Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím při neděli ![]()
Konečně jsem vymyslela, co dám manželovi k 31.narozeninám. Složíme se rodina a koupíme mu jízdu v Hummerovi (takovýto veeeliký hranatý auto, co zvládá jet do strmýho srázu, ve vodě a já nevím, co ještě všechno a jezdí v něm Horacio z Kriminálky Miami
).
Na netu jsem našla několik firem, který jsou schopní to zajistit.
A mám prosbičku. Absoloval to někdo z vás, někdo známý? Stojí to za to?
Nebo alespoň máte zkušenosti s některým z těchto netových obchodů, kde tu jízdu Hummerem nabízejí?
http://www.adrenalinove-darky.cz
www.kouzelnydarek.cz
www.uzijsito.cz
www.denjaksen.cz
www.kasa.cz
Ať zbytečně nenaletím ![]()
ja jsem manzelovi taky koupila jizdu v hummeru a to od firmy uzijsito.cz, ale jeste to neabsolvoval, jen ma doma ten poukaz, ktery tedy prisel opravdu obratem, po objednani asi druhy den, na jizdu se chysta ted o prazdninach
Jolynko A to se manžel chystá tak dlouho proto, že chce nebo proto, že jsou tam tak dlouhý čekací lhůty?
chtel si pockat na leto, jinak na tech jejich strankach pisou, ze se staci objednat nejak cca tyden dopredu
Já nevím, ale mě by možná přišel lepší let větroněm, jestli se manžel nebojí výšek. Pár lidí znám, co se proletělo větroněm a všichni říkají, že je to úžsný zážitek. Ale jestli manžel zbožňuje Hummery, tak by byl určitě nadšený. Být tebou, tak zjistím, kde se ty vyjížďky konají. Jestli je to někde na silnici, tak to snad ani nemá cenu. Chce to nějaký tankodrom, kde ho pořádně rozhoupají. Možná to mají v té nabýdce. Nevím, já to neprocházela. Něco podobného jsem absolvovala, ale ne v Hummeru a bylo to fajn, když člověk cítí, jakou sílu to auto má, ale na rovince neucítí nic…
Mělo by to být kousek za Prahou v Hummer Centru. Je tam na to „uzpůsobená“ dráha
Vysoký krpály, příkopy, voda… Navíc je to manželův sen. Kousek od nás parkuje žlutej Hummer a manžel pokaždý slintá, když ho vidí jet nebo stát.
Výšek se nebojí, loni dostal skok padákem a už 15 minut po seskoku škemral, že chce ještě a nepustilo ho to do dneška ![]()
Jolynko Tak to jo. Manžel má ty narozky přístí týden, ale už jsem mu řekla, že dárek bude později. Vůbec nic mu neřeknu, rovnou ho do Hummer centra zavezem a řeknem mu to až na místě ![]()
Ahoj, objednala mužskýmu taky jízdu Hummerem u firmy Adrop (adrenalinové dárky), poukaz přišel do druhého dne poštou, jezdíš taky v centru za Prahou a musíš se objednat 3 týdny předem, ale jaký byl zážitek nevím, neboť ho ještě neabsolvoval.
Můžeš zkusit ještě http://esennce.cz/ tam odsud jsem dostala dárek já a taky nebyl problém.
Noono: tak presne tohle mam v planu i ja, Honza ma narozky az v sprpnu, tak napis, jak to u Vas dopadlo.
Noona, tak to zní fakt dobře. To bude mít manža radost. Určitě do toho jdi…
Ahojky.
Tak jen pro úplnost.
Jízdu jsem nakonec koupila na www.adrenalinove-darky.cz v pondělí. Včera to dorazilo. V krásný plechový dóze, s certifikátem, mapou, kde Hummer centrum je, s povídáním co a jak a nakonec s plastovou visačkou na krk, kterou se bude prokazovat přímo v Hummer centru ![]()
Bohužel první volnej víkend je až 9. srpna, ale manžel už ví, že dostane dárek až později
Teď k narozkám dostane jen oslavu a nějakou drobnost.
Pak dám vědět, jak to proběhlo a když to bude někdo fotit, dodám i fotky. Já fotit nebudu, budu totiž v autě jako spolujezdec ![]()
Holky, tak si přestavte, že tohle šílené auto mi chtěl manžel koupit. Nedělám si srandu. Fakt. DOvedete si představit - vy, které jste z Brna - s tou krávou někde zaparkovat? Nakonec mi daroval JEEPA. No - daroval… Je psaný na něj a jezdí s ním on, ale prý ho dal mně. Jak se tváříte, když dostanete od manžela něco, o čem ste výslovně prohlásily, že to NECHCETE????