Vítání občánků s ročním dítětem

1977
9.9.20 10:51

Vítání občánků s ročním dítětem

Hezký den,
na jaře nám kvůli covidu zrušili vítání občánků a teď nám přišla pozvánka na říjen. To už ale malému bude rok a já přemýšlím, jestli tam vůbec chodit. Babičky se samozřejmě těší, ale malý je živel - že by mi půl hodiny seděl v klidu na klíně je scifi. Do toho to vypadá, že bychom tam seděli celou dobu v rouškách :roll:.
Zas si ale říkám, aby malému jednou nebylo líto, že sourozenci vítání a fotky z něj mají a on ne.. :think: Šly byste s takhle velkým dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
9.9.20 10:58

Na dcerinym vítáni bylo roční dítě, a akorát jen řvalo. Fotka vesměs žádná, protože do kolibky se nevešlo že jo… Já osobně jsem byla naštvaná že tam tahaj takhle velký dítě, který vlastně jen ruší ostatní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3084
9.9.20 11:01

Já bych klidně šla. Myslíš, že menší děti vydrží v klidu a neřvou tam? Na zabavení je mnohem lepší roční batole, než 3 měsíční miminko. A pokud by bylo nejhůř, půjdeš dozadu za židle a budeš s ním v ruce pochodovat. Myslím, že hlavu ti za to nikdo neutrhne a jsou tam na takové případy zvyklí :lol: Sama jsem tam byla už se “starším” dítětem a bylo to v pohodě :palec: Já osobně bych šla už jen kvůli babičkám, ale dítěti bude fuk, že nemá fotku z vítání občánků, však jich bude mít milion jiných. A s rouškou snad tu hodinu vydržíš, ne? Ale dělej, jak myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
9.9.20 11:04

Ja bych šla. Nebudte úplně vpředu, vedle tebe bude sedět partner a třeba nějaká babicka a budete si ho střídat. Samozřejmě vemte pár oblíbených hracek a to půjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.9.20 11:05

U nas se na vitani obcanku zvalo az kolem 10. mesice deti (prihlasku jsem nesla snad pul roku predem). Vsechny deti byly podobne stare, nijak zvlast se tam nebrecelo. V kolibce tedy nelezely. Treba to mate stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
9.9.20 11:06
@mackA159 píše:
Na dcerinym vítáni bylo roční dítě, a akorát jen řvalo. Fotka vesměs žádná, protože do kolibky se nevešlo že jo… Já osobně jsem byla naštvaná že tam tahaj takhle velký dítě, který vlastně jen ruší ostatní. :nevim:

Jakoby za to oni mohli, že jim to dítě řve :roll: Nevíš, proč ho tam nevzali dříve :nevim: :zed: A jako, protože se dítě nevejde do kolébky kvůli fotce, tak ho tam neměli brát. To jsou argumenty. Obzvlášť, když si zakladatelka fakt nemohla vybrat a musela čekat až doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9291
9.9.20 11:07

Já bych šla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.9.20 11:08

Ja bych sla, byla sem s pul rocnim a to bylo neco, vrtel se a brecel, bylo tam horko, takze jak sem se ho snazila uklidnit a zpacifikovat sem byla uplne varena, na fotkach rozcuchana a ruda jak rajce :lol: kdybych sla s rocnim byla by to vetsi pohoda, to uz zvladnul chvilku posedet, drzet v ruce hracku a chvilku se zabavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.9.20 11:09
@Terezxx píše:
Jakoby za to oni mohli, že jim to dítě řve :roll: Nevíš, proč ho tam nevzali dříve :nevim: :zed: A jako, protože se dítě nevejde do kolébky kvůli fotce, tak ho tam neměli brát. To jsou argumenty. Obzvlášť, když si zakladatelka fakt nemohla vybrat a musela čekat až doteď.

Proč tam řvalo? Protože se evidentně nudilo, a vztekalo se. :roll: Navíc ty lidi tady ani nebydlej, mají tu jen trvaly bydliště. Hlavně že dostali poukaz. :roll: Ne neměli ho tam tahat, tomu decku je to ukradený, akorát bylo vztekly. Fotka žádná, protože urvaný batole se moc asi tvářit nebude.

• Citovat
  • Upravit
3084
9.9.20 11:20
@mackA159 píše:
Proč tam řvalo? Protože se evidentně nudilo, a vztekalo se. :roll: Navíc ty lidi tady ani nebydlej, mají tu jen trvaly bydliště. Hlavně že dostali poukaz. :roll: Ne neměli ho tam tahat, tomu decku je to ukradený, akorát bylo vztekly. Fotka žádná, protože urvaný batole se moc asi tvářit nebude.

Tak tam řvalo a nudilo se, no a co? :roll: Třeba tam prostě rodiče jít chtěli a dřív nemohli. A zase, že tam nebydleli, to vadí? 8o Asi ne, když pozvánku dostali. Proč si tam byla ty, když je to dětsku ukradený? Občas je mi smutno z nenávisti a bezohlednosti druhých. Naštěstí ve svém okolí žádné takové lidi nemám. Tohle mi fakt hlava nebere. Jakoby to nepsal ani dospělý člověk, ale nějaké tvrdohlavé děCko, které je věcně nespokojené a musí být vždy po jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
9.9.20 11:22

Byla jsem s temer rocnim, protoze na nas zapomneli a ja se musela pripomenout. Letos s ditetem nejdu. Kvuli fotce tam nechodim. Detem je to jedno, babicky maji smulu. Pro pametni list si dojdu sama a pamatku mit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.9.20 11:26

@mackA159 tak snad každý dítě má právo být uvitano.. A že byl odklad, tak prostě už nemá nárok jo aby náhodou nerusilo?! Trochu nešťastně napsané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
9.9.20 11:31

My žijeme na vesnici a vítáni občanku tu máme jen jednou ročně, takže na něm bývají dost často i starší děti. My jsme to absolvovali s prvním synem na 11 měsících a s druhým na 3 měsících a můžu ti říct, že příjemnější to pro mě bylo s tím skoro ročním prckem. V pohodě jsem ho zabavila hračkou, koukal na ostatní děti a do kolébky se v pohodě vešel - prostě v ní seděl. Jděte, pokud to zdraví dovolí, bude to fajn, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.9.20 11:35
@mackA159 píše:
Na dcerinym vítáni bylo roční dítě, a akorát jen řvalo. Fotka vesměs žádná, protože do kolibky se nevešlo že jo… Já osobně jsem byla naštvaná že tam tahaj takhle velký dítě, který vlastně jen ruší ostatní. :nevim:
:lol: Dcera chodí na vítání občánků recitovat, takže ji tam doprovázím a už jsem zažila několikrát, že to tam prořval celé kojenec. Takže to si nevybereš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
9.9.20 11:36

Já jsem nebyla ani s jedním dítětem. U nás to je fraška, na které se předvádí jeden místní politik, kterému nemůžu přijít na jméno, má za sebou spoustu velmi kontroverzních aktivit, takže jsem neviděla důvod, proč si od někoho takového vyslechnout proslovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný