Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Ráda bych letos vyřešila Vánoce poukazami rodičům, babičkam, no prostě většině rodiny.
Rada bych se zeptala na tipy, kam dáváte poukazy vy? (kromě restauraci)..
Děkuji ![]()
Ja loni dostala poukaz (darkovou kartu) do lidlu, to se mi celkem hodilo, protoze si tam obcas rada koupim neco dobreho na zub, ale taky tam nakupuju obleceni cele rodine
ted sem videla v bille, ze maji nejaky univerzalni poukaz do různých eshopu a obchodu, od obleceni, pres jidlo, po elektroniku. Tak nad tim uvazuju, protoze to si pak obdarovany muze poridit cokoli zrovna chce/ potrebuje.
U nás se dávají jenom ty univerzální, protože „překvapení“ typu let balónem, nebo masáž nikdo včetně mě nechce. Takže poukaz na nákup v Rohlíku to jistí ![]()
Nedávala bych poukazy, nesnáším to. Vadí mi to omezení, kam musím jít nakoupit. Ještě nikdo se netrefil s poukazem. Takže bych to vyrobila doma, a dala peníze. Prostě bych vyrobila každému jiný způsob, jak dát peníze. Na pinterestu je sousta nápadů. Není to jen odfláknout to penězma v obálce, ale je v tom kus jakože vlastní tvorby. Zároveň to nelimituju toho obdarovaného k nákupu v jednom obchodě.
Já dávala poukazy do slevomatu, do kauflandu, do lékárny (babičce), párkrát jsem koupila poukaz na pivní lázně. Jo a vánoční losy, to u nás frčí
máš na nich garantovanou výhru min. 300, což je fajn. Pak oblečení, ale to už nevím jaký to byl obchod, myslím, že CCC.
U nas udela radost Ikea, obchodni centrum (pouzitelne tam vsude) nebo treba bazen, wellness. Ja osobne davam manzelovi na zazitky, ale tam si uz trouonu odhadnout, co ho fakt zaujme.
@Veru21 Veber podle toho kam ty co chceš obdarovat chodi nakupovat.. Dárkové karty má snad skoro každý obchod.
Já dávám třeba poukazy do oblíbených obchodů. Například biooo.cz nebo Lush. A super je i dárková karta obchodního centra. Akceptuje ji většina obchodů v něm a člověk není vázaný jen na jeden konkrétní.
@Veru21 píše:
Ahoj,
Ráda bych letos vyřešila Vánoce poukazami rodičům, babičkam, no prostě většině rodiny.Rada bych se zeptala na tipy, kam dáváte poukazy vy? (kromě restauraci)..
Děkuji
Poukazy podle toho, kde obdarovaný nakupuje a co má rád. Když Ti napíšu, že manželovi dávám poukaz do sauny a babičce na tantra masáže, tak ti to asi k ničemu. ![]()
@Šáruší píše:
Nedávala bych poukazy, nesnáším to. Vadí mi to omezení, kam musím jít nakoupit. Ještě nikdo se netrefil s poukazem. Takže bych to vyrobila doma, a dala peníze. Prostě bych vyrobila každému jiný způsob, jak dát peníze. Na pinterestu je sousta nápadů. Není to jen odfláknout to penězma v obálce, ale je v tom kus jakože vlastní tvorby. Zároveň to nelimituju toho obdarovaného k nákupu v jednom obchodě.
Já to taky úplně nesnáším. Jak dostat, tak darovat.
Když poukaz dostanu, tak je to omezení. Přesně jak píšeš.
Dala jsem poukaz ( ne zrovna levný) a pak jsem je musela kopat, aby to laskavě využili, ať to nepropadne. A to si o tento poukaz řekli a chtěli ho. Takže fakt poukazy ne…
za mě je to nejblbější dárek.
Krome starsimu synovi do Decathlonu na sportovni obleceni, nedavam poukazy nikomu. Synovi to vyhovuje, ale jinak je to takovy darek-nedarek
Poukazy nedávám. Přijde mi to jako takový dárek z povinnosti, kdy se dárce neobtěžuje trochu přemýšlet, co má daný člověk rád.
Doporučuji zkusit koupit poukaz na únikovou hru.
Je to zábavné, tmelí kolektiv a člověk si trochu oživí své mozkové závity ![]()
Dají se občas sehnat ěvci jako Rande na Titanicu, nebo zakoupit k tomu degustaci rumů, atd ![]()
Mrkni zde - https://endorfin.cz/…ni-vouchery/
@lucenka píše:
Poukazy nedávám. Přijde mi to jako takový dárek z povinnosti, kdy se dárce neobtěžuje trochu přemýšlet, co má daný člověk rád.
Proc? Vzdty kuzu dat poukaz na neco, o cemvim, ze ma ten druby rad a zaujme ho to a uzije si to.
@Saki93 píše:
Doporučuji zkusit koupit poukaz na únikovou hru.
Je to zábavné, tmelí kolektiv a člověk si trochu oživí své mozkové závity![]()
Dají se občas sehnat ěvci jako Rande na Titanicu, nebo zakoupit k tomu degustaci rumů, atd
Mrkni zde - https://endorfin.cz/…ni-vouchery/
Ještěže to snad odnikud nehrozí, to by bylo za trest.