Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vážení,
všechny moc zoufale prosím o rady-tipy. Náš kamarád již příští týden slaví kulatiny a my nejsme schopní vymyslet nějaký dárek.
Samozřejmě to můžeme řešit nějakou kvalitní lahví, ale chtěli jsme spíš něco neotřelého. Pro pobavení…
Tak mne napadlo, že zde mi třeba někdo poradí. Někdo kdo něco zajímavého dostal nebo sám daroval.
Předem moc díky za tipy. Asi už jste moje poslední naděje ![]()
Ahoj Zuz, už jsem prolezla několika oslavami, tak možná dám pár tipů, uvidíš sama.
Můj táta jako hodně velkou srandu dostal proděravou krabici, vypadalo to, že tam je nějaké zvíře. Byla tam vepřová hlava, a měla v hubě flašku. Vypadá to hrozně, ale bylo to super. Mohla bych ti poslat fotku, to mělo největší úspěch. Ta hlava se pak uvařila. Dále jsme pak dělali trička, v PC jsme zohizdnili obličeje, natiskli a nažehlili na trička. Taky úspěch. Potom dort, uprostřed byl jedlý papír a na něm oskenovaná fotka oslavence z dětství, to bylo taky super. No to jsou jen nějaké srandičky, co mě napadly. Pak taky byl dobrý dárek, protože můj táta je veselá kopa, dostal dárek, kde třeba byla upletená punčoška na .., no víš na co. A z těch velkých dárků se dávalo, co bylo potřeba. Holící strojek, ale i třeba drahé pánve do kuchyně. Kdybys chtěla nějaké fotky, pošlu ti je. Ale to prase mělo největší úspěch, teď to zní hrozně, ale mělo.
Packo,
moc Ti děkuji za reakci. Kamarád je srandista, a s tou hlavou by ho to myslím i pobavilo, ale kde jí sehnat!??
Dort s fotkou je myslím taky fajn, ale vzhledem k tomu, že se budeme účastnit velké oslavy u kámoše na chatě, tak bych to spíš viděla jako fajn dárek v rámci rodinné oslavy. Takhle by ho ani nemohl mezi všechny rozdělit a vézt si to z Moravy domů do Čech taky nebude zrovna to pravé.
Každopádně mooooc děkuji, jsi strašně hodná.
Ahoj, no ta prasečí hlava je fakt super, ale nedaří se mi vložit fotku. Když budeš chtít, písni mi SZ s tvoji mailovkou a já ti ji pošlu na mail. Byla fakt skvělá. No kde jsi sehnat nevím, asi bych to zkusila přes řeznictví. Mám skvělou fotku, takže když budeš chtít, pošlu ti ji. Opravdu měla úspěch. A kdo má rád srandu, tak to pobaví. My se teda bavili
.
Pozvěte mu striptérku, cena je tak kolem 2000Kč… Agentur jsou mraky na internetu, já ted sháněla striptéra k šedesátitám jedné paní a v pohodě…
Ahoj, já mám zase tip na takový spíš haha-dodatek k většímu dárku a to nakládané dámské „prdelky“. Nastříháš si kousky dámských silonek, vycpeš vatou, vzadu uvážeš - vznikne kulička. Tu v prostředku převážeš nitkou a jsou tu dvě půlky. Nacpeš jich co se vejde do zavařovačky a náležitě ozdobíš - nahoře přes víčko látka, popisek..... Dobré jsou různé odstíny silonek, i černé. A pak bude mít kamarád opravdu super sbírku!
My jsem dali kámošovi zlatou cihlu
![]()
Normální cihlu jsme nastříkali zlatým sprejem a „hodnotný“ dárek byl na světě
![]()
Ahojky, v cervnu jdu kamaradce na narozky, bude slavit 40, kazdy rok ji davam flasku a neco na zub ale k ty 40 bych chtela neco vtipnyho, originalniho a cenove dostupnyho
co jste dostali treba vy ke 40?? nechci ji davat zadne poukazy.