Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zajimalo by me - jak vybirate k sobe prstynky? Vim, ze zeny vetsinou nosi prstynku vice - treba na prsteniccich a jeste na prostrednicich… ale me prijde ze zadne prstynky co mam se k sobe nehodi, aby mohly byt vedle sebe ![]()
Mam dva ze stribra a ceskymi granaty, ale taky mi prijde ze vedle sebe vypadaji divne, a ted jsem dostala zasnubni - z bileho zlata s malymi briliantiky.. je takovy tenoucky, tak nevim jestli by se vedle nej vubec neco hodilo, kdyz je takovy jemny..
Nemate nejake typy?
Uvitala bych nejake fotecky rukou, kde je vice prstynku (2) vedle sebe ![]()
Zajimalo by me - jak vybirate k sobe prstynky? Vim, ze zeny vetsinou nosi prstynku vice - treba na prsteniccich a jeste na prostrednicich… ale me prijde ze zadne prstynky co mam se k sobe nehodi, aby mohly byt vedle sebe ![]()
Mam dva ze stribra a ceskymi granaty, ale taky mi prijde ze vedle sebe vypadaji divne, a ted jsem dostala zasnubni - z bileho zlata s malymi briliantiky.. je takovy tenoucky, tak nevim jestli by se vedle nej vubec neco hodilo, kdyz je takovy jemny..
Nemate nejake typy?
Uvitala bych nejake fotecky rukou, kde je vice prstynku (2) vedle sebe ![]()
Asi to není přímo rada, ale já jsem si k zásnubnímu prstýnku už na tu stejnou ruku žádné jiné prstýnky nedala. Tak nějak jsem chtěla, aby měl na té ruce vý:,–(ní postavení a nezanikl mezi mnoha jinými kroužky. Pak jsem k němu jen na prsteníček přišoupla snubní a jiné další na levé ruce nemám. Na pravé to míchám a střídám různě.
A Ty mas zasnubni na prostredniku? ja ho mam prave na prsteníček… takže až jednou budu mit snubní, tak asi budu muset na jedne ruce mit zasnubni, na druhé snubní:-)
Ahoj,
my mame snubni na prave ruce…
a na prave uz zadny jiny prstynek nemam - jak psala Evikk - ma vy:,–(ni postaveni ![]()
zato na leve mam na kazdem prstu 1 - cili celkem 5 ![]()
vsechny stribrne, celkm drobne a bez kaminku… kdyz je prstynek mohutnejsi nebo s kamenem, tezko se kombinuje.. to same zlato X stribro..
(expert je moje maminka, kt. ma na 1 prste! 10 tenounkych krouzku
- jak africka zena na krku kruhy
)
krisulka píše:
Ahoj,
my mame snubni na prave ruce…
a na prave uz zadny jiny prstynek nemam - jak psala Evikk - ma vy:,–(ni postaveni
zato na leve mam na kazdem prstu 1 - cili celkem 5
vsechny stribrne, celkm drobne a bez kaminku… kdyz je prstynek mohutnejsi nebo s kamenem, tezko se kombinuje.. to same zlato X stribro..(expert je moje maminka, kt. ma na 1 prste! 10 tenounkych krouzku![]()
- jak africka zena na krku kruhy
![]()
)
wau:-) a nemas nejake fotky?:-) nebo nechces vyfotit, jak vypada ta ruka kde mas 5 prstynku?:-) No, mas pravdu, kdyz je tam nejaky kaminek, tak se to asi tezko kombinuje..
Ahoj,
tak ja nosim pouze dva a to na jednom prste (zasnubni a snubni). Osobne nejsem zastance prstynku na kazdem prste, nelibi se mi to a navic to podle me ztraci to kouzlo a prstynky zaniknou. Pokud mas dva, tak co to vyresit tak, ze mas jeden na leve a jeden na prave ruce ![]()
Jinak tady moje prstynky, ta spodni ruka je manzela. ![]()
http://svaraci.rajce.idnes.cz/…a_463_r1.jpg
jana
Je vy mate snubni takove tenke, ja jak jsem tu fotku uvidela, tak jsem myslela ze je to jen jeden prstynek
tak se Ti k sobe hodi…
Kdbych mela snubni takovy tenky tak bych ho i asi mohla taky takto dat pod ten zasnubni ![]()
Kdyztak ho taky zkusim vyfotit, ale az za denniho svetla
Chlapovi prstynky neslusi (ma kratke prsty), takze jsme zvolili toto. Mame ty same, akorat ja na nich mam 5 briliantiku… ![]()
Já prsntýnky nosím a mám to ráda.
Na levé mám snubní a zásnubní /na jednom prstě/.
Na pravé mám prstýnky dva. Jeden jsme si koupili s manželem ještě za svobodna. Máme podobné. A druhý je na malíčku od maminky.
Prstýnky ke mě patří. Stejně tak ráda nosím naušnice a řetízky.
mava
Mava píše:
Já prsntýnky nosím a mám to ráda.Na levé mám snubní a zásnubní /na jednom prstě/.
Na pravé mám prstýnky dva. Jeden jsme si koupili s manželem ještě za svobodna. Máme podobné. A druhý je na malíčku od maminky.
Prstýnky ke mě patří. Stejně tak ráda nosím naušnice a řetízky.
mava
A nechces se pochlubit fotkou?
(tech prstynku)
Ahoj, tak já nosím dva zlaáté prstýnky. Dřív jsem jich nosila víc, ale nějak se mi to omrzelo. Jo a dřív jsem nosila stříbrnné. Dnes mám dva zlaté (ale naušnice mám stříbro, zlato v uších mi hnisá).
Takže tady je z prsteníčku pravé ruky
A snubní
Máme s manželem stejné, jen on větší velikost. Ale moc ho nenosí, zničil by ho ![]()
Ahoj, od nasi svatby nosim na rukou pouze dva zlate prstynky, zasnubni a snubni. Oba jsou dost vyrazne, tak mam kazdy na pstrenicku jine ruky.
Driv jsem nosila stribrny prstynek na skoro kazedem prste, pak uz se to k tem zlatym nehodilo a hlavne v praci tolik prstynku taky neni mozne.
Desinko to patřilo mě? Asi by se hodili, mám je vpodstatě rozhozené, abych měla na každé ruce jeden. Jo a opravila jsem to u první fotky, původně tam bylo na prostředníčku, ale má být na prsteníčku pravé ruky.