Dost malá svatba

Anonymní
16.9.20 07:58

Dost malá svatba

Dobrý den chci se zeptat zda jste někdo neměl podobně. Plánujeme s partnerem svatbu a moje představa jelikož se naše rodiny nemusí je taková, že by nás oddali a pak bysme se přesunuli do restaurace klasický předkrm, polévka, hlavni chod a dezert. Rozkrát dort nějaké to pivo a jít domů. Potom oslava už jen s kamarády. Není to hloupé?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
16.9.20 08:01

Je to vaše svatba ne? Tak proc se ptáš ostatních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
16.9.20 08:02

Udělejte si to jak chcete vy :nevim: já měla. na svatbě jen 12 lidí celkem a pak oběd a ve 4 jsme byli doma i bez kamarádů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
16.9.20 08:05

Slavit a juchat není povinnost. Je to vaše svatba, udělejte si ji takovou, jakou ji chcete mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
16.9.20 08:10

My byli sami a za svědky nám šly dvě paní z úřadu :mrgreen: za 15 minut hotovo, jeli jsme domů, tam jsem uvařila svíčkovou, bouchli jsme sano a večer ještě grilovali.. Nikdo z okolí a rodiny to ani nevěděl (taky se vzájemně nemusí a mezi sebou taky ne :lol:) mámy s náma pár týdnů nemluvily, jinak dobrý :mrgreen: ale my už jsme spolu X let a máme tři děti, jen jsme to konečně dotáhli do konce a nebylo třeba s tím dělat nějaký cirkus ;)

Takže si to udělejte podle sebe a na ostatní kašlete, je to váš den a vaše věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.9.20 08:24

Úplně klidně, přijde mi to docela normální, tenhle váš systém. Jen pozor, aby ta party s kamarády byla na jiném místě, možná i v jiný den, abyste náhodou neměli problém po pár skleničkách vypakovat rodiny domů (pokud je tam tedy skutečně nechcete) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.9.20 08:26
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat zda jste někdo neměl podobně. Plánujeme s partnerem svatbu a moje představa jelikož se naše rodiny nemusí je taková, že by nás oddali a pak bysme se přesunuli do restaurace klasický předkrm, polévka, hlavni chod a dezert. Rozkrát dort nějaké to pivo a jít domů. Potom oslava už jen s kamarády. Není to hloupé?

Ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
16.9.20 08:27

Udělejte si takovou svatbu, jakou vy dva chcete. Blbý to pro okolí může být, ale konečna volba je stejně na vás. My jsme měli velkou svatbu, ten den jsem si užila se vším všudy, ale je pravda, že ten stres, co jsem předtím měla, bych znovu zažít nechtěla. A paradoxně to, co jsem si nejvíc přála, mi nakonec vůbec nebylo příjemné - strašně jsem se těšila na to, až pujdu se svým taťkou tou „uličkou k oltáři“ (je to v uvozovkách, protože jsme měli svatbu na louce u rybníka). A pak jsem vůbec nevěděla, kam se dívat a nechtěla jsem, aby se všichni dívali na me :mrgreen: :mrgreen: A to jsem fakt extrovert a miluju být středem pozornosti.
A jelikoz naši mají penzion a restauraci, děláme spoustu svateb, velké i malé. A je fakt, že velké bývají mnohem veselejší a svatby, kdy se dva jen vezmou na radnici a přijdou se svědky na oběd nijak veselé nejsou, ale v konečném důsledku stejně nejvíc záleží na tom, co se líbí nevěstě a zenichovi a jak tu svatbu chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.20 08:31

Jsme s chlapem 10 let a máme dvě malé děti jde nám jen o to aby jsme se všichni jmenovali stejně. Proto tak jednoduše jen.

• Citovat
  • Upravit
2330
16.9.20 08:41

Hele, my se dohodli na svatbu v pracovní den. Dopoledne se oddat, jít na oběd - svědci, rodiče. O víkendu akce doma - hostina ve stylu uděláme řízky, salát, koupíme zákusky, k večeru grilovačka - každý dostane špekáček napíchnutý, opeče sis jej, bečka piva naražená ať se sami obslouží. K dispozici bude i maso na gril.
Jednoduché, levné. Kdo kefrá, nemusí chodit vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.9.20 08:49

Kdybych se někdy rozhodla, že svatbu chci, tak by proběhla úplně stejně :lol: Obřad, jídlo a chvilku si popovídat, pak domů a oslava pro kamarády zvlášť :lol: Ekonomické a bez stresu z dlouhého a náročného plánování, jako třeba zařizování DJ/kapely, zábavy pro hosty apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
16.9.20 08:52

Pokud to chcete, tak není hloupé nic. My se brali jen ve dvou - odjeli jsme k moři a tam se vzali. Pak jsme udělali party, kam stejně přišli jen ti, se kterými bez problému vycházíme, a byl klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
16.9.20 09:05

My jsme měli na obřadu asi 10 lidí. Na hostinu (rožnění prasete + sud piva) pak přišli navíc ještě sousedi, takže nás nakonec bylo asi 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.9.20 09:07

My se brali za přítomnosti mých rodičů s partnery, manželova syna a fotografa s družičkou(to byla neteř s tátou). Sešli jsme se ráno u nás, dali něco dobrého a kafíčko, pak jeli na obřad a poté jen na oběd. Po něm se všichni rozjeli domů. My jsme šli s manželem na procházku a udělali si soukromou oslavu doma. Bylo to pohodové, žádný stres a musím říct, že jsem si užila fakt každý okamžik. Stát mi za zadkem 50 lidí, byla bych strašně nervózní. Blbé to není, kdybych se měla vdávat podruhé, nechci to jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.9.20 09:08
@Anonymní píše:
Jsme s chlapem 10 let a máme dvě malé děti jde nám jen o to aby jsme se všichni jmenovali stejně. Proto tak jednoduše jen.

Měli jsme to podobně. Jen nejbližší rodinu, kvůli babičkám a těm, kteří na oslavy moc nejsou. Po obřadu si pokecali, kdo chtěl, tak odjel domů a odpoledne přijelo pár kamarádů. Naprosto v pohodě a klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný