Dárky děti 11let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9733
27.11.22 22:15

Kluk 13 velké lego, knížky, mikinodeku, pokémon karty a nějaké měkkoše. Holka 11 ukulele, mikinodeku, knížky, pastelky, myš k PC, malé lego a měkkoše. O většinu si napsali „Ježíškovi “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.11.22 07:57
@migmina píše:
Uvažuji, ale říkám si kasle na uceni a Xbox by byl stále schovaný. Tak asi tak

Mám to stejně s počítačem, co si přeje můj skoro jedenactilety..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.11.22 08:04

Každopádně páťák dostane od jedné babičky skateboard, druhá mu chce koupit nový mobil. S mobilem teda nesouhlasím, dostal ho loni na Vánoce, sundal si z něj ochranné sklo a spadl mu, takže má pavouka přes celý displej. Byla to jeho blbost, na nový si může šetřit z kapesneho, ráda mu přidám. Ode mě dostane nějaké drobnosti, deskovku, co si přeje, a dal nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.11.22 16:56

11ti letá si přeje kredit do Robloxu..
Letos poprvé nevím, co jí dát, oblečení si bez ní vybrat netroufám, mobil ji ještě dávat nechci - možná příští rok.
Na youtube se dívá na televizi, tak ji zaplatím youtube bez reklam na rok. A pár drobností k tomu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
10.12.22 16:28

Já mám pro dceru 11 (skoro 12 let) zatím nachystané toto, část z toho bude teda od prarodičů, nakupuju i za ně + část padne na narozky, které má 30. 12.:
puzzle 1000 dílků s kočkami, hlavolamovou hru Mindok Smart Drahokamy, knihy Encyklopedie koček a Atlas psů pro děti, dětský gamebook (David Bimka), velkou sadu fixek, rukavice, teplé ponožky s kočkami, mycí houbu, hřeben na vlnité vlasy, hrnek ve tvaru psa a skleničku s motivem koček, antiperspirant…
Společně se sourozenci ještě: stolní hry Břink, Splendor a Výbušné lektvary, sadu silikonových formiček na minibábovky, barvičky na sklo a každý skleněnou misku a hrnek, aby mohli hned tvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
10.12.22 20:54

8 let: Sparta čepice, mikina, flaška, hrnek. Stolní hra, bezdrátová sluchátka, PS hra, 2 knížky o fotbale, Sparta ponožky, fotbal spodní prádlo, čepice se zvedacími uchy,1000 hotovost. Uvažuji že bych ještě koupila Sparta osusku. prijde mi to málo ale už mě nic nenapadá a on chce jen fotbalové věci nebo hry na PS 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
10.12.22 21:17

12ti leta si preje sodastream, kulmofen, mangy, vytvarny potreby, nejaky obleceni. Napsala si seznam. Dostane vsechno, rozlozili jsme to do rodiny. Plus dostane nejakou knihu, kosmetiku, obleceni na atletiku a klubove obleceni. Ma teda hned po vanocich narozky, takze se to rozlozi.

Prala si jeste kote, kdyz jsme prisli o kocoura, ale to uz mame :mrgreen:

Vloni dostala napr. bezdratova sluchátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.12.24 10:19

Zdravím, jelikož nejsem mamča, narozdíl od většiny z Vás tady, tak píšu o radu. V charitě se starám o jedenáctiletou holčičku. Je to zlaťák, miluje zvířátka a vyrábění. Hrozně ráda bych jí dala dárek k Vánocům, který by jí ovšem k něčemu byl a rozvíjel jí a zároveň z něj měla radost. Z knížky by asi úplně nadšená nebyla, ale napadla mě nějaká kreativní sada na výrobu mýdel atd. Je dost skromná, takže si vlastně nic moc nepřeje. Máte nějaké nápady? Díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76536
13.12.24 23:40
@frdy píše: Více

ty mýdla jsme měli a nic moc, musíš k tomu dokoupit ingredience a musíš to dělat s dítětem,
jo a ty mýdla teda voní, ale nemydlí, je to tak tvrdé, že je to jako mýdlo nepoužitelné, dali jsme si to teda do skříně mezi oblečení
lepší se mi zdá sada na výrobu krystalů, to zatím každý chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.12.24 23:58

@stinga Děkuji moc za radu, na krystaly jsem koukala taky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...