Dárek pro partnera?

196
6.11.12 17:24

Dárek pro partnera??

Ahoj holky:)
potrebovala bych od Vas par tipu na darky pro pritele na Vanoce. Cokoliv mate koupenyho nebo planujete koupit pro Vase polovicky sup sem s tim prosiiiim. Letos nemam vubec inspiraci:(
Dekujii
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
6.11.12 17:28

Jsme dvě :lol: taky se necham rada inspirovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 17:28

Batoh, peněženku, triko na tenis, rybářské bebechy.. a anonym je jasnej proč :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.12 17:31

Kupuju zpravidla: pěkné luxusní slipy, značkové noční košile (má je rád), zimní oblečení, trička atd. oblíbené značky Buschman - tudíž se nemůžu splést, jeho vkus znám, kozmetika - lepší vlasová - třeba Alpecin, parfém. Výjimečně, když jsem nemohla moc lítat po nákupech (malý kojenec..), tak jsem mu dala peníze, koupil si „něco“ sám a dal si to pod stromeček..

• Citovat
  • Upravit
41882
6.11.12 17:32

Dneska jsem to vymyslela a v pátek ho na tajňačku beru na tetování :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.11.12 17:34

Letos vyžádaný parfém, na tajňačku Kuchařka od Romana Vaňka a taky by potřeboval nový mobil, ale není schopný si vybrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 17:39

Plánuju koupit koženou tašku přes rameno (o tom tak napůl ví) a pak se prořekl, že by se chtěl naučit hrát na kytaru, takže asi tu 8)
Anonym T. 8)
(Jinak ještě jako inspiraci zkus nějakej zážitek, já třeba v září sehnala na slevomatu střílení na střelnici u Kladna za tisícovku a strašně se to muži líbilo ;) )

• Citovat
  • Upravit
colafit
6.11.12 17:40

Taky bych potřebovala poradit. Oblečení si nedáváme, hodinky jsem mu dala k narozeninám, parfém jsem koupila, když došel původní. No, a teď, baby raďte 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.12 17:41

Já mám v plánu vodní dýmku, tu si moc přeje, pak hrazdu na cvičení a nějaký hadřík na sebe a uvidím co mě ještě napadne, taky hledám inspiraci :think:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
6.11.12 17:45

Tak u nás má chlap teď ještě narozeniny a svátek :zed:
TAk zatím mám vymyšleno: whisky, armádní kalendář, zápisník opět s army motivem, hrneček ve tvaru objektivu k foťáku, sadu oblíbených čajů.

• Citovat
  • Upravit
500
6.11.12 17:47

@lyrica to je dobrý nápad. :think: Přítel by za tetování byl rád, zrovna nedávno říkal, že si jedno chce nechat předělat. Můžu se inspirovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
6.11.12 17:49

Ahoj tak u nás letos trenýrky, rifle, menšestráky, a sadu bitů (to jsou nádstavce k akušroubováku, co jsem mu dala loni) a sexi košilku -ta je na mě, ale radost udělá mu, takže je pro něho :lol:.Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
6.11.12 17:49

Tipy-jeho oblíbený film/hudba originál disk, já třeba koupila předminulé Vánoce AC/DC v plechové krabici s plakátem, vlajkou, trsátkem,,,knihy, dle zájmů např. vyřezávané šachy, pokerový kufřík, model vysněného auta, hudební nástroj či doplněk k němu(paličky k bubnům, kapodastr ke kytaře),nový pásek do kalhot,(oblečení, kosmetika-to nevypisuji, to je jasné),vstupenky na oblíbený koncert(zápas),nové kraťasy oblíbeného klubu na fotbal(štulpny, kopačky),„skutečný dárek“-já jsem koupila třeba za něj kopačák pro dítě tuším na Haity, dostaneš dárkový certifikát, manželovi se to moc líbilo, popř. můžeš koupit kozu, školní pomůcky…www.skutecnydarek.cz
Pro romantika pozemek na Měsíci, Venuši…
Elektronické hračky všeho druhu(flash disk s velkou pamětí, foťák, telefon, tablet…)…anebo ponožky a bačkory, pokud zlobil :lol:

Zaměřila bych se na něco z okruhu jeho zájmů, snů, popř. se tajně zeptala jeho nejlepšího kamaráda, bratra,,,zda o něčem nebásní…

• Citovat
  • Upravit
41882
6.11.12 17:51

@pemi9 jasně, že můžeš ;) Manžel chce jméno malého a datum narození, tak jsem to rovnou tomu tatérovi napsala, on si něco připraví a uvidíme, zda se domluví rovnou nebo tam pojede jindy. Jsme z Pardubek a do salonu jedeme do Chrudimi. Tak jsem mu nakecala, že tam otevřeli novej obchod s dětskejma věcma :D A dovedu ho přímo tam a řeknu mu, že tam má dárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
6.11.12 17:52

Haiti, pardón :oops: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat