Sranda na oslavu narozenin

5
24.9.20 10:48

Sranda na oslavu narozenin

Ahojte,
potřebuji poradit jdeme na oslavu a chceme vymyslet něco oslavenkyni.. Je pro srandu.. Rikani, taneček, panvičky, partička, labutě, bazén s pamelou a mimino, kde se vykládá o jejím životě a krmí jiclovek, který stojí za ní, to vše bylo.. Napadá vás něco? Je nás 5 lidi, co bychom mohli něco dělat. Na YouTube mi nepřijde nic zajímavého a hlavně to, co by se mi hodilo.. :dance: :nevim: 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
24.9.20 10:54

Pokud nejsi vtipný člověk, tak se nepokoušej dělat humory, natož podle rad na emiminu.

Skončí to neuvěřitelnou trapárnou.

A nebo si zatančete letkis a posílejte si jablko po kruhu bez dotyku rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.20 11:00

:D :D :mrgreen: takovou odpověď jsem nepotřebovala.. :zed: :roll: Jo jsem veselá kopa, ale musíte mít ba to vlohy, něco vymyslet.. Takže asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.9.20 11:30
@Majisek69 píše:
Ahojte,
potřebuji poradit jdeme na oslavu a chceme vymyslet něco oslavenkyni.. Je pro srandu.. Rikani, taneček, panvičky, partička, labutě, bazén s pamelou a mimino, kde se vykládá o jejím životě a krmí jiclovek, který stojí za ní, to vše bylo.. Napadá vás něco? Je nás 5 lidi, co bychom mohli něco dělat. Na YouTube mi nepřijde nic zajímavého a hlavně to, co by se mi hodilo.. :dance: :nevim: 8) :pankac:

Co takhle nějaká „bojovka“ a v cíli dárek? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
24.9.20 11:31
@Majisek69 píše:
Ahojte,
potřebuji poradit jdeme na oslavu a chceme vymyslet něco oslavenkyni.. Je pro srandu.. Rikani, taneček, panvičky, partička, labutě, bazén s pamelou a mimino, kde se vykládá o jejím životě a krmí jiclovek, který stojí za ní, to vše bylo.. Napadá vás něco? Je nás 5 lidi, co bychom mohli něco dělat. Na YouTube mi nepřijde nic zajímavého a hlavně to, co by se mi hodilo.. :dance: :nevim: 8) :pankac:

Vůbec netuším, co jsou ty jmenované srandy, takže těžko ti poradit :nevim:
Kolik je oslavenkyni let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
24.9.20 11:35

Na trapárny se vykašlete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.9.20 11:45

@Ou @debra.morgan Holky co blbnete, pokud tohle běžně na oslavách dělají, tak to pro většinu přátel asi není trapárna, ale vtipné ozvláštnění oslavy :nevim:
Ještě mě napadly heliové balonky v kombinaci s karaoke, to my vždycky čůráme smíchy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.20 11:54

No tak vy asi na oslavách sedíte jak řepy..a jenom jíte a chlastate.. A jdete v 6 hod dóm.. :think: :mrgreen:
Sto lidí sto chutí.. Nevím proč to nazývat traparny, kazdy tomu říká jinak!! @unudena.. Děkuji Konečně mě někdo pochopil.. :potlesk: to helium je dobrý nápad.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.20 11:56

@Lil Kitkatt jojo.. To nevadí, ale i tak děkuji za odpověď.. 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
24.9.20 12:17
@unuděná píše:
@Ou @debra.morgan Holky co blbnete, pokud tohle běžně na oslavách dělají, tak to pro většinu přátel asi není trapárna, ale vtipné ozvláštnění oslavy :nevim:
Ještě mě napadly heliové balonky v kombinaci s karaoke, to my vždycky čůráme smíchy :P

Víš, někdo se umí bavit i bez nějaké organizované někdy fakt rádoby zábavy :mrgreen: Prostě kecáme, tančíme, jdeme si sednout za tím a pak zas za tím a najednou jsou 3 hodiny ráno. Za mně nejlepší bývá zábava, kterou nenajdeš nikde na youtube nebo internetu, chce to totiž dost práce. Většinou se týkala zálib nebo práce oslavence, buď plnil určité úkoly anebo se připravila nějaká scénka, ale vždycky se to připravovalo aspoň měsíc dopředu, pilovalo, sháněly se kostýmy a bylo v tom angažovaných více lidí, ale bylo to originální, neokoukané a zábavné. Při 59. tombole „s přeletem nad alpami“ odcházím na procházku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.9.20 12:27
@mojara píše:
Víš, někdo se umí bavit i bez nějaké organizované někdy fakt rádoby zábavy :mrgreen: Prostě kecáme, tančíme, jdeme si sednout za tím a pak zas za tím a najednou jsou 3 hodiny ráno. Za mně nejlepší bývá zábava, kterou nenajdeš nikde na youtube nebo internetu, chce to totiž dost práce. Většinou se týkala zálib nebo práce oslavence, buď plnil určité úkoly anebo se připravila nějaká scénka, ale vždycky se to připravovalo aspoň měsíc dopředu, pilovalo, sháněly se kostýmy a bylo v tom angažovaných více lidí, ale bylo to originální, neokoukané a zábavné. Při 59. tombole „s přeletem nad alpami“ odcházím na procházku :nevim:

No vidíš, vždyť přesně tohle chce zakladatelka :nevim: Tak by bylo asi lepší jí poradit alespoň nějaký koncept, než se tu pohoršovat nad zábavou, které dávají přednost oni :nevim: Já taky neříkám, jaká mi přijde trapárna celý večer jenom kecat s tím a tím :roll: Každý má prostě jinou představu o trávení volného času a pokud v rodině/partě zakladatelky hrají běžně hry na oslavách, nevidím na tom naprosto nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.9.20 16:11

Předem vědět, že na oslavě bude nějaká nucená organizovaná zábava na oslavu nepřijdu. Nevědět to, odcházím. Možná si myslíte, že je to vtipné, ale je to trapárna. Pardon. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.9.20 19:21
@JanaK8 píše:
Předem vědět, že na oslavě bude nějaká nucená organizovaná zábava na oslavu nepřijdu. Nevědět to, odcházím. Možná si myslíte, že je to vtipné, ale je to trapárna. Pardon. :D

Ovsem jsou i lide, kteri by neprisli na oslavu, kde zadna zabava nebude :nevim: tak snad sve okoli a oslavenkyni zna zakladatelka lepe, nez ty :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.9.20 20:38
@JanaK8 píše:
Předem vědět, že na oslavě bude nějaká nucená organizovaná zábava na oslavu nepřijdu. Nevědět to, odcházím. Možná si myslíte, že je to vtipné, ale je to trapárna. Pardon. :D

Svým způsobem souhlasím, toto zrovna není náš styl zábavy, ale sto lidé, sto chutí.
My máme třeba rádi deskové hry, nejraději máme styl filmových hlášek, Česko atp.
A nebo, ale to už je u nás takový letitá tradice. Jendou ročně pro nás dospělé děti připravují stopovačku. S rostoucím věkem dětí to začíná být teprve sranda. Je ná velká tlupa a je to fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
24.9.20 20:40
@unuděná píše:
No vidíš, vždyť přesně tohle chce zakladatelka :nevim: Tak by bylo asi lepší jí poradit alespoň nějaký koncept, než se tu pohoršovat nad zábavou, které dávají přednost oni :nevim: Já taky neříkám, jaká mi přijde trapárna celý večer jenom kecat s tím a tím :roll: Každý má prostě jinou představu o trávení volného času a pokud v rodině/partě zakladatelky hrají běžně hry na oslavách, nevidím na tom naprosto nic špatného.

Však jsem jí poradila, domluvit se s více lidmi a být originální, starostce třeba vytvořili velkou slepou mapu obce a měla k tomu pár otázek, to asi zakladatele moc nepomůže co. Obecně hlavně ať to není moc dlouhé a nesnažit se zapojovat hosty, kteří o to nestojí. A že tobě přijde trapárna oslava, kde se jen pokecá a tančí, tak na to ti odpovím, asi si máme co říct a nepotřebujeme aby nás někdo nutil do organizované zábavy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný