Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ženy, prosím o vaše tipy ![]()
Manžel má začátkem prosince narozeniny, já bych mu ráda věnovala nějaký pobyt nebo zážitek.
Jsem letos ale nějak bez nápadu… ![]()
Tak se chci zeptat vás, zda nemáte krásnou vzpomínku na ubytovaní či místo - prostě kde se vám líbilo. Budu ráda za cokoliv
Chtěla bych jet ještě v zimě. Uvítala bych tipy po Česku nebo někde blíž do zahraničí.
Máte třeba zkušenost se zimním glampingem?
Díky ![]()
Za mě nejlepší byl pobyt v Beskydech v hotelu Troyer, konkrétně ten hotel. A to jsme mysleli, že jsme na cestách zažili všechno.
Příspěvek upraven 05.11.25 v 07:56
Byli jsme v Hotelu malý pivovar. Mají tam pivní lázně, to mi přišlo jako dobrý dárek:) I bazén, vířivka, romantická restaurace.
Na krásné vyhlídce. Tam úžasně vaří a jsou tam krásně výlety. Oboje český ráj.
A pak ještě Tree of life. Tam je úžase wellness, procedury, perfektní jídlo.
Tady jsme byli a sem bych se vrátila.
Záleží co chceš. Wellnes? Výlety??
Moc děkuji za skvělé reakce, mrknu na to holky ![]()
Já jsem otevřená tomu i tomu
@Alyss2
@Ncc1701_new píše: Více
A co tam bylo tak super? Mrkla jsem na to a nic mě neoslnilo. ![]()
@Pučálkovic.Amina Servis. Sauny, posilovna, bazén. Lokalita taky, ale hlavně ten servis. A jídlo, nejlepší, co jsme kdy jedli.
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Chtela jsem se zeptat uplne stejne.
V Troyeru jsme byli nekolikrat na veceri na filirovanem jehneci a ted se s tim dosf pokazili-s prilohou.
Ve welness tam jsme byli jednou pri pobytu v hotelu no a trebas vyrivka vylozene pruda: kdyz po chvili dobublala, tak nekdo musel vstat a zas ji poustet ![]()
Sauny se mi zdaly ok.
Jinak z nedaleke Raztoky jezdi predrazena lanovka na Pustevny. V okoli hotelu jinak nic neni, z hotelu krpal dolu ci nahoru. V beskydech uz jsou lepsi lokality, doporucuji hotel Horal Velke Karlovice a zajet si na vylet do Karolinky-velmi romanticka krajina!
Igloospa u Prostejova, bylo to tam skvely.
Soukromi jen pro dva:)
Doporučuji Hotel Ondrášův dvůr v Beskydech, je jen pro dospělé, ideální dárek pro dva užít si klidu bez dětí i cizích
. Pak tady někdy někdo doporučoval v Brně hotel s tematickými pokoji, myslím, že Anybody. To by také mohl být zážitek.
Jestli glamping. Tak naši známí byli a doporučovali nám toto. Zatím jsme tam nebyli, naši známí si to užili, záleží jestli na to jste.
https://glampingposazavi.cz/
Holky, a máte doporučení na ubytovaní ve Vídni/Linz?
Rada bych to koupila sestře a jejímu partnerovi k Vánocům. Ale netuším co vybrat ![]()
Radsi anonym - ať to nikdo nevyčmuchá ![]()
www.augustian.cz
Luhačovice, Augustiniánský dům
Pro dospělé, tj. od 12.let. Klid, nově zrenovované, opravdu luxusní a klidné prostředí. Super sauny, kvalitní masáže, výborné jídlo. Takový tichý, odpočinkový fajn oddech.
Nebo Laa an der Thaya. Termály, CZ-Rakousko hranice.
Záleží, co manžel rád, ale spa/welness bodne vždy.