Dárky děti 11let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.11.22 21:05

Dárky děti 11let

Mnohokrát omýlané téma… čím více se Vánoce blíží, tím více začínám stresovat… poradíte dárky pro 11letého kluka a holku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
27.11.22 21:07

Oni si nic nepřejí? Kolik máš na to peněz? Jaké mají zájmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
27.11.22 21:08
@Anonymní píše:
Mnohokrát omýlané téma… čím více se Vánoce blíží, tím více začínám stresovat… poradíte dárky pro 11letého kluka a holku?

omílané - ať tě děti doučí češtinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 21:08

Nás si napsal malé přenosné rádio a hodinky. Já mu koupila nový mobil, mikrofon na karaoke, nějaké malé blbinky. V září dostal pc, tak má menšího Ježíška. Anonym, je to drzoun, tak by nenašel můj příspěvek 🤣

• Citovat
  • Upravit
9023
27.11.22 21:16

Taky mám 11letou dceru a donutila jsem jí napsat Ježíškovi, co jí přinese už je jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
27.11.22 21:20

Taky bloumam, co skoro 12 letýmu :think: má prani a to playstation novější verzi a cena 18tis 8o to nepripada v úvahu. Pak jak zmiňuje
nademnou anonymní, tak přenosne radio a novou hokejku na floorbal. Ještě je v oběhu nové kolo, ale to nejspíš dostane na jaře k narozkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 21:24

Prý se nechají překvapit…a ano… píšu v rychlosti, samozřejmě omílané… chůvička se vloudila, ale o to tu přece nejde…za tipy budu ráda.
Peníze nějak neřeším…

• Citovat
  • Upravit
5889
27.11.22 21:25
@migmina píše:
Taky bloumam, co skoro 12 letýmu :think: má prani a to playstation novější verzi a cena 18tis 8o to nepripada v úvahu. Pak jak zmiňuje
nademnou anonymní, tak přenosne radio a novou hokejku na floorbal. Ještě je v oběhu nové kolo, ale to nejspíš dostane na jaře k narozkam

Pokud chce playstation, tak bych uvažovala o starší verzi nebo PSP či Xbox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.11.22 21:27

Dcera si udělala seznam. Jsou tam barbíny, lego a lesky na rty :) Čekala bych v 11 jiné zájmy, ale nešť. Nějakou Barbie dostane, lego už máme (i když jiné, psací stroj od 18 let za 4000 fakt ne), a uvidíme, jestli se někdo z mých kamarádů ujme některého z těch dalších darů :)

A ještě jsem jí teda objednala nějaké měkké dárky. Mobil dostala za přijímačky na jaře, a na tablet, kterým prudila na podzim, si naštěstí nevzpomněla - stejně by ho teda nedostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
27.11.22 21:34
@Fiveone píše:
Pokud chce playstation, tak bych uvažovala o starší verzi nebo PSP či Xbox.

Uvažuji, ale říkám si kasle na uceni a Xbox by byl stále schovaný. Tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
27.11.22 21:36

Nasi kluci tablety ( ale nic drahyho, jen na youtube, pohadky a obyc hry), jeden co meli spolecny se jim rozsypal a kolobezky. Jo a papuce ve tvaru hamburgru….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
27.11.22 21:40
@migmina píše:
Uvažuji, ale říkám si kasle na uceni a Xbox by byl stále schovaný. Tak asi tak

Ale zase by byla větší motivace k učení. U nás když vypnu internet, tak jde hned vše zázračně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
27.11.22 21:50

Já mám syna 10 let a přeje si deskové hry a oblečení. U nás teda hrajeme hry celá rodina, tak nemám problém mu je pořídit. Dcera je mladší, ale přání podobná. K tomu si přejí štěně, ale to snad přivezeme dřív než na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 21:52

Syn má starý mobil, tak nevím, zda mu koupit dotykový… nejsem toho zastáncem…nechce ho, říkal, že mu stačí, ale když má příležitost, sáhne po mým a kouká tam na YouTube… Bojím se, že na tom pak bude nalezlý pořád

• Citovat
  • Upravit
7228
27.11.22 21:59
@Anonymní píše:
Prý se nechají překvapit…a ano… píšu v rychlosti, samozřejmě omílané… chůvička se vloudila, ale o to tu přece nejde…za tipy budu ráda.
Peníze nějak neřeším…

pokud neřešíš peníze, tak u nás by určitě měl úspěch stolní počítač nebo ntb…dcera skoro 11 dostane telefon a nějaké mangy, možná jeden cosplay kostým, my máme ale asi daleko nižší rozpočet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný