Dárek pro mimi k narozeninám?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
452
23.10.15 15:03

Dárek pro mimi knarozeninám

Maminky poradíte mi jaký dárek k prvním narozeninám pro kloučka? :zed: Chtěla bych něco aby si s ním mohl hrát hned. Napadlo mě odrážedlo a houpací koník, nebo křesílko ve tvaru včelky, berušky…
ale to je pro starší děti. Musím jich vymyslet víc ještě od babiček, tetiček…k Vánocům. Předem děkuji za rady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16091
23.10.15 15:22

Hladící knížky ( tady ), kostičky, xylofon, vkládací dřevěné puzzle, hezká jídelní sada, míče všech velikostí a barev, vodolepky, kouzelný kohoutek Yookidoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexandrine
23.10.15 15:36

U nás měly ted největší úspěch klasické kalíšky (vícebarevné, které se skládají do sebe podle velikosti a jde z nich postavit i komín) všechny ostantí dárky šly stranou.. ale jinak houpací koník bude mít taky určitě velký úspěch :)

• Citovat
  • Upravit
5730
23.10.15 15:37

Krabice s hromadou papírů. Je to levné a dítě to ocení. A nebo balíček vlhčených ubrousků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.10.15 15:40

Nějaký ty vkládací tvary například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
23.10.15 15:46

@pufik20 cokoliv, co dělá rachot. Mluvící hrnec, pejsek od FP, vkládačka tvarů, kalíšky, pytel víček od pet lahví a nějaká nádoba do který je může házet, pytel kaštanů a nádoba, velké autíčko od staršího bráchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
23.10.15 16:02
@Alexandrine píše:
U nás měly ted největší úspěch klasické kalíšky (vícebarevné, které se skládají do sebe podle velikosti a jde z nich postavit i komín) všechny ostantí dárky šly stranou.. ale jinak houpací koník bude mít taky určitě velký úspěch :)

Jo, tak ty u nás taky. A holky mají obyčejné. Ale ještě jsem viděla s různými dírami a ty jsou perfektní do vody. V roce nej hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.15 16:02

@pufik20 náš dostal knížky - miluje ty se zvířaty a s auty a pak velké auto - má rukojeť, dobře se mu s tim jezdí :think: přidávám odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.15 16:03
@malinika píše:
Krabice s hromadou papírů. Je to levné a dítě to ocení. A nebo balíček vlhčených ubrousků. :mrgreen:
:mrgreen: to rozhodně, nejlepší věci na „sežrání“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
23.10.15 20:59

Holky, děkuji za typy. Některé hračky z příspěvků máme, zkusím xylofon, auto, kalíšky do vody a ještě mě napadlo mega bloks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.7.18 16:08

Co k 1. narozeninám holčičky

Ahoj, oživuji diskusi, tentokrát pro holčičku :-). Narodila se jako druhá, takže po zkušenosti, kdy prvorozený syn dostával mraky hraček, s nimiž si nehrál, a které nám doma leží ladem, dáváme už dárků méně. V srpnu má 1. narozeniny a mne nenapadá nic pořádného, co bychom jí mohli dát. Po synovi doma máme první odrážedlo, látkový domeček, houpačku, … nejrůznější hudební hračky. Co jste dávali holčičkám k 1. narozeninám vy? Oblečení nechávám stranou, finance do prasátka taky, zajímaly by mne vyloženě hračky pro roční holku, klidně z ranku Montessori či cokoli dalšího. Mne napadl třeba hudební volant, protože zvukové hračky se jí hodně líbí, ale zas podobných hraček máme doma fakt mraky a je mi jasné, že jí to brácha bude brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
18.7.18 16:12

Ahoj, naše nejvíc využila látkovou asi 50 cm panenku. Má dvě, jedna zpívá…a nádobí…hrníčky, lžičky, talířky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
18.7.18 16:13

@PenelopaW panenku, kočárek prostě to co se klukům nedává

• Citovat
  • Upravit
660
18.7.18 16:19

U nás frčí panenky, kočárky, voňavky a hřebeny, takže teď pořizujeme kosmetický stoleček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
18.7.18 16:28

U nas kocarek, interaktivni stan, kuchynka, tatra, tancujici robot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí