Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
známí nám nabízejí registraci do G&H Amway, nevyznáte se v tom někdo, jsou tam roční poplatky? Taky hrozně vychvalují čističku vody? Začali na nás celkem tlačit, takže se mi to zdá trochu… Pro sebe bych klidně objednávala, ale aby tam nebyly jiné podmínky.
Zkusenost nemam, ale stacilo by mi, ze na me kdokoliv vyviji tlak a dala bych od toho okamzite ruce pryc ![]()
@Plavuše Proto mi blika varovna kontrolka. Navic to z nich leze postupne, uz jsme meli dvakrat schuzku, zacina mi to byt podezrele.
U Amway je nějaký roční poplatek, ale jestli budete brát věci pro sebe plus třeba rodinu, pár známých, tak se to pořád vyplatí. Jiné podmínky nejsou.
Ten filtr je Espring? Zkušenosti si asi můžeš i vygooglit, obecně jejich výrobky jsou kvalitní. (Víte cenu?)
Jinak ty jejich semináře a spol. jsou pro mě dost děsivé, nemám tu povahu. Ale nic není povinné (ovšem asi tě budou ti známí do toho tahat…).
@Pipet mluvili pouze o vstupnim poplatku a furt mluvi o te cisticce. Ted tu byl seminar a porad nas premlouvali.
My jsme registrovaní a máme i ten filtr na vodu, veškerá aktivita je na vás a poplatek se hradí jednou ročně.
Když používáte ten filtr tak je to na té vodě poznat, u nás i třeba chuťově, když se mění ten litr, tak je neskutečný jak je vždycky černej, takže co té špíny co bychom jinak pili zachytí. Už ho máme strašně dlouho a jsme spokojení. ![]()