Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásnou sobotu!
S kolegy si každoročně dáváme maličké dárky k Vánocům. Je nás hodně, cca 20. Dávají se např. sáček čaje a dřevěná ozdubka, malá svíčka apod. Loni jsem dávala malinkou skleněnou placatku naplněnou domácím likerem. Letos bych chtěla také něco originálního, ale došly mi nápady. Neměly byste, maminky, nějaký tip? Ideálně max 30 Kč na dárek.
Děkuji! ![]()
Ja vzdy kupuju losy po 20kc… je to zabava, kazdy to ma rad a obcas nekdo vyhraje, minule kolegyne tisicovku ![]()
Co takhle domácí sušenky? Pěkně zabalené… A nebo koupit malé lahvičky, koupit dva sáčky soli do koupele, namíchat do lahviček, převázat mašlí? Na zimu, ať si dal každý horkou koupel
pak mě ještě napadá „domácí“ čokoláda… rozpustit obyč čokoládu a vytunit si ji podle svého
usušit a nalámat, pěkně zabalit…
@Nenitamduch píše:
Ja vzdy kupuju losy po 20kc… je to zabava, kazdy to ma rad a obcas nekdo vyhraje, minule kolegyne tisicovku
Za mě zbytečně vyhozené peníze… ale samozřejmě každého věc ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Za mě zbytečně vyhozené peníze… ale samozřejmě každého věc
ale nepriberes jako ze susenek nebo čokolády
i kdyz tu bych si taky dala…
Kdyz jsem byla v bejvaly praci, tak pri peceni pernicku jsem vykrojila zacatecni pismeno Jmena, nazdobila a zabalila do celofanovyho pytlicku. ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Za mě zbytečně vyhozené peníze… ale samozřejmě každého věc
Mně přijde to povinné dárečkování zbytečné. Každý rok si lámat hlavu, co do 30 korun vymyslet. Mít doma 20 zbytečností navíc nebo čokoládu, co třeba nejím (já ano, ale nejraději mám mléčnou oříškovou).
Třeba Domácí perníčky - můžeš každému udělat nějaký speciální.
Pro mě trochu noční můra tohle minidárečkování pro 20 lidí. ![]()
Naštěstí jsme tohle v práci zrušili, resp. upravili, že každý připraví jen jeden dárek, dá se to na jednu kupu - a pak si nějaký vylosuješ. Tenhle kompromis je pro mě přijatelnější. Raději si domů donést jednu kravinu než dvacet miniblbostí. ![]()
Koupila bych na ochutnej ořech různé ořechy, sušené ovoce a udělala bych mix. Každému jeho balíček a podle osobnosti bych napsala individuální (vtipné) přání.
Vím, není to nijak originální.
@renduli píše:
Pro mě trochu noční můra tohle minidárečkování pro 20 lidí.
Naštěstí jsme tohle v práci zrušili, resp. upravili, že každý připraví jen jeden dárek, dá se to na jednu kupu - a pak si nějaký vylosuješ. Tenhle kompromis je pro mě přijatelnější. Raději si domů donést jednu kravinu než dvacet miniblbostí.
to je fajn nápad. Mě by ani neděsilo ty dárečky vymýšlet a kupovat. Nejhorší by pro mě bylo, donést si domů 20 blbinek, které mi bude hloupé vyhodit. Z tohohle pohledu je ještě nejlepší ten los. Vyhraješ, super, nevyhraješ, nevadí a los můžeš s klidným svědomím vyhodit.
Los je fajn
. Ten dostáváme všichni od vedení každý rok na společné večeři nebo akci v prosinci.
Je to chvilka napětí.
@kaktusik píše:
Krásnou sobotu!
S kolegy si každoročně dáváme maličké dárky k Vánocům. Je nás hodně, cca 20. Dávají se např. sáček čaje a dřevěná ozdubka, malá svíčka apod. Loni jsem dávala malinkou skleněnou placatku naplněnou domácím likerem. Letos bych chtěla také něco originálního, ale došly mi nápady. Neměly byste, maminky, nějaký tip? Ideálně max 30 Kč na dárek.
Děkuji!
Ideálně nic. A ještě lépe podat návrh na zrušení povinného darkovani a pokud je v tom zainteresované vedení, tak je poprosit ať vám místo perníčku každému koupi hrnek svařáku.
Udělat do malých skleniček pečený čaj
nebo já takhle dostala domácí müsli, to bylo taky prima! Jedlý dárky jsou nejlepší! ![]()