Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Abi, já z vlastní zkušenosti bych se jí narovinu zeptala, co by ráda, co jí třeba chybí. Ono oblečků mají maminky většinou hafo, takže buď kup oblečení větší, které užije třeba až za rok. Když pro Honzíka někdo donesl bodýčko v jeho velikosti, tak to bylo sice hezké, ale měla jsem jich v šuplíku spoustu. Když někdo donesl něco na roční a starší dítě, tak jsem ze začátku sice koulela očima, ale pak nám to přišlo vážně vhod. Taky jsem nepohrdla balíkem plen, které jsme používaly, to se lidi ptaly, takže byly šikovný
. Nebála bych se a zeptala se jí, že bych jim ráda udělala radost, ale raději se zeptám, než koupit hloupost. A když zjistíš, jaké plínky a v jaké velikosti používají a přidáš k tomu balík plínek, tím nic nezkazíš. Aspoň já se nikdy nezlobila
![]()
Ahoj, taky jsem mela radsi praktictejsi darky, oblecku jsme meli dost a navic se kolikrat vkus darujicich dost lisil od naseho:)
Fajn jsou pliny (ale ptej se, my treba pouzivali latkovky popolini), vlhcene ubrousky, kosmetika (kterou vis, ze pouzivaji - ale treba hypoalergennim Seba Medem nic nezkazis), silikonovy zubni kartacek na prst a zubni pasta od Weledy, masticka Bepanthen (velke baleni stoji kolem 300,– takze zadny levny darek), pro maminku treba kojici caj ![]()
Já jsem nesnášela, když mi někdo donesl hadry na roční dítě, každý nemá tolik úložných prostorů a skladovat věci, které bude dítě nosit za rok, to jsem fakt neměla kde. ![]()
Ten Avent hrneček je super nápad, to určitě časem využije. ![]()
Avent hrneček je podle mě super a určitě se neztratí. Koupila bych ten s pítkem od 6 měsíců.
Ahojky, možná jsem to už psala, ale mě se osvědčilo, že kdykoliv se v okolí narodilo mimi, tak jsem koupila dětskou
u nádobí (porcelánovou) nebo dětský klasický příbor nebo obojí. Vždy byl každý nadšený a řekl, „vidíš každý chodí s oblečením a to nikoho nenapadlo“ . Tak já spolehám na osvědčené. A
Ten Avent bych nekupovala. Co když byste padli na vadný kus, to by asi obdarované rodince radost neudělalo. Jsou tady na víc místech diskuze, že to velké části maminek nefunguje a protéká.
Petra
Ahojky,
chystáme se na návštěvu ke kamarádce které se nedávno narodil chlapeček a přemýšlíme co vzít sebou jako dáreček pro něj. Dneska jsem okukovala v obchodě nějaké oblečky a nějaké jsem vybrala (ještě nekoupila), samozřejmě větší, koukala jsem na oblečení 3-6 a 6-9 měsíců a k tomu ještě něco. Zahlédla jsem magický hrneček:
http://www.avent.com/…cups_new.jpg /> ale nevím, jestli je to to pravé.
Myslítě, že je to vhodné?
Děkuji