jaká kytka k 60tinám

209
6.4.08 20:24

jaká kytka k 60tinám

Poradíte mi někdo prosím jakou koupit mamince kytku k 60.narozeninám? Nevím jestli řezanou - jakou? nebo v květináči? Co by se hodilo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
6.4.08 21:29

No to si musíš rozhodnout sama :) Řezané kytky - ve větších květinářstvích mívají veliký výběr už nádherných udělaných kytic - jsou drahé a krásné ale vydrží chvíli. Já nechala mámě před lety k padesátinám udělat kytici z 50 růží, stálo mě to asi 2,5 tisíce a za týden a něco už ležely suché na půdě. My osobně máme s tchyní mezi sebou dohodu kytku ano, ale v květináči. Když už v květináči (což bych preferovala já), tak záleží na tom, kde tvoje mamka bydlí, jak velké místo si pro tu případnou kytku v květináči může dovolit, aby kytka nebyla někde v tmavém koutě atd. no a taky jaký má ke kytkám v květináči vztah. No a podle toho bych já osobně zvolila buď nějakou velkou „dominantní“ kytku - palmu, fikus benjamínek, cykas, yuccu na dlouhém kmínku, dračinec apod. nebo naopak nějakou menší, ale hezky kvetoucí a vonící - třeba kalu, gardénii, azalku, hezká je anthurie…prostě se vydat do zahradnictví, většího květinářství nebo třeba do Hornbachu a vybírat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný