Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poraďte prosím nějaký dárek pro introverta,40 let. Pracuje s vlaky, má rád přírodu.
No nekupuj mu zájezd autobusem ![]()
Co znamená má rád přírodu - chodí na výletý, nebo chová tarantule? V jakém jste vztahu? Kolik chceš za ten dárek dát?
@Ou jsme spolu krátce, chtěla bych něco osobnějšího, ale např na náramky a tak není. Chodi do přírody, má rád klid
@nasaevca píše:
@Ou jsme spolu krátce, chtěla bych něco osobnějšího, ale např na náramky a tak není. Chodi do přírody, má rád klid
Víkend v nějaké pěkné chatě v přírodě, kde teda budete jen vy dva sami.
Další varianta -kus pralesa v jizerkách a pak tam najaře jeďte na výlet.
Co třeba domácí, jízdní řád?
@nasaevca píše:
Poraďte prosím nějaký dárek pro introverta,40 let. Pracuje s vlaky, má rád přírodu.
Batoh, kvalitní oblečení do přírody, nějakou knihu o těch vlacích, něco dobrého k jídlu… proste klasiku
Powerbanka, trenky, vlněné ponozky (funkční), cepice s goretexem, encyklopedie… ze je introvert podle mě moc neznamená a nevím, jak by to mělo ovlivnit dárek (to jen k tomu, ze to porad zmiňuješ) ![]()
Mi se osvědčilo dat muži něco, o čem se v průběhu roku zmínil, ze by bylo dobrý to mít, tak musis detailně poslouchat, co říká
je to ale zároveň trochu past, protože on záhy pochopil, ze to tak dělám a už se nestydí mi to rovnou říct - tohle bys mi mohla dat - přičemž já už to mám koupeny a schovaný, nebo aspoň rozhledany na internetu, protože to kdysi zmínil
![]()