Svatby 2013, jak se připravujete?

723
4.11.12 18:02

Svatbičky 2013, jak se připravujete?

Ahoj slečny :-) Vy všechny co jste zasnoubené nebo plánujete svatbu, jak se připravujete? Jak dlouho dopředu se začínáte připravovovat? Já jsem zasnoubená od února letošního roku a v létě 2013 se chci vdát. Ale ještě nemáme přichystátno vůbec nic. Úplně mě to děsí. A taky se pokoušíme o mimi :-), co vy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
4.11.12 18:14

Ahoj, my jsme zasnoubení od září a svatba bude v září 2013. Nepřipravujeme se teda ještě vůbec. Máme už domluvenou sokolovnu. Sháníme teď kapelu, fotografa a kameramana. Prý si plánují akce rok dopředu. My se začnem o mimi pokoušet až po svatbě. Protože těsně před svatbou dokončíme rekonstrukci bytu, tak ať nemáme stresy atd. A taky bych se nechtěla vdávat už jako koulička. Snažím se chodit do posilovny, ať si můžu vybrat pěkné šaty :-D A jsem rozhodnutá, že si je pojedu koupit do salonu v Polsku. Vyjdou tam levněji, než půjčení v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.11.12 18:25

@anabel9 Fakt v Polsku? To děkuju za radu :-) Tak to jsme koukam hodně pozadu :-D přítel slíbil, že mi k narozeninam dá přesný pevný datum už schválený na radnici, narozeniny mam za týden a půl tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
4.11.12 18:30

Ahoj posílám odkaz na svatební přípravy. Kamarádka se podle tak trochu řídila. Mají to hezky rozvržený. http://www.sediva.cz/…-svatbu.html
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.11.12 18:31

@zancka Jůůů děkuju moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.11.12 18:32

@zancka Supeer!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.11.12 18:33

@anabel9 a už máš představu o šatech??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.11.12 18:34

Já jsem si koupila i svatební diářík http://svatebni-diar.cz/…bni-diar-i9/ Tak už tam mam hodně věcí napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
4.11.12 18:35
@Romanka.P píše:
@zancka Jůůů děkuju moc :-)

Není za co. Taky se podle toho budu trošku řídit. Abych aspoň trošku věděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.11.12 18:38

Ten diář je hustej, ale až tak moc to nehrotím :-D Já mám velikost 40, tzn. že žádné uplé - to si může dovolit jen nějaká modelka. Tohel je odkaz na salon, do kterého pojedu (asi někdy v dubnu) www.alicja.cieszyn.pl Přepni si to do češtiny. Mají tam ještě, že spolupracují s nějakými 2 salony a tam se mi líbí tak 5 šatů. A mají tam i napodobeninu šatů Kate Middleton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.11.12 18:40

Už jsme se taky dohodli, že to budeme mít v bílo zelených barvách - stoly, květina atd. Mě se líbí bílé caly. Vložila bych tu obrázek, ale nevim jak :nevim: A na jídlo budeme mít daňka - švagr je myslivec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
4.11.12 18:45

@Romanka.P

To jsme na tom skoro stejně :) …my jsme zasnoubení od dubna letošního roku a termín svatby máme domluvený na 17.8.2013, protože rodiče zrovna v ten den slaví 20. výročí ;)
No ale neplánovaně jsme se začali od minulého měsíce snažit o miminko, takže jestli se nám podaří, tak svatbu asi odložíme, protože těhotná se spíš vdávat nechci :) Zaprvé bych si to tak neužila a zadruhé budou penízky potřeba hlavně na výbavičku, než na svatbu a na oboje asi nevýjdou :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.11.12 18:47

Svatbičky? 8o už mátě šatečky, závojíček, botíčky, a zařízenou hostinečku? Nezapomenout na prstýnečky a oznámeníčka. Než mít svatbičku, raději zůstanu svobodná :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.11.12 18:49

@terinka4444 :potlesk: dobrýý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
4.11.12 18:49

Ahojky, tak my jsme zasnoubeny od června a svatbu by jsme chteli v dubnu nebo červnu, ale asi to nedopadne, protoze nebudou penize :-( A fakt nevim, jak na to usetrit. Ted jsme predelavali byt, takze vsechny penize padli na to a do dubna asi neusetrime tolik penez…Takže je vse naprd. Nemuzu nic zamlouvat ted, kdyz nevim jestli pak budou penize a pak i kdyby byly, tak zas uz nepujde nic zamluvit, protoze bude vse obsazeno :-( Jinak super stranka je www.beremese.cz je tam spousta diskuzi, fotek ze svateb, z priprav atd. Fakt super stranka :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný