Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ta fotka není nic moc, nezkusila bys ho vyfotit trochu ostřeji?
A jak je velký?
Mozna kozojed, ale podle fotkz klidne lykozrout:D chybi meritko i detaily
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale stydím se za to. Najednou se nám doma (hlavně u okna a u skříně začali rozmnožovat tady ti brouci malý). Máme poslední měsíc nonstop otevřené okno (jestli sem třeba nalezli?), pak máme morče, ale to žádný breberky nemá. Nevím co to může býtnašla jsem i v posteli jednoho.
Podle mě potemník
@Dojcanis píše:
Podle mě potemník
souhlas, to vypadá na potemníka. donesla sis v nákupu, nejspíš v mouce, pár červíků…utekli, zakuklili se, vylíhli a rozmnožujou se…prohledej špajz, přesej mouku..
Ačkoliv…ta fotka je mizerná…nejsou vidět proporce brouka pořádně., možná i ten kožojed by to mohl být…
@klamonožka foto jsem přidala v kometářích lepší mi nejde
měří asi 2-3mm :/
Cervotoc spizni. Nemas pobliz nejake granule pro to morce???
@Lenka_Hal je pravda že je to kousek od hoblin, sena, tvrdyho chleba a granulí. Myslíš, že lezou z toho? ![]()
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal je pravda že je to kousek od hoblin, sena, tvrdyho chleba a granulí. Myslíš, že lezou z toho?
Muze byt. Zkus to prohlidnout a nejak neprodysne zavrit, uvidis.
Vidím bukovou podlahu a něco… takze by bylo lepsi to vyfotit ostre a detailne s meritkem - treba korunou… ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale stydím se za to. Najednou se nám doma (hlavně u okna a u skříně začali rozmnožovat tady ti brouci malý). Máme poslední měsíc nonstop otevřené okno (jestli sem třeba nalezli?), pak máme morče, ale to žádný breberky nemá. Nevím co to může být
našla jsem i v posteli jednoho.