Co dvouleté k svátku

LEM
669
21.7.12 16:11

Co dvoulete k svatku

Prosim o nejake napady co dat skoro dvoulete slecne k svatku a blizkym narozeninam ani. nemluve. K svatku asi jen neco mensiho. Ale spousty toho ma uz po starsich tak nevim. Za vsechny napady budu vdecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
21.7.12 16:28

Nevím co máte a co malou baví, dcera dostane dětské klávesky, postýlku a lahvičku pro panenku, nějaké zvířátka z dupla(přemýšlím nad tou velkou farmou :think: ),potraviny ke kuchyňce, dřevěné puzzle, hřebenovku(stavebnice), vláček k vláčkodráze co pojede sám.
Jinak si nejvíc hraje s panenkou a kočárkem, kuchyňkou, vláčkodráhou a duplem.

• Citovat
  • Upravit
188
21.7.12 16:29

Naše děti většinou kolem dvou let nejvíce „potřebovali“ něco, co je napodobeninou dospěláckého nářadí, náčiní apod. např. kolečko na zahradu, váleček na těsto, dětský dalekohled, dětské hodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
21.7.12 16:53

Já jsem spíš byla zastáncem praktických věcí - věci na sebe, když jsou ale potřeba ;) - a hraček, co dítě rozvíjí. Dárci rádi i koupili botičky, bačkurky (já vybrala) nebo alespoň přizpěli.
A hračky jako takové? Dřevěné puzzle, prolézací tunel, kreslící magnetická tabule, kočárek a panenka, máme letňáčka takže i bazén nebo nějaké hračky do vody - kruh, rukávky balon. nádobíčko, žehlící prkno se žehličkou, knížky, pastelky omalovánky…Ne všechno moje dcera má a ne všechno dostala přesně k 2 roku, ale tak plus mínus 2 (narozky, svátek, Vánoce) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
21.7.12 17:22

http://www.facebook.com/photo.php?… . my máme toto pro 2letou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
21.7.12 17:33

@Farllin to vypadá dost zajímavě, ale zatím jsem na to v žádném hračkářství nenarazila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
21.7.12 17:52

Synek dostal k 2. narozeninám kolo-odrážedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
21.7.12 20:25

NEmi, já jsem to nekupovala v hračkářství, ale přes fb. JE to fakt super hračka. Zkusila jsem ji jeden den testovačně vyndat a malá si hrála a hrála. .Byl chvíli klid, což nějak neznám už. Ale je akt, že nás baví takový ty vkládací hry, kostky, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný