Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Oni si nic nepřejí? Kolik máš na to peněz? Jaké mají zájmy?
@Anonymní píše:
Mnohokrát omýlané téma… čím více se Vánoce blíží, tím více začínám stresovat… poradíte dárky pro 11letého kluka a holku?
omílané - ať tě děti doučí češtinu
Nás si napsal malé přenosné rádio a hodinky. Já mu koupila nový mobil, mikrofon na karaoke, nějaké malé blbinky. V září dostal pc, tak má menšího Ježíška. Anonym, je to drzoun, tak by nenašel můj příspěvek 🤣
Taky mám 11letou dceru a donutila jsem jí napsat Ježíškovi, co jí přinese už je jiná
Taky bloumam, co skoro 12 letýmu
má prani a to playstation novější verzi a cena 18tis
to nepripada v úvahu. Pak jak zmiňuje
nademnou anonymní, tak přenosne radio a novou hokejku na floorbal. Ještě je v oběhu nové kolo, ale to nejspíš dostane na jaře k narozkam
Prý se nechají překvapit…a ano… píšu v rychlosti, samozřejmě omílané… chůvička se vloudila, ale o to tu přece nejde…za tipy budu ráda.
Peníze nějak neřeším…
@migmina píše:
Taky bloumam, co skoro 12 letýmumá prani a to playstation novější verzi a cena 18tis
to nepripada v úvahu. Pak jak zmiňuje
nademnou anonymní, tak přenosne radio a novou hokejku na floorbal. Ještě je v oběhu nové kolo, ale to nejspíš dostane na jaře k narozkam
Pokud chce playstation, tak bych uvažovala o starší verzi nebo PSP či Xbox.
Dcera si udělala seznam. Jsou tam barbíny, lego a lesky na rty
Čekala bych v 11 jiné zájmy, ale nešť. Nějakou Barbie dostane, lego už máme (i když jiné, psací stroj od 18 let za 4000 fakt ne), a uvidíme, jestli se někdo z mých kamarádů ujme některého z těch dalších darů ![]()
A ještě jsem jí teda objednala nějaké měkké dárky. Mobil dostala za přijímačky na jaře, a na tablet, kterým prudila na podzim, si naštěstí nevzpomněla - stejně by ho teda nedostala ![]()
@Fiveone píše:
Pokud chce playstation, tak bych uvažovala o starší verzi nebo PSP či Xbox.
Uvažuji, ale říkám si kasle na uceni a Xbox by byl stále schovaný. Tak asi tak
Nasi kluci tablety ( ale nic drahyho, jen na youtube, pohadky a obyc hry), jeden co meli spolecny se jim rozsypal a kolobezky. Jo a papuce ve tvaru hamburgru….
@migmina píše:
Uvažuji, ale říkám si kasle na uceni a Xbox by byl stále schovaný. Tak asi tak
Ale zase by byla větší motivace k učení. U nás když vypnu internet, tak jde hned vše zázračně rychle.
Já mám syna 10 let a přeje si deskové hry a oblečení. U nás teda hrajeme hry celá rodina, tak nemám problém mu je pořídit. Dcera je mladší, ale přání podobná. K tomu si přejí štěně, ale to snad přivezeme dřív než na vánoce.
Syn má starý mobil, tak nevím, zda mu koupit dotykový… nejsem toho zastáncem…nechce ho, říkal, že mu stačí, ale když má příležitost, sáhne po mým a kouká tam na YouTube… Bojím se, že na tom pak bude nalezlý pořád
@Anonymní píše:
Prý se nechají překvapit…a ano… píšu v rychlosti, samozřejmě omílané… chůvička se vloudila, ale o to tu přece nejde…za tipy budu ráda.
Peníze nějak neřeším…
pokud neřešíš peníze, tak u nás by určitě měl úspěch stolní počítač nebo ntb…dcera skoro 11 dostane telefon a nějaké mangy, možná jeden cosplay kostým, my máme ale asi daleko nižší rozpočet ![]()
Mnohokrát omýlané téma… čím více se Vánoce blíží, tím více začínám stresovat… poradíte dárky pro 11letého kluka a holku?