Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Makléři bych dala pozornost, pokud bych byla nadstandardně spokojená
Protistraně ne, budou mít peníze ![]()
@Fiducia píše:
Makléři bych dala pozornost, pokud bych byla nadstandardně spokojenáProtistraně ne, budou mít peníze
Ty jo, ja si fakt pripadam jak blbec, no vubec nevim jak se to dela
Makleri myslis, flasku do 500?
A prodavajicim nic, i za tu slevu?
![]()
Dala bych klidně jen bonbonieru, bude to hezké gesto, ale nemusíte za to vydat tolik peněz…ale pokud jste nad-nadstandartně spokojení..
Nikomu bych nic nedával. Každý z nich dostane svoje (peníze). Nebo čekáš, že ti taky dají dárek, žes od nich něco koupila?
Pokud chceš makléři poděkovat, řekni mu, že ho budeš osobně doporučovat u známých. Poku dmu dohodíš další kšefy, bude z toho mít větší radost než z dárku.
Už jste vlastníky v katastru? S „čímkoli“ bych počkal až po zápise. A ten makléř si přišel na několik desítek tisíc Kč. Souhlasím s názorem, že doporučení bude cennější odměnou.
Nedávala bych nic, je to jeho job. Prodavajicim také ne, nevidím důvod
Také bych nic nedávala. Pokud bych byla s maklérem spokojená, doporučila bych ho dál, případně bych na něho zaslala kladné hodnocení vedení - pokud nepracuje sám za sebe.
@Anonymní píše:
Ty jo, ja si fakt pripadam jak blbec, no vubec nevim jak se to delaMakleri myslis, flasku do 500?
![]()
A prodavajicim nic, i za tu slevu?
![]()
Není důvod, aby ses cítila hloupě, mě to přijde hezký
Jo, do té částky, klidně o trochu míň, bych si taky myslela. No, oni nejspíš slevili, aby prodali. My teda od kupujících nic nedostali ![]()
@Anonymní píše:
Holky, hezky vecer ????Jdu si pro radu a tentokrat si fakt nevim rady. Kupujeme domeček a makler nam, myslim, dost pomohl ke snizeni ceny. Ja premyslim, zda mu pri schuzce neco koupit? Nejakou dobrou flasku? Vim, ze ma z toho provize, ale stejne ???? A co prodavajicim, tem pri podpisu neco dat?Myslim malickost. Nebo to moc hrotim?
Já teda nevím, ale určitě za prodej dostane nějakou provizi, takže max nějakou lahvinku nebo lepší pero, ale fakt drobnost.
Nedávala bych jim nic
Prodávající dostanou peníze a makléř provizi. Ale pokud mu chceš něčím poděkovat, tak určitě bude stačit lahev vína ![]()
Pokud jsem s někým spokojená, udělal pro mě něco nadstandartniho většinou dám čokoládu či víno…sice dostane provizi, ale tohle člověka potěší, kdykoliv jsem dostala být drobnost od klienta byla jsem ráda, že byl opravdu spokojeny
Jde o gesto, ne dar. Kazdeho velmi potesi, kdyz nekdo oceni jeho praci. Ja vzdy dam pozornost, kdyz jsem se sluzbami spokojena, i kdyby to byla jen bonboniera. Najit dobreho maklere neni vubec jednoduchy.
@Janli píše:
Kup oběma lahev dobrého vína. Je to pěkné gesto.
Jen by cena toho vína měla být nižší než cena bytu, jinak by to působilo dost nepatřičně ![]()
Holky, hezky vecer ????Jdu si pro radu a tentokrat si fakt nevim rady. Kupujeme domeček a makler nam, myslim, dost pomohl ke snizeni ceny. Ja premyslim, zda mu pri schuzce neco koupit? Nejakou dobrou flasku? Vim, ze ma z toho provize, ale stejne ???? A co prodavajicim, tem pri podpisu neco dat?
Myslim malickost. Nebo to moc hrotim?