Dárek pro bratra - 35 let

Anonymní
29.9.21 23:28

Dárek pro bratra - 35 let

:mavam: Potřebovala bych tip na dárek pro bratra- 35 let, rád lozí po horách (ale tomu právě nerozumím), sportuje, má rád víno a pivo. Po těch letech už mi došly nápady :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
29.9.21 23:32
@Anonymní píše: :mavam: Potřebovala bych tip na dárek pro bratra- 35 let, rád lozí po horách (ale tomu právě nerozumím), sportuje, má rád víno a pivo. Po těch letech už mi došly nápady :lol:

nějaký adrenalinový zažitek

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
29.9.21 23:36

Nějaký balíček dobrých vín, ochutnávku naturálních vín, výlet do Tábora s večeří v Thir baru.

Exkurze s vařečním do nějakého dobrého malého pivovaru

Poukaz do Hudy či jiného outdoorového kármu

Festivalový pas na příští ročník outdoorových filmů

předplatné Montany, světu outdooru a nebo lacrux

základní pojištění na další rok u Alpenverein (hlavně ne u Uniqa přes horosvvaz, aby neskejsli v pakistánském špitále hlídaní vládou :-D ), pokud by se chystal mimo evropu a nad 6000 mnm, tak se pak už musí připojistit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.9.21 23:36

Nějaký balíček dobrých vín, ochutnávku naturálních vín, výlet do Tábora s večeří v Thir baru.

Exkurze s vařečním do nějakého dobrého malého pivovaru

Poukaz do Hudy či jiného outdoorového kármu

Festivalový pas na příští ročník outdoorových filmů

předplatné Montany nebo světu outdooru

základní pojištění na další rok u Alpenverein (hlavně ne u Uniqa přes horosvvaz, aby neskejsli v pakistánském špitále hlídaní vládou :-D ), pokud by se chystal mimo evropu a nad 6000 mnm, tak se pak už musí připojistit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.9.21 23:39

Případně se poptej lidí se kterejma jezdí do hor, jestli by nejeli na nějakou složitější tůru, kde je třeba horský průvodce a že byste se mu na to složili.

výpravu za polární září http://srdcezapolarnimkruhem.cz/…a-unor-2022/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
29.9.21 23:52

Takle velkého bráchy bych zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 23:55
@tulipán píše:
Takle velkého bráchy bych zeptala.

Nic nechce :D

• Citovat
  • Upravit
16436
30.9.21 00:01
@Anonymní píše:
Nic nechce :D

Klasika. Já jsem svému řekla, že v tom případě mu koupím povlečení (s nadsázkou). A že mám pár tipů, ale chci aby se mu to líbilo, tak at naznačí, který by šel nebo jak mám vybírat. Třeba ty hory, že mu chceš koupit batoh, kolik litrů atd. má mít… Já jsem nakonec něco vymámila, stačilo, jak se na tipy tvářil. Ale byl to boj, přesvědčit ho, že nechci koupit pitominu za pár tisíc. Na druhou stranu dárek používá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
30.9.21 00:20

Kolik do toho chces dat?

me na padlo tohle https:// manboxeo. cz/eshop/darek-pro-pivare pospojuj si adresu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
30.9.21 00:24

Ikdyz naposled jsem proste sla do nejakyho hypermarketu a tatkovi proste pokupovala asi 15 ruznych piv i drazsich a proste spis specialky nez klasickyho ceskyho lezaka (cerny piva, nejaky nefiltry, extra horky, ipi, ale, psenicni),.. ale tatka toho tolik nevypije takze pro prachu bych proste vzala dve prepravky a tam nahazela 35 ruznych piv co Ti prijde pod ruku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21087
30.9.21 01:33

Hezkej kapesní nůž udělá radost (skoro) každýmu chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4965
30.9.21 07:55

My jsme dostali předplatné vína. Tři měsíce nám kurýr vozil dvě lahve i s povídáním o nich. Nevím už, od jakého vinaře, ale určitě to vygooglis, bude to dělat víc lidí. Bráchovi jsme dávali k 35.narozeninam seskok padákem. Jinak třeba lístky na koncert, do divadla, na únikovku. Poukaz do nějaké super restaurace třeba, na degustaci vína, na nějaké vinobraní nebo salon vín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
30.9.21 09:40

Vtipný dárek jsou ponožky z Ponožkovic. Můj muž je nakonec i nosil. Těšil se, až přijde pravidelný balíček. Ale některé vzory jsou fakt příšerné a stojí to dost peněz. Celé je to spíš recese https://www.ponozkovice.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21087
30.9.21 11:57
@tulipán píše:
Vtipný dárek jsou ponožky z Ponožkovic. Můj muž je nakonec i nosil. Těšil se, až přijde pravidelný balíček. Ale některé vzory jsou fakt příšerné a stojí to dost peněz. Celé je to spíš recese https://www.ponozkovice.cz/?…

US variantu dostala manželka od nejstarší dcery protože si na ponožkách ulítává a fusekle choděj/chodili fakt hezký. Jako k Halloweenu, ke Svatýmu Patrikovi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
1.10.21 00:55

@KalamityJohn U nás první sezonu krásné, druhou všechny do žluta, to už se mužovi nelíbilo, že áá pořád Velikonoce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný