Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To je přece úplně jedno - kalhoty nebo pletené šaty klidně, budeš sedět, nejdeš na módní přehlídku - a hlavně běžte velice brzy, než to vláda zavře úplně
Vždyť je to jedno, hlavně si to užijte. Já osobně ebych si vzala pletené šaty ![]()
Urcite šaty. Kalhoty jsou moc formální… Žena v šatech je dvakrát víc žena, než v kalhotách.
Chtělo by to foto na postavě:-) Ale asi ty pletené fialové za mě..
Za mě teda ani jedny. Obecně bych si vzala „malé černé“ (nemusí být černé
), lodičky a vhodnou kabelku.
@Anonymní píše:
Chtělo by to foto na postavě:-) Ale asi ty pletené fialové za mě..
Ty růžové se mi nelíbí vůbec, ani do divadla, ani na ples. A slavnostní mi nepřijdou vůbec, naopak velmi laciné. Promiň.
Ty pletené ( Stejný styl) nosím běžně, takže bych si je klidně vzala, i když pro mě slavnostnější variantu nepředstavují.
Když už, tak pouzdrovky a vysoké podpatky.
Nicméně si myslím, že nejdůležitější je to, v čem se budeš cítit přirozeně, uvolněně a dobře.
Pouzdrovky nemám, mám jedny kratší obepnuté, ale ty mi přijdou vhodné spíš víc na léto. Sukně ani šaty moc nenosím. v TĚCH RŮŽOVÝCH JSEM BYLA V DIVADLE..A psaníčko k tomu?
Záleží i na té restauraci, zda je skutečně luxusní a i hosté tam dbají na dress code, nebo je třeba jen dražší, s lepší úrovní servisu, ale jsou tam zvyklí i na hosty z řad těch, co jdou na večeři po kinu, na oběd v pracovní době atd. Já byla v nějaké restauraci, co je podle mě už luxusnější, xkrát, oblečení jsem většinou přizpůsobila spíš i příležitosti, počasí, náladě. Na oběd s manželem klidně džíny, slušné boty a nějaký svetřík, na nějakou pracovní večeři šaty, boty na podpatku, a na romantické večerní rande úplně podle nálady - s manželem se většinou domluvíme, jemu se občas nechce cpát se do košile a saka, tak vezme třeba triko s límečkem a džíny a já to v tu chvíli taky extra nehrotím.
Jinak pokud tápeš, zkusila bych pohledat na netu, většina restaurací má třeba facebook nebo ji lidí označí na instagramu, z fotek si uděláš představu, v čem tam lidé většinou chodí, ušetří ti to pak pocit trapnosti, kdybys to podcenila nebo třeba i přepískla.
Z fotek za mě ty černé, dodala bych tomu šmrnc psaníčkem, lodičkama a výraznějším doplňkem, pokud máš - třeba větší hodinky, vyčesat trochu vlasy a dát si větší náušnice. Tím podle mě nemůžeš nic zkazit.
@MiaBea píše:
Za mě teda ani jedny. Obecně bych si vzala „malé černé“ (nemusí být černé), lodičky a vhodnou kabelku.
Musím se přidat k vám.
Když luxusní restaurace, tak luxusní oblečení. Klidně bych si nějake koupila, tzv. „malé černé“ se nikdy neztratí a jsou sexy.
Byla jsem pozvaná přítelem do luxusn restaurace a nevím co na sebe.Zda černé upnuté kalhoty a hezčí svetřík s límečkem, nebo si vzít pletené fialové šaty a lodičky, potom mám jedny růžové vršek krajka po kolena a dole jsou volnější, spíš i na ples, nebo do divadla a kabelku psaníčko, kabelku na běžné nošení mám větší, tak pokud si vezmu šaty nebude to vypadat hezky, snad k těm pleteným fialovým ano.