Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A nejsou lepší peníze do obálky?
Ty aspoň nepropadnou nebo vám je v obchodě nakonec neodmítnou vzít (stalo se mi v cukrárně)
@sakota píše:
Proc? Vzdty kuzu dat poukaz na neco, o cemvim, ze ma ten druby rad a zaujme ho to a uzije si to.
Prostě mi to přijde jako takové nouzové řešení, kdy se dárci nechtělo moc přemýšlet. Jsou to pro mě jen jinak zabalené peníze.
@lucenka píše:
Prostě mi to přijde jako takové nouzové řešení, kdy se dárci nechtělo moc přemýšlet. Jsou to pro mě jen jinak zabalené peníze.
Jakoze vim, ze muj muz vzdycky snil o letu vrtulnikem, ale prislo mu to fakt drahy, tak ja na to tajne nasetrim a dam mu to, tak je to, ze jsem se nesnazila a nepremyslela? Hmm. Zajimavy.
@sakota píše:
Jakoze vim, ze muj muz vzdycky snil o letu vrtulnikem, ale prislo mu to fakt drahy, tak ja na to tajne nasetrim a dam mu to, tak je to, ze jsem se nesnazila a nepremyslela? Hmm. Zajimavy.
Tak to dáváš zážitek. Já měla za to, že se tu řeší poukazy do obchodů ![]()
@lucenka píše:
Tak to dáváš zážitek. Já měla za to, že se tu řeší poukazy do obchodů
No v puvodnim dotaze se resi poukazy na zazitky.
@sakota píše:
No v puvodnim dotaze se resi poukazy na zazitky.
Vždyť tam o zážitcích není ani slovo. Navíc většina příspěvků se točí kolem poukazu do Lidlu apod.
@lucenka píše:
Poukazy nedávám. Přijde mi to jako takový dárek z povinnosti, kdy se dárce neobtěžuje trochu přemýšlet, co má daný člověk rád.
A jo, mas pravdu, moje chyba. Nechala jsem se zmast tim, jak se pak niz resily poukazy na lety balonem a wellness.
Já osobně poukazy dávám nerada, přijde mi to takové neosobní. Ale zase je pravda, ze je to pohodlné. Jako dárek pro nekoho u koho prostě člověk neví, co koupit. Takze poukaz do nejkých oblíbených obchodů dotyčného je myslím fajn řešení.