavky využívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
24.2.22 07:49

@Lucy75 mela jsem „tetu“ no, rocnik 1910 a ta milovala plavani. Plavky mela. To jen tak.

Jinak mi prijde fajn napad babicku nekam vytahnout na obed, treba prochazku. Treba nekam, kde ma nejake pekne vzpominky z mladi? Nebo kam se vzdycky chtela podivat?

Resim taky svoji babicku. Bude mit letos 90 (mimochodem taky rada plavala, ted uz kvuli zadum ne). A ta je hrozne aktivni. Rada chodi na koncerty, kazdy den na prochazky, za mymi kluky chodi a tak je castecne pohlida. Tak bych ji taky chtěla dat neco specialniho. Ale zatim tapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný