Mini dárek pro kolegy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
26.11.22 08:29

Mini dárek pro kolegy

Krásnou sobotu!
S kolegy si každoročně dáváme maličké dárky k Vánocům. Je nás hodně, cca 20. Dávají se např. sáček čaje a dřevěná ozdubka, malá svíčka apod. Loni jsem dávala malinkou skleněnou placatku naplněnou domácím likerem. Letos bych chtěla také něco originálního, ale došly mi nápady. Neměly byste, maminky, nějaký tip? Ideálně max 30 Kč na dárek.
Děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1427
26.11.22 08:41

Zkus jít do Tiger pro inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
26.11.22 08:41

Ja vzdy kupuju losy po 20kc… je to zabava, kazdy to ma rad a obcas nekdo vyhraje, minule kolegyne tisicovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.22 08:42

Co takhle domácí sušenky? Pěkně zabalené… A nebo koupit malé lahvičky, koupit dva sáčky soli do koupele, namíchat do lahviček, převázat mašlí? Na zimu, ať si dal každý horkou koupel :mrgreen: pak mě ještě napadá „domácí“ čokoláda… rozpustit obyč čokoládu a vytunit si ji podle svého :palec: usušit a nalámat, pěkně zabalit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.22 08:43
@Nenitamduch píše:
Ja vzdy kupuju losy po 20kc… je to zabava, kazdy to ma rad a obcas nekdo vyhraje, minule kolegyne tisicovku :mrgreen:

Za mě zbytečně vyhozené peníze… ale samozřejmě každého věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
26.11.22 08:49
@Barevné klubíčko píše:
Za mě zbytečně vyhozené peníze… ale samozřejmě každého věc :kytka:

ale nepriberes jako ze susenek nebo čokolády :mrgreen: i kdyz tu bych si taky dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
26.11.22 08:54

Kdyz jsem byla v bejvaly praci, tak pri peceni pernicku jsem vykrojila zacatecni pismeno Jmena, nazdobila a zabalila do celofanovyho pytlicku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.11.22 08:55
@Barevné klubíčko píše:
Za mě zbytečně vyhozené peníze… ale samozřejmě každého věc :kytka:

Mně přijde to povinné dárečkování zbytečné. Každý rok si lámat hlavu, co do 30 korun vymyslet. Mít doma 20 zbytečností navíc nebo čokoládu, co třeba nejím (já ano, ale nejraději mám mléčnou oříškovou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
26.11.22 09:03

Třeba Domácí perníčky - můžeš každému udělat nějaký speciální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4191
26.11.22 09:05

Pro mě trochu noční můra tohle minidárečkování pro 20 lidí. :oops:
Naštěstí jsme tohle v práci zrušili, resp. upravili, že každý připraví jen jeden dárek, dá se to na jednu kupu - a pak si nějaký vylosuješ. Tenhle kompromis je pro mě přijatelnější. Raději si domů donést jednu kravinu než dvacet miniblbostí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.11.22 09:09

Koupila bych na ochutnej ořech různé ořechy, sušené ovoce a udělala bych mix. Každému jeho balíček a podle osobnosti bych napsala individuální (vtipné) přání.
Vím, není to nijak originální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
26.11.22 09:11
@renduli píše:
Pro mě trochu noční můra tohle minidárečkování pro 20 lidí. :oops:
Naštěstí jsme tohle v práci zrušili, resp. upravili, že každý připraví jen jeden dárek, dá se to na jednu kupu - a pak si nějaký vylosuješ. Tenhle kompromis je pro mě přijatelnější. Raději si domů donést jednu kravinu než dvacet miniblbostí. :D

to je fajn nápad. Mě by ani neděsilo ty dárečky vymýšlet a kupovat. Nejhorší by pro mě bylo, donést si domů 20 blbinek, které mi bude hloupé vyhodit. Z tohohle pohledu je ještě nejlepší ten los. Vyhraješ, super, nevyhraješ, nevadí a los můžeš s klidným svědomím vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.11.22 09:34

Los je fajn :palec:. Ten dostáváme všichni od vedení každý rok na společné večeři nebo akci v prosinci.
Je to chvilka napětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.11.22 09:39
@kaktusik píše:
Krásnou sobotu!
S kolegy si každoročně dáváme maličké dárky k Vánocům. Je nás hodně, cca 20. Dávají se např. sáček čaje a dřevěná ozdubka, malá svíčka apod. Loni jsem dávala malinkou skleněnou placatku naplněnou domácím likerem. Letos bych chtěla také něco originálního, ale došly mi nápady. Neměly byste, maminky, nějaký tip? Ideálně max 30 Kč na dárek.
Děkuji! :)

Ideálně nic. A ještě lépe podat návrh na zrušení povinného darkovani a pokud je v tom zainteresované vedení, tak je poprosit ať vám místo perníčku každému koupi hrnek svařáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
26.11.22 09:46

Udělat do malých skleniček pečený čaj :kytka: nebo já takhle dostala domácí müsli, to bylo taky prima! Jedlý dárky jsou nejlepší! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný