Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásný den všem,
mám trochu problém s koupi dárku pro svého chlapa.
Bude mu příští rok 30let, to mu chci kupovat vytoužený zlatý řetízek na krk.
Baví ho hry, televize a auta. Nepije, má rád army věci, Ameriku (i když osobně nechápu proč) a je kuřák. Minulý rok dostal zapalovač Zippo, hru na PC a model oblíbeného auta. Ještě ze školy má přezdívku „králík“.
Zvažovala jsem koupi model od Lega nebo nějaké vtipné tričko s králíkem, ale přijde mi to blbé. Investice do dárku max. 1000,– mám momentálně omezené možnosti. Prosím poraďte.
No a co místo hmotného dárku koupit poukaz na masáž nebo tak něco ![]()
Promin, mě při nadpisu - levný dárek pro chlapa napadl sex. A za tu tisícovku si něco hezkého koupíš
pro sebe.
Tak mu kup něco z toho armyshopu, mívají i třeba takové ty přídělové potravinové vojenské balíčky MRE, v některých shopech i od US Army, nebo mívají od Arpolu od polské armády. Ty americké jsem neochutnavala, ale ty polské jsou fakt chutné na to, že je to konzervované jídlo
pak ještě prodávají od české armády, ale ty jsem taky neměla a většinou mívají jen konzervy a ne přímo ty balíčky. Tím odpadne nutnost trefovat se do toho, co už má nebo nemá, jelikož se stejně sežere
taky jsem to jednou chlapovi koupila a byl nadšen
videla jsem, že prodávali i nějakou retro vojenskou čokoládu takovou kulatou podle receptury ze světových válek. Ale nevim už, z jakyho státu to bylo. Případně nějaké vojenské funkční spodní prádlo a tak, to se hodi vždy, pokud tedy ten koníček provozuje i nějak aktivně a není jen sběratel.
Na slevomatu mívají za cca 1000Kč projížďku ve sporťáku jako zážitek. Jestli má rád auta, tak by se mu to třeba líbilo.
A nezmiňuje se občas manžel? Já bych sama od sebe nevěděla co tomu svýmu koupit… Ale on párkrát za rok zahlásí něco jako to bych si přál, to bych chtěl, to by bylo super… A já si to potichoučku ukládám na disk
a on je pak úplně šťastnej.
Jinak tedy myslím, že ke 30tinám je dárek za tisícovku takovej… No… Nechceš mu za sebe koupit nějakou roztomilou osobní věc a s rodinou se složit na něco většího?
A má tu přezdívku fakt rád? To je fakt lepší mu splnit nějaké tajnější sexuální přání.
Ale zrovna tomu co popisuješ by mohla sedět tahle výjižďka - ideálně následně s něakou romantikou v blízkém penzionu
@glaubie Myslím, že 30 má až příští rok, na to šetří, letos jen levnější dárek.
A mně se moc líbí nápad @Semtex . Pokud ho baví army, může pro něj být MRE super originální dárek ![]()
@glaubie máme to taky tak, manžel se zmíní a já pak šetřím, horší je když mi řekne, ze už to objednal, nebo ze si pro to další týden jede ![]()
@Semtex píše:
Tak mu kup něco z toho armyshopu, mívají i třeba takové ty přídělové potravinové vojenské balíčky MRE, v některých shopech i od US Army, nebo mívají od Arpolu od polské armády. Ty americké jsem neochutnavala, ale ty polské jsou fakt chutné na to, že je to konzervované jídlo![]()
pak ještě prodávají od české armády, ale ty jsem taky neměla a většinou mívají jen konzervy a ne přímo ty balíčky. Tím odpadne nutnost trefovat se do toho, co už má nebo nemá, jelikož se stejně sežere
taky jsem to jednou chlapovi koupila a byl nadšen
![]()
videla jsem, že prodávali i nějakou retro vojenskou čokoládu takovou kulatou podle receptury ze světových válek. Ale nevim už, z jakyho státu to bylo. Případně nějaké vojenské funkční spodní prádlo a tak, to se hodi vždy, pokud tedy ten koníček provozuje i nějak aktivně a není jen sběratel.
A kde tyto věci kupujete, odkaz by nebyl? ![]()
@KristynaStej no právě dárek mi vyfoukl, protože si ho už koupil ![]()