Jaké multifunkční zařízení (tiskárna)

117
21.5.18 10:47

Jaký multifunkční zařízení (tiskárna)

Jakou tiskárnu máte, chtěla bych nějakou na občasné vytisknutí a aby tam šly i neoriginální barvy, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
21.5.18 10:49

@alig No přesně typ neporadím, ale pohídala bych si, aby tiskárna tiskla a fungovala i v případě, že chybí jedna barva.

A jinak občasné tisknutí je problém obecně, jakmile se tiskárna moc nepoužívá, tak barvy zasychají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
21.5.18 10:50

Máme Canon mp250, ale nejsem si jistá, jestli se ještě vyrábí. Barvy máme neoriginální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.5.18 10:55

Mám Samsung SL-M2675FN/SEE, jdou tam i neoriginální tonery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
21.5.18 11:06

Na občasný tisk se nejvíc vyplatí nejbližší copycentrum. Tonerová tiskárna je dost drahá záležitost a i náplně (které sice vydrží dlouho) jsou drahé. Laserové inkoustové tiskárně zase při dlouhém nepoužívání zaschnou trysky barev a ty se pak musí vyměnit, takže i s neorigináními náplněmi vychází tisk velmi draho. Když jsem byla na VŠ, měla jsem barevnou multifunkční tiskárnu HP a i když jsem tiskla přednášky a různé práce tak tem tisk vycházel draho. Během 4 let, co jsem tu multifunkci měla mě jedna strana A4vyšla na cca 25kč v barvě, černobílá stránka na cca 8kč, nejdražší tisk co existuje a to je bez počítání pořizovacích nákladů a spotřeby energie.

Pokud trváte na tiskárně, pořídila bych černobílou tonerovou multifunkci, ty se dají pořídit kolem 5-6 tisíc a toner vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.5.18 11:47

Já teď kupovala v Elektroworldu samsung SL-M2070 za 2590,–,protože tisknu asi 3 papíry měsíčně a inkoustová mi zaschla a už jsme ji nerozchodili, neoriginální toner se dá sehnat asi za necelých 700,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.8.18 10:20

multifunkční zařízení

No my měli doma obyčejnou tiskárnu od Canonu a úplně v pohodě. Dneska ti mašinky jedou dobře a moc nestojí. Ale momentálně jsem to vyřešil šalamounsky tisknu si v práci. Máme tam tohle http://www.romapol.cz/…cni-zarizeni a jede to jak na běžícím pásu :D. šéfovi to ani nevadí, že si občas něco vytisknu, takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný