Dárek pro mamku

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
23.10.20 11:09

Dárek pro mamku

Zdravím, mám dotaz. Mamince bych chtěla přepsat její kuchařku. A právě bych chtěla, aby to vypadalo jako opravdová kuchařka ( kniha ). No a chci se zeptat jestli nevíte, jestli se dá koupit nějaká taková složka nebo něco podobně. V papírnictvích jsem nic nenašla. Nebo nemáte nějakou radu, jak to udělat nebo najít něco podobného?¨
Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59
23.10.20 11:11

Nebo i nějaký třeba i plastový, kde se dají vložit stránky. Hlavně bych chtěla kdy už ne knižní obal tak ať je to aspoň plastový (pevný obal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
23.10.20 11:12

Nechte si to svázat do pevné vazby někde v tiskařství (vážou se tak např. diplomové práce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.10.20 11:21

@Jaaanča můžu zkusit, ale spíš nepočítám moc s otevřenými tiskárnami. I kdby se otevřely tak budou mít plno práce. Ve vedlejším městě je jen jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.10.20 11:23

@Jaaanča Teď mě napadlo s vaším komentářem, že by stačilo někde sehnat nějakou pevnou vazbu a proďurkovat to a svázat. Možná by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
23.10.20 11:24

Je jich hromada… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.10.20 11:31

@Zuzee87 Ty jo kde jste to našla? Nebo pod čím ste vyhledávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37127
23.10.20 11:58

Ja mam sbirame recepty, ze se tam sepisou recepty podle kategorii, ale mam ji uz dlouho a nevidím ji nikde ke koupi, ale nasla jsem na bazaru, ze nekdo prodava nepouzitou, tak snad neva odkaz :)
 https://www.sbazar.cz/…rame-recepty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
23.10.20 12:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.10.20 12:37

@Kriss Tina Já právě neumím hezky psát, tak to dělám na pc i s obrátky a potřebuji jen něco, kde to natisknu. Ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
23.10.20 13:44

@Marta_Kres hoďte do Googlu Zápisník na recepty, kniha na recepty apod. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blanice udice
30.10.20 10:57

Kytka?

• Citovat
  • Upravit
18
7.11.20 20:34

S tim bych si vyhrala 😻 urcite dat do pevne vazby a zkusit tiskarstvi ve vasem okoli, OTK je skvele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
9.12.21 21:33

Ahoj, nějak nevím, co pro mamku k Vánocům. Nic nechce, nic nepotřebuje, všechno má.
Myslela jsem, že bych ji nechala udělat obraz z fotky( na plátno). Byli jsme se před 2 lety fotit: mamka, ségra, já, neteř a dcera. Mamka si fotky vyvolat zatím nenechala. Tak jsem myslela, že obraz by byl fajn. Ale před rokem se mi narodila druhá dcera a nevím, jestli by mamce nepřišlo líto, že tam není ( má všechny vnučky moc ráda). Tak jsem přemýšlela, jestli místo obrazů ji nedat poukaz zase na nějaké foceni, aby jsme tam byly všechny. Co myslíte, že bude lepší. Nebo máte nějaký tip na dárek pro mamku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.12.21 22:13

A co treba udelat fotoknihu?? Můžete tam dat fotky i druheho ditete.
Takhle jsem to letos udelala ja ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný