Dárek pro sebe, aneb myslíte i na sebe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
590
7.10.20 17:21
@Markétka111 píše:
Nejak nemam nic, co bych si prala, ja si vetsinu veci koupim sama :) ale vzdycky me potesi nejaka vonava kosmetika, pritel mi umi vybrat i krasne pradlo nebo mekkouckou mikinu na zimni sezeni u telky nebo knizky :srdce:
Ale uz od malicka si strasne preju lavovou lampu a tu jsem nikdy nedostala 8)

Tu jsem dostala já od tchýně a prošlo mi to jako kýč. Radost jsem z ní neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.10.20 17:31

Já většinou když si usmyslím že něco chci tak si to rovnou koupím :D už teď na mě okolí dělá jakože „nekupuj si to, mohla bys to dostat pod stromeček“ ale to já stejně nikdy nevydržím, takže ano na vánoce spíš přemýšlím co se mi hodí prakticky nejlépe do domácnosti pro všechny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.10.20 17:34

Partner se vždy ptá, co bych si přála. Nedáváme si moc dárků, bereme to tak, že hlavní je udělat radost. Někdy to vyjde levné, jindy dráž. Dárek oba dva volíme vždy pro druhého, ne pro domácnost, viz. Pračka, sušička a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
7.10.20 17:40

Mě přítel vloni překvapil sdělením, ať napíšu Ježíškovi, co bych si přála a dopis nechám za oknem. Dopis si pak vzal a podle toho nakupoval. Napsala sem víc věcí, ať pak sám vybere, co koupí. Takže sem měla i překvapení pod stromečkem. Většinou chci knihy, náušnice, parfém. Letos si napíšu o mixér na smoothie nebo jak se tomu říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
7.10.20 17:45

Pokud chci něco pro sebe, tak si to koupím kdykoliv, pokud to jde. Na Vánoce to nechávám na ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.20 17:58

Obdivuji všechny, které si dokážou koupit, po čem touží. Já mám pak vždy hrozně veliké výčitky, takže si radši nic nekupuji. Nejsem ani zvyklá na osobní dárky, teď jsem dostala k narozeninam parfem a ještě jsem ho ani nevybalila, nevím, jestli to není moc troufale :roll:

• Citovat
  • Upravit
Makca87
7.10.20 18:06
@Anonymní píše:
Obdivuji všechny, které si dokážou koupit, po čem touží. Já mám pak vždy hrozně veliké výčitky, takže si radši nic nekupuji. Nejsem ani zvyklá na osobní dárky, teď jsem dostala k narozeninam parfem a ještě jsem ho ani nevybalila, nevím, jestli to není moc troufale :roll:

Tak když si to budeš kupovat pravidelně, tak ti to divné nepřijde :D. Nemám výčitky, kupuji pořád něco i rodině ;). Pokud jsi nevybalila parfém, tak to může spíš urazit.

• Citovat
  • Upravit
22716
7.10.20 19:53

Prala bych si nove kolo. Spotrebice do domacnosti dostavam nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
7.10.20 20:09

Já bych ráda dostala nějaké knihy. A taky poukaz na hlídání dětí. To by mě potěšilo úplně nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
7.10.20 20:12

Už léta letoucí si dávám sama sobě dárek, zabalím si ho a položím pod stromeček. Jsou to věci, o kterých vím, že by mi je nikdo nedal.

• Citovat
  • Upravit
876
7.10.20 20:13

Diář, odznáčky na sako/kabát od Mokama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
7.10.20 20:27
@Anonymní píše:
Obdivuji všechny, které si dokážou koupit, po čem touží. Já mám pak vždy hrozně veliké výčitky, takže si radši nic nekupuji. Nejsem ani zvyklá na osobní dárky, teď jsem dostala k narozeninam parfem a ještě jsem ho ani nevybalila, nevím, jestli to není moc troufale :roll:

Nic si nekupuješ? 8o Máš ztoho pak výčitky? 8o Dostaneš parfém a nerozbalíš ho? 8o Proč se tak zanedbáváš? To nakupuješ jen dětem a manželovi? :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.20 20:44

Já letos snad poprvý vím spoustu věcí čistě pro sebe a né pro domácnost.
Saxofon, kolo, garminy, mobil.
Jasný, Ježíšku?

• Citovat
  • Upravit
18151
7.10.20 21:01

Co chci a potřebuji si koupím. Věci do domácnosti si nadělujeme dohromady jako takový bonus navíc, podle toho co je potřeba- TV, sušička, kávovar apod.
Pro mě, aby to byl dárek ze kterého budu mít radost, tak to musí být něco, o čem nevím a co je překvapení. Nebaví mě moc dárky co si vyberu sama, tam se vytrácí ten moment překvapení a radosti.
Za ty roky už manžel ví, co mi udělá radost a s čím nešlápne vedle- dobra kniha, šperk, parfém, nějaký poukaz, kvalitnější kousek oblečení od oblíbené sportovní značky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
7.10.20 21:08
@Anonymní píše:

spíš to zní strašně zoufale :? Z čeho máš výčitky? Vždyt nejsi něco méně než manžel nebo děti ne. Jdi a parfém vybal, jinak ten kdo Ti ho dal bude smutný že se tě dárek asi nelíbí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný