Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Už jsi tu byla, co? Pravdu? Ne. Ale pokud nezhubneš, ŽÁDNÉ šaty na tobě nebudou vypadat hezky.
Já bych doporucovala něco s 3/4 rukávem, bez krajek, hladké, bez nabírané sukně, spíš v barvě šampaň. Celé to vypadá tak nějak lacině a pouťově. Jsou ty dlouhé bílé opravdu nutné? Kolik je ti let?
@Russet ano už tu byla ale myslím si že tento styl šatů je jiný. Jsou i nevěsty které jsou daleko silnější než jsem já a vypadají v šatech hezky takže pokud se chcete nabirat do mě váhy tak ani nepište, vůbec nevíte jestli třeba nejsem nemocná…
Ten výstřih je špatně. Já bych určitě volila něco decentnejsiho. Kdy se budeš vdávat, myslím měsíc?
@Anonymní píše:
@Russet ano už tu byla ale myslím si že tento styl šatů je jiný. Jsou i nevěsty které jsou daleko silnější než jsem já a vypadají v šatech hezky takže pokud se chcete nabirat do mě váhy tak ani nepište, vůbec nevíte jestli třeba nejsem nemocná…
Sama musíš vidět, že to není ono. Dobírat si nikoho nechci. Sama bych tento typ na sebe nevzala ani omylem. Odhalené ruce, šaty na ramínka, nadýchaná sukně. Měřím jen 164. Byla bych v tom jak selka.
@Russet podprdu jsem na sobě ani neměla
tvůj názor beru nejsem člověk který by se urážel ![]()
Že s nadváhou nemůžeš vypadat dobře ve svatebním je hloupost, vyvratitelná googlem asi tak za tři vteřiny ![]()
Vykašli se na to, co ti kdo řekne. Pamatuji si už tu minulou diskuzi a zdá se mi, že u těchhle šatů opakuješ všechny ty věci, co se Emiminu nelíbily už na těch předchozích. Takže se ti asi líbí.
@Alriga ano výstřih je mi velký to je hlavně to co potřebuje upravit, a datum ještě nemáme někdy v příštím roce
@Anonymní píše:
@Russet podprdu jsem na sobě ani nemělatvůj názor beru nejsem člověk který by se urážel
@Anonymní píše:
@Russet podprdu jsem na sobě ani nemělatvůj názor beru nejsem člověk který by se urážel
Tak tam něco u těch ramínek vyčuhuje, co podprdu připomíná.
Volila bych saty s kratkym nebo trictvrtecnim rukavem a pod prsama volnejsi strih…
Tak střihově a zdobením jsou pro tvojí postavu naprosto nevhodné. Promiň mi upřímnost, ale volila bych určitě něco s dlouhým rukávem a určitě méně zdobné.
Ahojky maminky, co myslíte můžu se takto vzdávat?