Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj brnacky,
predem se omlouvam, ze pisu bez diakritiky, zijeme v zahranici a snoubenec nema rad, kdyz mu drbu do nastaveni pocitace.
Planujeme svatbu na pristi leto a uz me hodne lidi varovalo, ze v dnesni dobe neni od veci zacit planovat uz rok predem. Jak jsem predeslala, zijeme sice v zahranici, ale svatba probehne v Brne, mem rodisti. Pohosteni nechceme delat formou hostiny, ale rautu. Misto, kde bychom to chteli poradat, spolupracuje s HM catering, ale ja premyslim, jestli treba nenajmout jinou firmu. Sama jsem v cateringu pracovala, bohuzel ta firma jiz neexistuje. Takze se ptam: Ma nekdo zkusenost s touto formou svatebniho pohosteni a nejakou konkretni cateringovou firmou, kterou byste hodnotili pozitivni a u ktere je priznivy pomer cena/vykon?? ![]()
http://www.e-ubytovani.eu/…palkovi/604/ Jsou tedy z Velkých Bílovic, ale myslím, že dovoz by za menší peníz nebyl problém. Vždy jsme s jejich cateringem moc spokojeni. Cena byla 400 na osobu, ale to bylo i s obědem (řízek, salát a polévka). Večerní raut byl: zeleninové, ovocné, těstovinové saláty, řízky, celá kýta, špízy, mořské plody, nějaký masový závitek se zelím, zeleninový tác (průměr asi metr) a spousta dalších věcí. Opravdu doporučuji.
Ahoj doporučuji Hotel International, jsou schopni ti zařídit vše potřebné. Obsluha je profesionální a cena je přijatelná.
Dobrý den, já osobně mohu doporučit Hotel International v Brně. Nechali jsme si od nich dělat catering s manželem. Sice ne na svatbu, ale na naše společné 50. narozeniny, ale výsledek byl prostě neskutečný. Tolik dobrot, co nám nachystali, ještě teď na ně vzpomínám. Jídlo bylo prostě neskutečné, skvěle připravené, naaranžované a obsluha byla profesionální, milá a s úsměvem. Nebyla to sice nejlevnější záležitost, ale s manželem toho nelitujeme, protože kdyby jsme si vše připravovali sami, tak by nás to také vyšlo na nemalé peníze, neměli bychom vše bez starostí a neužili bychom si naši společnou oslavu tak, jak bychom chtěli. Naši hosté byli s organizací oslavy také spokojeni a už teď vím, že na další větší oslavu či rodinnou akci opět využiju služeb tohoto hotelu.