Vánoční dárky - poukazy

127
6.10.20 16:06

Vánoční dárky - poukazy

Ahoj,
Ráda bych letos vyřešila Vánoce poukazami rodičům, babičkam, no prostě většině rodiny.

Rada bych se zeptala na tipy, kam dáváte poukazy vy? (kromě restauraci)..

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
6.10.20 16:10

Ja loni dostala poukaz (darkovou kartu) do lidlu, to se mi celkem hodilo, protoze si tam obcas rada koupim neco dobreho na zub, ale taky tam nakupuju obleceni cele rodine :D ted sem videla v bille, ze maji nejaky univerzalni poukaz do různých eshopu a obchodu, od obleceni, pres jidlo, po elektroniku. Tak nad tim uvazuju, protoze to si pak obdarovany muze poridit cokoli zrovna chce/ potrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
6.10.20 16:12

U nás se dávají jenom ty univerzální, protože „překvapení“ typu let balónem, nebo masáž nikdo včetně mě nechce. Takže poukaz na nákup v Rohlíku to jistí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
6.10.20 16:17

Nedávala bych poukazy, nesnáším to. Vadí mi to omezení, kam musím jít nakoupit. Ještě nikdo se netrefil s poukazem. Takže bych to vyrobila doma, a dala peníze. Prostě bych vyrobila každému jiný způsob, jak dát peníze. Na pinterestu je sousta nápadů. Není to jen odfláknout to penězma v obálce, ale je v tom kus jakože vlastní tvorby. Zároveň to nelimituju toho obdarovaného k nákupu v jednom obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
6.10.20 16:25

Já dávala poukazy do slevomatu, do kauflandu, do lékárny (babičce), párkrát jsem koupila poukaz na pivní lázně. Jo a vánoční losy, to u nás frčí :lol: máš na nich garantovanou výhru min. 300, což je fajn. Pak oblečení, ale to už nevím jaký to byl obchod, myslím, že CCC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
6.10.20 16:32

U nas udela radost Ikea, obchodni centrum (pouzitelne tam vsude) nebo treba bazen, wellness. Ja osobne davam manzelovi na zazitky, ale tam si uz trouonu odhadnout, co ho fakt zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
6.10.20 16:35

@Veru21 Veber podle toho kam ty co chceš obdarovat chodi nakupovat.. Dárkové karty má snad skoro každý obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21579
6.10.20 16:41

Já dávám třeba poukazy do oblíbených obchodů. Například biooo.cz nebo Lush. A super je i dárková karta obchodního centra. Akceptuje ji většina obchodů v něm a člověk není vázaný jen na jeden konkrétní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
6.10.20 17:20
@Veru21 píše:
Ahoj,
Ráda bych letos vyřešila Vánoce poukazami rodičům, babičkam, no prostě většině rodiny.

Rada bych se zeptala na tipy, kam dáváte poukazy vy? (kromě restauraci)..

Děkuji :kytka:

Poukazy podle toho, kde obdarovaný nakupuje a co má rád. Když Ti napíšu, že manželovi dávám poukaz do sauny a babičce na tantra masáže, tak ti to asi k ničemu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
6.10.20 17:38
@Šáruší píše:
Nedávala bych poukazy, nesnáším to. Vadí mi to omezení, kam musím jít nakoupit. Ještě nikdo se netrefil s poukazem. Takže bych to vyrobila doma, a dala peníze. Prostě bych vyrobila každému jiný způsob, jak dát peníze. Na pinterestu je sousta nápadů. Není to jen odfláknout to penězma v obálce, ale je v tom kus jakože vlastní tvorby. Zároveň to nelimituju toho obdarovaného k nákupu v jednom obchodě.

Já to taky úplně nesnáším. Jak dostat, tak darovat.
Když poukaz dostanu, tak je to omezení. Přesně jak píšeš.
Dala jsem poukaz ( ne zrovna levný) a pak jsem je musela kopat, aby to laskavě využili, ať to nepropadne. A to si o tento poukaz řekli a chtěli ho. Takže fakt poukazy ne…
za mě je to nejblbější dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.10.20 02:58

Krome starsimu synovi do Decathlonu na sportovni obleceni, nedavam poukazy nikomu. Synovi to vyhovuje, ale jinak je to takovy darek-nedarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.10.20 03:52

Poukazy nedávám. Přijde mi to jako takový dárek z povinnosti, kdy se dárce neobtěžuje trochu přemýšlet, co má daný člověk rád.

• Citovat
  • Upravit
5
14.11.20 18:11

Voucher na únikovou hru

Doporučuji zkusit koupit poukaz na únikovou hru.
Je to zábavné, tmelí kolektiv a člověk si trochu oživí své mozkové závity :D

Dají se občas sehnat ěvci jako Rande na Titanicu, nebo zakoupit k tomu degustaci rumů, atd :)

Mrkni zde - https://endorfin.cz/…ni-vouchery/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
14.11.20 18:16
@lucenka píše:
Poukazy nedávám. Přijde mi to jako takový dárek z povinnosti, kdy se dárce neobtěžuje trochu přemýšlet, co má daný člověk rád.

Proc? Vzdty kuzu dat poukaz na neco, o cemvim, ze ma ten druby rad a zaujme ho to a uzije si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
14.11.20 18:28
@Saki93 píše:
Doporučuji zkusit koupit poukaz na únikovou hru.
Je to zábavné, tmelí kolektiv a člověk si trochu oživí své mozkové závity :D

Dají se občas sehnat ěvci jako Rande na Titanicu, nebo zakoupit k tomu degustaci rumů, atd :)

Mrkni zde - https://endorfin.cz/…ni-vouchery/

Ještěže to snad odnikud nehrozí, to by bylo za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný