Levný dárek pro chlapa

25.9.20 11:09

Levný dárek pro chlapa

Krásný den všem,
mám trochu problém s koupi dárku pro svého chlapa.
Bude mu příští rok 30let, to mu chci kupovat vytoužený zlatý řetízek na krk.
Baví ho hry, televize a auta. Nepije, má rád army věci, Ameriku (i když osobně nechápu proč) a je kuřák. Minulý rok dostal zapalovač Zippo, hru na PC a model oblíbeného auta. Ještě ze školy má přezdívku „králík“.
Zvažovala jsem koupi model od Lega nebo nějaké vtipné tričko s králíkem, ale přijde mi to blbé. Investice do dárku max. 1000,– mám momentálně omezené možnosti. Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
25.9.20 11:31

No a co místo hmotného dárku koupit poukaz na masáž nebo tak něco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16423
25.9.20 11:33

Promin, mě při nadpisu - levný dárek pro chlapa napadl sex. A za tu tisícovku si něco hezkého koupíš ;) pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
25.9.20 11:44

Tak mu kup něco z toho armyshopu, mívají i třeba takové ty přídělové potravinové vojenské balíčky MRE, v některých shopech i od US Army, nebo mívají od Arpolu od polské armády. Ty americké jsem neochutnavala, ale ty polské jsou fakt chutné na to, že je to konzervované jídlo :palec: :lol: pak ještě prodávají od české armády, ale ty jsem taky neměla a většinou mívají jen konzervy a ne přímo ty balíčky. Tím odpadne nutnost trefovat se do toho, co už má nebo nemá, jelikož se stejně sežere :lol: taky jsem to jednou chlapovi koupila a byl nadšen :lol: :P videla jsem, že prodávali i nějakou retro vojenskou čokoládu takovou kulatou podle receptury ze světových válek. Ale nevim už, z jakyho státu to bylo. Případně nějaké vojenské funkční spodní prádlo a tak, to se hodi vždy, pokud tedy ten koníček provozuje i nějak aktivně a není jen sběratel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.9.20 11:45

@tulipán

Mně trencle nebo ponožky :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ale sex by jistě ocenil víc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
25.9.20 11:45

Na slevomatu mívají za cca 1000Kč projížďku ve sporťáku jako zážitek. Jestli má rád auta, tak by se mu to třeba líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
25.9.20 11:47

A nezmiňuje se občas manžel? Já bych sama od sebe nevěděla co tomu svýmu koupit… Ale on párkrát za rok zahlásí něco jako to bych si přál, to bych chtěl, to by bylo super… A já si to potichoučku ukládám na disk :mrgreen: a on je pak úplně šťastnej.

Jinak tedy myslím, že ke 30tinám je dárek za tisícovku takovej… No… Nechceš mu za sebe koupit nějakou roztomilou osobní věc a s rodinou se složit na něco většího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.9.20 11:54

A má tu přezdívku fakt rád? To je fakt lepší mu splnit nějaké tajnější sexuální přání.

Ale zrovna tomu co popisuješ by mohla sedět tahle výjižďka - ideálně následně s něakou romantikou v blízkém penzionu

http://www.stopyvalky.cz/…va_vyjizdka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
25.9.20 11:59

@glaubie Myslím, že 30 má až příští rok, na to šetří, letos jen levnější dárek.

• Citovat
  • Upravit
1237
25.9.20 12:01

@Altavista jo taaaak, já to blbě pochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
25.9.20 12:05

A mně se moc líbí nápad @Semtex . Pokud ho baví army, může pro něj být MRE super originální dárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
25.9.20 12:24

@glaubie máme to taky tak, manžel se zmíní a já pak šetřím, horší je když mi řekne, ze už to objednal, nebo ze si pro to další týden jede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.20 12:24
@Semtex píše:
Tak mu kup něco z toho armyshopu, mívají i třeba takové ty přídělové potravinové vojenské balíčky MRE, v některých shopech i od US Army, nebo mívají od Arpolu od polské armády. Ty americké jsem neochutnavala, ale ty polské jsou fakt chutné na to, že je to konzervované jídlo :palec: :lol: pak ještě prodávají od české armády, ale ty jsem taky neměla a většinou mívají jen konzervy a ne přímo ty balíčky. Tím odpadne nutnost trefovat se do toho, co už má nebo nemá, jelikož se stejně sežere :lol: taky jsem to jednou chlapovi koupila a byl nadšen :lol: :P videla jsem, že prodávali i nějakou retro vojenskou čokoládu takovou kulatou podle receptury ze světových válek. Ale nevim už, z jakyho státu to bylo. Případně nějaké vojenské funkční spodní prádlo a tak, to se hodi vždy, pokud tedy ten koníček provozuje i nějak aktivně a není jen sběratel.

A kde tyto věci kupujete, odkaz by nebyl? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.20 12:26

@glaubie tohle je k výročí, na 30tku mám ten zlatý řetízek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.20 12:27

@KristynaStej no právě dárek mi vyfoukl, protože si ho už koupil :nevim:

• načítám...