Jake prstynky se k sobe hodi?

412
2.3.08 15:50

Jake prstynky se ks obe hodi?

Zajimalo by me - jak vybirate k sobe prstynky? Vim, ze zeny vetsinou nosi prstynku vice - treba na prsteniccich a jeste na prostrednicich… ale me prijde ze zadne prstynky co mam se k sobe nehodi, aby mohly byt vedle sebe :(
Mam dva ze stribra a ceskymi granaty, ale taky mi prijde ze vedle sebe vypadaji divne, a ted jsem dostala zasnubni - z bileho zlata s malymi briliantiky.. je takovy tenoucky, tak nevim jestli by se vedle nej vubec neco hodilo, kdyz je takovy jemny..

Nemate nejake typy? :) Uvitala bych nejake fotecky rukou, kde je vice prstynku (2) vedle sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
412
2.3.08 15:52

Jake prstynky se k sobe hodi?

Zajimalo by me - jak vybirate k sobe prstynky? Vim, ze zeny vetsinou nosi prstynku vice - treba na prsteniccich a jeste na prostrednicich… ale me prijde ze zadne prstynky co mam se k sobe nehodi, aby mohly byt vedle sebe :(
Mam dva ze stribra a ceskymi granaty, ale taky mi prijde ze vedle sebe vypadaji divne, a ted jsem dostala zasnubni - z bileho zlata s malymi briliantiky.. je takovy tenoucky, tak nevim jestli by se vedle nej vubec neco hodilo, kdyz je takovy jemny..

Nemate nejake typy? :) Uvitala bych nejake fotecky rukou, kde je vice prstynku (2) vedle sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
2.3.08 16:07

Asi to není přímo rada, ale já jsem si k zásnubnímu prstýnku už na tu stejnou ruku žádné jiné prstýnky nedala. Tak nějak jsem chtěla, aby měl na té ruce vý:,–(ní postavení a nezanikl mezi mnoha jinými kroužky. Pak jsem k němu jen na prsteníček přišoupla snubní a jiné další na levé ruce nemám. Na pravé to míchám a střídám různě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.3.08 16:19

A Ty mas zasnubni na prostredniku? ja ho mam prave na prsteníček… takže až jednou budu mit snubní, tak asi budu muset na jedne ruce mit zasnubni, na druhé snubní:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.3.08 16:50

Ahoj,
my mame snubni na prave ruce…
a na prave uz zadny jiny prstynek nemam - jak psala Evikk - ma vy:,–(ni postaveni :wink:
zato na leve mam na kazdem prstu 1 - cili celkem 5 :D
vsechny stribrne, celkm drobne a bez kaminku… kdyz je prstynek mohutnejsi nebo s kamenem, tezko se kombinuje.. to same zlato X stribro..

(expert je moje maminka, kt. ma na 1 prste! 10 tenounkych krouzku :lol: :lol: - jak africka zena na krku kruhy :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.3.08 17:07
krisulka píše:
Ahoj,
my mame snubni na prave ruce…
a na prave uz zadny jiny prstynek nemam - jak psala Evikk - ma vy:,–(ni postaveni :wink:
zato na leve mam na kazdem prstu 1 - cili celkem 5 :D
vsechny stribrne, celkm drobne a bez kaminku… kdyz je prstynek mohutnejsi nebo s kamenem, tezko se kombinuje.. to same zlato X stribro..(expert je moje maminka, kt. ma na 1 prste! 10 tenounkych krouzku :lol: :lol: - jak africka zena na krku kruhy :lol: :lol: )

wau:-) a nemas nejake fotky?:-) nebo nechces vyfotit, jak vypada ta ruka kde mas 5 prstynku?:-) No, mas pravdu, kdyz je tam nejaky kaminek, tak se to asi tezko kombinuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
2.3.08 17:08

Ahoj,
tak ja nosim pouze dva a to na jednom prste (zasnubni a snubni). Osobne nejsem zastance prstynku na kazdem prste, nelibi se mi to a navic to podle me ztraci to kouzlo a prstynky zaniknou. Pokud mas dva, tak co to vyresit tak, ze mas jeden na leve a jeden na prave ruce :wink:
Jinak tady moje prstynky, ta spodni ruka je manzela. :)

http://svaraci.rajce.idnes.cz/…a_463_r1.jpg

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.3.08 17:19

Je vy mate snubni takove tenke, ja jak jsem tu fotku uvidela, tak jsem myslela ze je to jen jeden prstynek :) tak se Ti k sobe hodi…
Kdbych mela snubni takovy tenky tak bych ho i asi mohla taky takto dat pod ten zasnubni :)
Kdyztak ho taky zkusim vyfotit, ale az za denniho svetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
2.3.08 17:24

Chlapovi prstynky neslusi (ma kratke prsty), takze jsme zvolili toto. Mame ty same, akorat ja na nich mam 5 briliantiku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.3.08 17:49

Já prsntýnky nosím a mám to ráda.

Na levé mám snubní a zásnubní /na jednom prstě/.

Na pravé mám prstýnky dva. Jeden jsme si koupili s manželem ještě za svobodna. Máme podobné. A druhý je na malíčku od maminky.

Prstýnky ke mě patří. Stejně tak ráda nosím naušnice a řetízky.

mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.3.08 17:56
Mava píše:
Já prsntýnky nosím a mám to ráda.

Na levé mám snubní a zásnubní /na jednom prstě/.

Na pravé mám prstýnky dva. Jeden jsme si koupili s manželem ještě za svobodna. Máme podobné. A druhý je na malíčku od maminky.

Prstýnky ke mě patří. Stejně tak ráda nosím naušnice a řetízky.

mava

A nechces se pochlubit fotkou? :) (tech prstynku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.3.08 18:26

Ahoj, tak já nosím dva zlaáté prstýnky. Dřív jsem jich nosila víc, ale nějak se mi to omrzelo. Jo a dřív jsem nosila stříbrnné. Dnes mám dva zlaté (ale naušnice mám stříbro, zlato v uších mi hnisá).

Takže tady je z prsteníčku pravé ruky

A snubní

Máme s manželem stejné, jen on větší velikost. Ale moc ho nenosí, zničil by ho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
2.3.08 18:43

Ahoj, od nasi svatby nosim na rukou pouze dva zlate prstynky, zasnubni a snubni. Oba jsou dost vyrazne, tak mam kazdy na pstrenicku jine ruky.
Driv jsem nosila stribrny prstynek na skoro kazedem prste, pak uz se to k tem zlatym nehodilo a hlavne v praci tolik prstynku taky neni mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.3.08 18:44

Pekne:-) Tyhle dva by se myslim i hodili vedle sebe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.3.08 18:47

Desinko to patřilo mě? Asi by se hodili, mám je vpodstatě rozhozené, abych měla na každé ruce jeden. Jo a opravila jsem to u první fotky, původně tam bylo na prostředníčku, ale má být na prsteníčku pravé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný