Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky ![]()
Jelikož jsem tu takovou diskuzi nenašla, a blíží se Vánoce, tak mě zajímá, co by Vám udělalo největší radost.
Hodně mých kamarádek si přeje pračku, sušičku a dárky, které jsou „i pro ostatní“. Často ale u toho nemyslí na sebe.
Je dárek, který byste chtěly jen samy pro sebe? A říkáte si o něj, nebo si ho raději koupíte samy?
Pokud můžu odpovědět sama za sebe, tak chci již delší dobu šicí stroj. Koupím si ho sama, protože mám požadavky, které by dárek od někoho jiného nemusel mít.
Ps: Diskuze může sloužit i jako inspirace na dárky pro naše kamarádky, tety, maminky.
![]()
Ja když chci na Vánoce jen něco pro sebe, řeknu to manželovi, on mě naloží do auta, zajedeme to koupit a pak to dostanu zabalené pod stromeček ![]()
Asi si nic nepřeju
Je to divny, ale aktuálně mě nic nenapadá ![]()
Jednou za čas si koupit něco pro sebe, udělat si radost, patří k takovému starání se o sebe ![]()
Ať už to je nějaké dobré jídlo, oblečení, nějaká kosmetika..
Mysleme na sebe, zasloužíme si to! ![]()
Jo, vždy chci něco pro sebe. Ted chci Garminy. Jestli je nedostanu, půjdu a koupím si je sama
Na pračku bych se mohla… Snad neperu jen pro sebe.
Mam to podobne jako tvoje kamaradky
loni sem si přála parni mop, abych mohla snaz vytirat, kdyz mi po zemi lezlo mimino
letos jeste nevim, chlapovi jsem rekla o chlebnik a minutku do kuchyne, ale to je opet co vyuziji vsichni, nebo co vyuziju pri obstaravani vsech
sama pro sebe bych si prala nejakou knizku, mam uz cely seznam, co si musim pořídit, žel z mých blízkých tuhle moji zálibu nikdo nesdílí a snad ani netuší, kde se knihkupectví nachází
tak mi nezbývá než doufat, že mi pod stromek pristane nejaka hotovost a koupim si sama ![]()
Mně dělají věci do domácnosti upřímnou radost
- a to ani nemám děti. Pravidelně si k Vánocům nějakého pomocníka přeju.
Mé největší narozeninové přání je nová baterie do tycoveho vysavače.
Ake našla by se i spousta jiných dárků
Mám pár věcí, který bych chtěla - a sama pro sebe… Už se mi porozpadalo několik šperků, případně to byly věci ještě od bývalého, takže bych určitě uvítala „nějakej ten šmuk“ ¨
A nutně potřebuju pořádný bezdrátový sluchátka ![]()
Teď už jen to dát najevo chlapovi tak, aby to nevyznělo, že si o to vysloveně říkám
Ne že bych potřebovala hrát nějaký hry, ale ráda bych mu udělala radost tím, že mi udělá radost
a když to nevyjde, tak sem velká holka a pořídím si to sama ![]()
Já z něj taky už tahám rozumy, a už se mi v hlavě rýsuje, co mu dát.
Příspěvek upraven 07.10.20 v 16:01
Já si většinou taky přeju věci do domácnosti, nebo oblečení, teď bych si přála botník ![]()
Pračky, sušičky, sekačky a jiné potřeby do domácnosti absolutně nepovažuju za dárek. Kupují se, když je to potřeba. Letos mi Ježíšek přinese nové kolo. Obávám se, že si ho budu muset naježit sama, protože ostatní potenciálním dárcům by při pohledu na cenu asi rupla cévka. O menší dary si nemám problém říct.
Ušáka křeslo, ve kterém si budu moct číst po večerech. Nové kozačky, garminy.
Jsem rozmazlenec, který jde a koupí si co chce.. Takže pro mě pod stromeček mi muž dává šperk, parfém, kabelku. Někdy si o něco řeknu, ale většinou nevydržím čekat a jdu si to koupit.
Osobně mě pomocníci do domácnosti dost potěší, koupila jsem si tyčový vysavač a měla jsem z něj upřímnou radost. Teď asi mop 😂
Dárky pro sebe si přeji a také dostávám. Ale nikdy bych si je nekupovala sama, stejně jako bych si nikdy neobjednávala sama kytky, aby je ten můj vyzvedl a já mohla všem předvádět, jaký jsme dokonalý pár. Samodárky by mi radost neudělaly.
Praktické věci do domácnosti si k vánocům nikdy nepřeju.. To bych mohla žehličku nadelit třeba manželovi, protože je potrebna především na jeho kosile
Dostávám vždy dárky které jsou pro mě, knížky, parfémy, šperky, kabelku, hodinky, mobil.. Co si budu přát letos zatím nevím.