Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nevím, kolik jí máme dát penízek nebo kolik se tak dává a hlavně jakou formou. Máme ty peníze zabalit? Nechtěla bych to dávat klasicky do obálky, ale nějak hezky jí to dát na oslavě. Děkuji všem.
Co třeba kytka? Udělat ruličky?
Nebo podle toho jakou budete dávat sumu- papírovky zasklít jako obraz, můžou být stejn hodnoty, nebo i různé…
Neteři k 18.tinám jsem dávala třeba pokladničku prasátko a tam částku rozměnila na desetikačky…
Tak můj tatka dostal k 50tinám 1000 korun ale tím způsobem, že dostal obraz, uprostřed byla jeho fotka a kolem něj 50tikoruny v hodnotě 1000 korun, bylo to hezké
Dala bych ji podle vasich financnich moznosti. Treba nedavam ani kazdy rok stejne-proste podle nasi momentalni situace. Nyni bych k 40 svagrove dala 1500 kc, rozmenila bych to na 100 koruny a koupila peknou kvetinu-dle gusta oslavenkyne-bud rezanou nebo v kvetinaci (za cca 400-500) a ty stovky bych tam uvazala. Celkem tedy 2000.
Ahoj, kolegyni ke 40.narozeninám jsme nechali uvázat takovouto kytku.
Ta peněženka mně taky napadla a ty kytice jsou moc pěkné, ale sama bych to asi nezvládla jinak díky holky!
Můj otec dostal na k 50tinám štěnátko jezevčíka ještě pořád žije, ale to by švagrovou asi moc nepotěšilo.
Kolik peněz neporadím, to asi záleží, kolik jste zvyklí si v rodině dávat, já bych dala třeba 2000,–
Jinak já dávala kamarádce teda ke svatbě, ale ono je to jedno rámeček klipart a v něm byli zasklené drobné (koruny, dvoukoruny a pětikoruny) dala jsem to do pásků a podlepila izolepou a bylo tam celkem asi 1300,–
A my ke svatbě dostalo 1000 korun v krásném koženem pytlíčku.
A ještě sestřenici jsem ke svatbě dali krabici, do ní obleček pro mimi, protože byla těhotná a vzali jsem dva celofány a mezi to naskládali bankovky a do toho krabici zabalili, takže to vypadalo, že dostala něco v balícím papíru jako peníze, bylo to velmi efektní a všem se to moc líbilo. Ale té jsme dávali 10 000,– takže těch bynkovek bylo hodně, potřebuje jich být dost, aby se pokryl celý povrch.
Ty kytky z peněz vypadají také moc krásně.
Obraz - nahoře bankovky všeho druhu (množství dle vašich finančních možností) a pod to velký nápis - V PŘÍPADĚ NOUZE ROZBIJ SKLO.
My sice dávali jako svatební dar, ale to nevadí - u vietnamců obyčejná taková truhlička na poklad, mají různé velikosti, do toho jsme rozměnili 1000,– na desetikoruny.
A tetka dávala novomanželům takovou tu dřevěnou žirafu a na krk jí uvázala mašli z tisícovky. ![]()
Je to rychlé a snadné ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kolik peněz byste daly svému sourozenci k 40-tým narozeninám. Skládáme se na zájezd, každý podle svého uvážení a zbytek doplatí švagr. Díky za odpovědi. ![]()