Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Byvaly kolega z prace, se kterym jsem si velice dobre rozumela, me pozval na oslavu sve 50tky. Delsi dobu ziji v zahranici a tak nejak nevim, co se v dnesni dobe v CR k takove prilezitosti dava. Nerada bych davala penize do obalky, ale koupila potom v CR nejaky pekny darek. Prosim o radu.
Dej mu cokoliv, co víš, že má rád a potěší ho to (ať už zážitek nebo dar), tak jako všude jinde ve světě
. Skleničky s pískováním či zlacením a podobně už tady taky opravdu nefrčí
.
@Petana1 taky záleží na tom co kolega rád dělá, koníčky a tak, pokud nechceš dávat klasiku jako dárkový koš, alkohol a tak ![]()
Pokud se rád něčeho napije, tak se často prodávají různé lahve v pěkném balení, třeba i se sklenicema… A nebo záleží kolik chceš investovat. A má smysl pro humor?
Pokud nevíš, co kolega rád, tak mu klidně pořiď například thajskou masáž s použitím vonných bylin a podobně - v kvalitním salonu se pohybuje od 1.000 - 2.500. To nikoho neurazí, je to poměrně neutrální záležitost.
@Naima píše:
Pokud nevíš, co kolega rád, tak mu klidně pořiď například thajskou masáž s použitím vonných bylin a podobně - v kvalitním salonu se pohybuje od 1.000 - 2.500. To nikoho neurazí, je to poměrně neutrální záležitost.
Dovolím si oponovat, dostala jsem masáž a nikdy nevyužila… a hlavně pro chlapa???
@Madla82 píše:
Dovolím si oponovat, dostala jsem masáž a nikdy nevyužila… a hlavně pro chlapa???
Chlapi nechodí na masáže
? U nás v práci chodí více pánové než dámy, asi jsou chudáčci více udření
. Btw není masáž, jako masáž, kdysi jsem dostala poukaz na obyčejnou, tam jsem neměla zájem jít, pak jsem měla možnost seznámit se s opravdu dobrým salonem, kde dělají masáže mnohem dražší a lepší - využití thajských aroma olejů, horkých bylin v plátěných pytlíčcích, stylové prostředí a thajky (pánům radím nevybírat mladé krasavice, ale vzít tu nejstarší paní) a teď už je dávám také, pokud opravdu nevím, co dát. Využili všichni, blázen nechá propadnout kvalitní masáž za 2.000. Případně může vždycky dát dál, vouchery mívají i roční platnost.
Nejlepší je vždycky dárek takový, který se trefí do vkusu hostitele. Pokud vkus neznám, je mnohem lepší kvalitní masáž, než pípoviny, které se prodávají na různých dárkových serverech.
Ale jinak obecně není dárek ten, který by se líbil lidem všem
.
@Naima píše:
Ale jinak obecně není dárek ten, který by se líbil lidem všem.
Tak nelze než souhlasit…
A co klobasovo salamovou kytku? To jsem ted parkrat pouzila jako darek a vzdy z toho byl uspech. U nas je to na objednavku v reznictvi.. ![]()
@marketta1 píše:
A co klobasovo salamovou kytku? To jsem ted parkrat pouzila jako darek a vzdy z toho byl uspech. U nas je to na objednavku v reznictvi..
Dekuji, prave jsem na ne koukala na netu. Musim se podivat, kde jsi delaji v Brne a jestli ji je treba objednat hodne dopredu.
Jinak dekuji za dalsi napady, bohuzel kolega zadny velky konicek nema, mozna tak navsteva vinneho sklipku by ho potesila nebo tak neco, ale to bude asi drahe.