Dost malá svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
16.9.20 11:23

Za mě naprosto ideální 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
20.9.20 18:20
@yocheved píše:
Pokud to chcete, tak není hloupé nic. My se brali jen ve dvou - odjeli jsme k moři a tam se vzali. Pak jsme udělali party, kam stejně přišli jen ti, se kterými bez problému vycházíme, a byl klid :lol:

Strasne me to zajima, proto se zeptam (pokud to byla 1.svatba):
Rodicum to nebylo lito?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.20 18:41
@carsin píše:
Strasne me to zajima, proto se zeptam (pokud to byla 1.svatba):
Rodicum to nebylo lito?

Byla 1. No, ozývalo se pár hlasů z rodiny, jak je to blbej nápad, ale nám to bylo celkem jedno :mrgreen:. A co se týče rodičů - partnerovy by stejně nepřišli, resp. byl stále nějaký problém typu “když tam bude táta, já tam nejdu/když si máma přivede toho svého, tak tam nejdu” (jsou rozvedení), navíc se zrovna nemilujeme, viděli jsme se tak 3× za život, takže myslím, že nás to nikoho nemrzelo. A co týče mých rodičů - s těmi vycházíme skvěle a ti i měli přiletět za námi a rovnou nám odsvědčit, ale mamka si těsně před zlomila celkem komplikovaně nohu a my už neměli možnost to přeložit, tak tam nezbejvalo, než to oželet :nevim:. Líto nám to bylo všem, ale žádná tragédie, po návratu jsme šli všichni 4 na svatební oběd a pak přišli na mejdan :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
20.9.20 18:48

No, jeho rodice se zdaji byt pekni cvoci, takze to by mne bylo jedno, jestli je jim to lito nebo ne.
A byt v pozici tvych rodicu, tak bych to v tomto konkretnim pripade chapal.
Diky za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný