Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosim o nejake napady co dat skoro dvoulete slecne k svatku a blizkym narozeninam ani. nemluve. K svatku asi jen neco mensiho. Ale spousty toho ma uz po starsich tak nevim. Za vsechny napady budu vdecna.
Nevím co máte a co malou baví, dcera dostane dětské klávesky, postýlku a lahvičku pro panenku, nějaké zvířátka z dupla(přemýšlím nad tou velkou farmou
),potraviny ke kuchyňce, dřevěné puzzle, hřebenovku(stavebnice), vláček k vláčkodráze co pojede sám.
Jinak si nejvíc hraje s panenkou a kočárkem, kuchyňkou, vláčkodráhou a duplem.
Naše děti většinou kolem dvou let nejvíce „potřebovali“ něco, co je napodobeninou dospěláckého nářadí, náčiní apod. např. kolečko na zahradu, váleček na těsto, dětský dalekohled, dětské hodinky…
Já jsem spíš byla zastáncem praktických věcí - věci na sebe, když jsou ale potřeba
- a hraček, co dítě rozvíjí. Dárci rádi i koupili botičky, bačkurky (já vybrala) nebo alespoň přizpěli.
A hračky jako takové? Dřevěné puzzle, prolézací tunel, kreslící magnetická tabule, kočárek a panenka, máme letňáčka takže i bazén nebo nějaké hračky do vody - kruh, rukávky balon. nádobíčko, žehlící prkno se žehličkou, knížky, pastelky omalovánky…Ne všechno moje dcera má a ne všechno dostala přesně k 2 roku, ale tak plus mínus 2 (narozky, svátek, Vánoce) ![]()
http://www.facebook.com/photo.php?… . my máme toto pro 2letou.
@Farllin to vypadá dost zajímavě, ale zatím jsem na to v žádném hračkářství nenarazila ![]()
NEmi, já jsem to nekupovala v hračkářství, ale přes fb. JE to fakt super hračka. Zkusila jsem ji jeden den testovačně vyndat a malá si hrála a hrála. .Byl chvíli klid, což nějak neznám už. Ale je akt, že nás baví takový ty vkládací hry, kostky, atd.